Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My po drugiej dawce hexy 6w1. Szczepienie to zawsze lekki stres, boję się trochę reakcji poszczepiennych, ale w choroby będące następstwem szczepień nie wierzę. Facet, który to wymyślił, stracił prawo do wykonywania zawodu, bo źle przeprowadził badania, ale teorię w swiat puścił.
Jak na razie hexa jest ok. Planujemy za miesiąc pneumokoki i potem za jakiś czas meningokoki. Na rota nie szczepilismy,bo przez to przesuwanie szczepień z racji zoltaczki nie zdążyliśmy przed 12 tygodniem.
Mikus waży 6625 g i mierzy 65 cm.
U nas na dziasle mała kreseczka. Ciekawe, czy będzie szybko ząbek.kataloza, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Mus.zka, ja tak nie miałam, zazwyczaj mam taką samą ilość mleka, nieraz może trochę więcej lub mniej ale na pewno nie aż taką różnicę jak u Ciebie.
Nowatorka, kolacja z rybą brzmi pysznie i jeszcze jak mąż gotuje to super
My dzisiaj pojedliśmy sporo racuchów i faworków u mojej cioci i wujka. Byliśmy u nich z Antosiem zaprosić na chrzciny no a ciocia zawsze przygotowuje słodkości więc oczywiście skorzystaliśmy. Synek ogólnie był grzeczny ale później trochę marudny bo wypadała pora cyca i drzemki więc wzięłam go do piersi i usnął na ponad pół godziny. Później w domu kąpiel, butla, cyc i padł w 15 min, teraz pewnie pośpi do rana
-
Muszko, może piersi nie są puste, tylko miękkie. Po 7 tygodniach laktacja się zwykle stabilizuje, piersi przestają produkowac mleko na zapas, zaczynają produkcję na bieżąco. Wtedy można mieć wrażenie pustki w piersiach, bo są miękkie przes i po karmieniu. Ja tak mam, że vzasem mam pełniejsze, twardsze piersi, zazwyczaj jak mały ma skok i przechodzi na większe porcje, tak jakby piersi uczyły się nowego przydziału. Potwn znow robią się miękkie.
-
Krystyna gratki ! Jakie wymiary ma dzidzia?
Ja sie wkurzylam dzisiaj bo boli mnie gardlo. wszyscy wokol chorzy. moj byl chory, tesciowa chora, w pracy chorzy a ja sie chronilam jak moglam a i tak mnie zlapalo. teraz mam nadzieje ze sie nie rozloze!!!! mala ma straszny kaszel charczacy ale to na pewno przez zabki bo pojawil sie z zabkami. -
Kai apropo tych cycków to Ty bardzo mądra jesteś..... bo ja też czasem mam wrażenie pustki a one po prostu się dostosowują do potrzeb...My dziś się nudzimy.....nie wyszliśmy na spacer bo paskudna pogoda jutro ma być słoneczko to wypuścimy się w miasto ;-)nowatorka zdrówka życzymy....
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Krystyna, gratulacje dla Ciebie i małej Natalki
Nowatorka, dużo zdrówka dla całej rodziny, mam nadzieję że szybko się wykurujecie.
U nas dzisiaj pogoda ok, było 7 na plusie więc mąż zabrał Antosia na spacer a ja miałam trochę czasu dla siebienowatorka, kataloza lubią tę wiadomość