Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówią że nie ma przeciwwskazań do farbowania....jednak w pierwszym trymestrze nie zalecają......jednak od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży nie farbuje włosów i wyglądam strasznie .....zawsze na głowie płomienna miedź lub rudy a teraz mysi i nie wiadomo jaki:-)
-
Ja koloru w sumie nie zmieniam, ale chcę ten moj naturalny podkreslic, bo go lubię, a także tu mi zaczynaja pojedyncze siwe wychodzić. Chcę to załatwić przed porodem, bo przy dziecku to się ciężko bedzie wyrwać. A mam taką fajną fryzjerke, ona mi robi szamponami delikatnymi w roznych odciniach, że włosy wyglądają naturalnie, ładnie błyszczą i odrostu zadnego potem nie ma.
kataloza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta wszystkiego najlepszego i szybkiego pojawienia się Antosia:)
Kai ja farbowałam w ciąży włosy, faktycznie gin powiedział zeby nie w 1 trymestrze i bez amoniaku. Sama kilka dni temu odświeżałem odrosty, bo po urodzeniu może być ciężko;)marta258 lubi tę wiadomość
-
Wieczór nastał.Marta już na pewno po cesarce. Może się jeszcze dziś odezwie, choć raczej obstawiam, że jutro najszybciej. Ciekawe, jak poszło.
Tak czy inaczej, Kukuletko, teraz Ty będziesz na pierwszym planie. Przy każdej dłuższej przerwie w postach będziemy podejrzewać, ze właśnie rodzisz .
A jak tam u Ciebie? Myślisz, że dotrwasz do terminu? Szykujesz się na sn czy masz planowane cc?
-
Dziewczyny, dziękuję za kciuki
Antoś urodził się o godz 15:30, mierzy 54 cm, waży 2950 g, dostał 10 pkt :-Ogólnie cesarska przebiegła idealnie, mąż był ze mną na sali, znieczulenie nic nie bolało, szybko wyjęli synka, dali na chwilę do przytulenia, karmiłam już w ciągu pierwszej godziny, teraz mały ładnie śpiKai, Izieth, Kukuletka, atagata, Fairuza, żonaAnia, kataloza, Milcia, Wiedźma82, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
Witamy na świecie
1. Milcia TP 13 lipca Córeczka Ewa - ur. 20 czerwca 2016 (3640 g, 55 cm)
2. nowatorka TP 12 lipca Córeczka Emma - ur. 6 lipca 2016 (3600 g, 52 cm)
3. Motylkowa1 TP 12 sierpnia Córeczka - ur. 7 lipca 2016 (2653 g)
4. Edka TP 14 lipca Synek Patryk - ur. 14 lipca 2016 (3900 g, 56 cm)
5. JRY1984 TP 15 sierpnia Córeczka Dominisia - ur. 14 sierpnia 2016 (3660 g, 56 cm)
6. Fairuza TP 8 września Córeczka Paola Maria i Synek Oliver Jan - ur. 15 sierpnia 2016 (synek 2270 g, 46 cm; córka 2230 g, 46 cm)
7. marta258 TP 19 września Synek Antoś - ur. 15 września 2016, 2950 g, 54 cm)
Czekając na...
1. Kukuletka TP 7 października Córeczka Natalka
2. Kai TP 19 października Synek Mikołaj
3. kataloza TP 27 listopada Synek Wojciech Jerzy
4. kalina123 TP 3 grudnia Córeczka
5. Izieth TP 9 grudnia Córeczka
6. Nita TP 15 grudnia
7. Majanna TP 16 grudnia
8. żonaAnia TP 22 grudnia Synek
9. Julia-natalia TP 31 grudnia
10. mus.zka TP 5 stycznia Córeczka
11. Allmita TP 9 stycznia Synek
12. Wiedźma82 TP 19 stycznia
13. atagata TP 20 stycznia Synek Dawid
14. Ina.a TP 8 lutego
15. Noeli TP 20 lutego
16. Gosiek78
17. Aneczka1983 TP 9 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 21:36
marta258, Fairuza, żonaAnia lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Wieczór nastał.Marta już na pewno po cesarce. Może się jeszcze dziś odezwie, choć raczej obstawiam, że jutro najszybciej. Ciekawe, jak poszło.
Tak czy inaczej, Kukuletko, teraz Ty będziesz na pierwszym planie. Przy każdej dłuższej przerwie w postach będziemy podejrzewać, ze właśnie rodzisz .
A jak tam u Ciebie? Myślisz, że dotrwasz do terminu? Szykujesz się na sn czy masz planowane cc?
No to faktycznie teraz ja:) u mnie cisza w sumie, żadnych skurczy, bóli, nic. Na ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że mała jest bardzo mocno wciśnięta główką w dół, ale wszystko jeszczcze pozamykane. Planuję SN, chciałabym nie przenosić, więc liczę, ze urodzę w terminie lub przed - mam nadzieje:)
Marta wielkie gratulacje:)
marta258, kataloza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kukuletka wrote:No to faktycznie teraz ja:) u mnie cisza w sumie, żadnych skurczy, bóli, nic. Na ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że mała jest bardzo mocno wciśnięta główką w dół, ale wszystko jeszczcze pozamykane. Planuję SN, chciałabym nie przenosić, więc liczę, ze urodzę w terminie lub przed - mam nadzieje:)
Marta wielkie gratulacje:)