Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamenka no to super
A ja dzisiaj jade nad morze na 3 dni . nic sie nie wyspalam. Jakies mialam mysli, leki o wszystko, o jakichs glupotach myslalam nawet nie zwiazanych z ciaza, to chyba hormony
Milego dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 08:20
-
grosz_ek wrote:Est i jak tam koncert?
nowatorka - miłego wypoczynku
Wróciliśmy przeziebieni i ja i mąż. Byłam dzisiaj u lekarza, na szczęście to tylko wirusowka, muszę odpocząć, posiedzieć w domu, kurowac się domowymi sposobami imam nadzieję, że wszystko będzie ok.
-
grosz_ek wrote:a ja ostatnio nawet się wysypiam. kończę kompletowanie wyprawki, w sumie to zostały mi tylko kosmetyki i kilka rzeczy dla mnie. pakuję torby. czekam na święta, a potem na nowy rok - a jak nowy rok to i nowe wyzwania
Zazdroszczę Ci, ja ostatnio mam duże problemy ze snem, ciężko mi zasnąć a potem budzę się w nocy.
Dla mnie to najgorszy skutek uboczny ciąży- bezsenność. Ale czytalam, że większość kobiet w III trymestrze tak ma, więc nie jestem wyjatkiem..
-
Est wrote:Wróciliśmy przeziebieni i ja i mąż. Byłam dzisiaj u lekarza, na szczęście to tylko wirusowka, muszę odpocząć, posiedzieć w domu, kurowac się domowymi sposobami imam nadzieję, że wszystko będzie ok.
w takim razie zdrówka życzę
no ja jeszcze jakiś m-c temu też miałam problemy ze snem, ale to raczej przez ból łopatki, który dopadał mnie praktycznie tylko w nocy. teraz tylko czasami nad ranem się zdarza, ale obracam się na drugi bok i śpię dalej.
szkoda tylko, że nie da się wyspać na zapas
miłego dnia życzęEst lubi tę wiadomość
-
U nas pada dzisiaj ale wypoczelam ogolnie bardzo
Dziewczyny co do spania, jak spicie? Jak jeszcze brzucha niema to mozna na brzuchu? I od kiedy trzeba na lewym boku? Ja sobie wogole nie wyobrazam jakto bedzie bo ja mam problemy z biodrem lewym i mnie boli jak na nim leze i czuje mrowienie wiec ja nie wiem jak ja bede spac -
hej a my juz po pierwszym badaniu połówkowym - teraz miałam prywatnie
potem na nfz jeszcze raz
maluch rośnie pięknie i na własne oczy widziałam że na pewno chłopak.nowatorka, Est, grosz_ek lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Super Madziuśka Gratuluję! Mąż/partner na pewno przeszczesliwy?
Faceci mają fioła na punkcie synów
a ja kupilam sobie pistacje i sie obzeramEst, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Dziewczyny co do spania, jak spicie? Jak jeszcze brzucha niema to mozna na brzuchu? I od kiedy trzeba na lewym boku?
sama zauważysz kiedy brzuszek wymusi na Tobie zmianę pozycji. ja nie pamiętam jak długo sypiałam na brzuchu, ale w sumie od początku starałam się spać jak najmniej - mąż mnie w tym dyscyplinował teraz pozostało spanie na bokach i to niekoniecznie zawsze na lewym, chociaż ponoć lepiej. na plecach nie za bardzo mogę, bo bardzo cięko mi się oddycha.
nowatorka, Est lubią tę wiadomość