Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatim witamy
Kataloza będzie dobrze, znajdziesz odpowiedni szpital i urodzisz pięknego bobasa
Fairuza, to już 3 miesiące? ale ten czas leci..
dziewczyny rosną te wasze szkraby super, zdrówka wszystkim życzę
a u mnie na ktg 8 skurczy w ciągu 48 minut, wszystkie wtedy gdy mały się ruszał to znaczy że właściwie skurczy na razie nie ma
wczoraj w nocy spać nie mogłam i miałam skurcze ale to takie nic nie znaczące na razie, jeszcze się trochę poturlam, w sumie nie ma co się śpieszyć, jeszcze ze 3 tygodnie co najmniejkataloza lubi tę wiadomość
-
Fatim witamy.
Katalozo,głowa do góry,wszystkie tu za ciebie trzymamy kciuki,nie jesteś sama!
A ja się pochwalę moimi bobasami,urocze co?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/301cf7b5acc4.jpgIzieth, kataloza, Scorpiolenka, żonaAnia, nowatorka, Milcia, Allmita, marta258, GoNia1979, Kai, atagata, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kataloza trzymam kciuki zebys zalatwila szpital jak najszybciej.
Fairuza no przecudowne te twoje dzieciaczki, do schrupania. I roznia sie troche od sieboe z wygladu. Ciekawe czy jak beda starsze to beda b do siebie podobne czy nie.
Fatim witaj!na ktorego masz termin? Moja mala tez z lipca, 6. fajny miesiac na porod
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 12:49
-
Hej dziewczyny
Postanowiłam do was dołączyć bo jestem i mama i ciężarna po 30-stcekataloza, Izieth, Kai lubią tę wiadomość
-
Witaj Carolina Kiedy ma przyjść na świat Twój drugi maluszek?
Słyszałam, że czasami dziewczyny mają problem z postami, chyba dotyczy to szczególnie pisania z komórki. Ja najczęściej piszę na tablecie i jeszcze nigdy nie ucięło mi wiadomości.
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)