Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kai ale przystojniaczek z twojego synka
Marta z twojego rowniez, piekne oczka
Fairuza twoje tez sliczniutkie jak zawsze i jak zawsze bardzo bardzo eleganckie i modnie ubrane
Milcia juz zabki ida? u nas jeszcze nic ale jak ja sie boje tych zabkow aaaaa zwlaszcza ze do pracy juz chodze i musze przynajmniej kilka godzin w nocy przespac
u nas wszystko ok, tez niedawno skonczylysmy 6 m-cy i nawet zjadlysmy z tej okazji tort ze swieczka w restauracji
pozdrawiamy mamy i dzidziusie,te w brzuszkach tezkataloza, marta258, Scorpiolenka, Fairuza, Kai lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny...15 stycznia o 3.25 urodzil sie Lucjan.. porod mialam masakryczny, ale zaraz po jak nowonarodzona...:)jak bede miala chwile czasu to napisze wiecej...
Fairuza, kataloza, żonaAnia, mus.zka, Milcia, nowatorka, marta258, rybka33, Izieth lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Antoś pięknie zasypia przy okapie kuchennym sam, bez lulania chyba będzie często włączany
A od wczoraj mamy bieguny w łóżeczku i też ładnie w nim spi ale tylko w dzień bo w nocy narazie spi z nami na łóżku ale niedługo będzie spał w swoim pokoiku jak przywioza zamówiony tapczanik na ktorym bede spala ja albo tatus a Antoś w swoim lozeczku -
Allmita serdecznie gratuluję i niech się Lucuś zdrowo chowa
Dziewczyny ale wasze maluchy fajne,już się nie mogę doczekać aż ujrzę mojego szkrabaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:49
kataloza, Fairuza, Allmita lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, właśnie znalazłam ten wątek i akurat pasuję.
Może się przedstawię - mam na imię Krystyna, obecnie jestem w drugiej ciąży. Pierwsze dziecko urodziłam jako nastolatka a teraz jako trzydziestka w tym roku skończę 32 lata.kataloza, marta258 lubią tę wiadomość
-
Krystyna wrote:Cześć dziewczyny, właśnie znalazłam ten wątek i akurat pasuję.
Może się przedstawię - mam na imię Krystyna, obecnie jestem w drugiej ciąży. Pierwsze dziecko urodziłam jako nastolatka a teraz jako trzydziestka w tym roku skończę 32 lata.