Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzeczywiście cichutko tutaj......dziś nawiedziła mnie bez uprzedzenia pielęgniarka na patronaż ........koleżanka mówi że nachodzą tak bez uprzedzenia żeby patologie jakieś wyłapać.....bardzo mnie to cieszy powiem szczerze bo tyle jest tragedii z udziałem malutkich dzieci......a tak jak pielęgniarka uprzedziła że przyjdzie to towarzystwo patologiczne się ogarniało nie piło, posprzątało, umyło się i biedne te dzieciny cierpią w takich klimatach......
-
Kataloza naprawde tak przychodza bez zapowiedzi? oj dobrze ze u nas sie takie rzeczy nie dzieja bo ja mam akurat odmienne zdanie do twojego na ten tamat...
Holibka witaj ! jestes chyba najmlodsza na naszym topicu ;)Ja zaczelam czuc jakiekolwiek objawy po 6 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 19:19
kataloza lubi tę wiadomość
-
Holobka, witaj w naszym gronie
Kataloza, u nas też pielęgniarka środowiskowa była bez zapowiedzi, pamiętam że najwięcej czasu zajęło jej wypisanie wszystkich papierów, a tak to wizyta ok
My byliśmy dzisiaj z Antosiem w przychodni i mój maluszek waży już 6,5 kg
-
Holibka, witaj! To termin będziesz mieć pewnie na przełomie października i listopada? Pozdrowienia od pazdzirnikowej mamy 2016 .
Mój Mikus był wazony tydzień temu i miał 6625 g i 65 cm wzrostu . Ma już prawie 5 miesięcy... Powoli myślę, by dać mu spróbować smaku warzyw.
Muszę odświeżyć listę, ale rzadko ostatnio wchodzę na forum, bo się chyba wreszcie na dniach przeprowadzamy do nowego mieszkania. Trzymajcie kciuki!kataloza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHolibka witaj zdrowia i spokojnej ciazy życzę
U nas chyba nie chodzi pielęgniarka, tzn mam nadzieję ze nie. Fakt czasem takie wizyty wylapia patologie ale czasem niestety ludzie są nadgorliwi i zobaczy taka pielęgniarka bałagan i poleci od razu do opieki społecznej ze matka sobie nie radzi
W niedzielę chrzcilismy Antosia, nic nie płakał, ładnie przespal całą mszę
MMiłego dnianowatorka, marta258 lubią tę wiadomość
-
A my idziemy do doktorka na wizyte 8 miesiecy. Troche zaczynam sie martwic ze mala jeszcze nie siedzi sama, spada na boki,musze ja podtrzymywac np noga z boku. Pelzac tez nie ma najmniejszego zamiaru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 18:47
kataloza, marta258, Scorpiolenka lubią tę wiadomość
-
Wrocilysmy od pediatry. Wszystko jest ok. No powinna juz siedziec ale niektore dzieci pozniej siadaja wiec powiedzial ze narazie nie ma sie czym przejmowac. Nastepna wizyta za 3 m-ce i wtedy zobaczymy jak sprawa wyglada. Kazal sadzac w boxie z zabawkami. Poza tym jest tez troche przeziebiona mala jak my wszyscy ale nic powaznego
-
nick nieaktualnymarta258 wrote:Holobka, witaj w naszym gronie
Kataloza, u nas też pielęgniarka środowiskowa była bez zapowiedzi, pamiętam że najwięcej czasu zajęło jej wypisanie wszystkich papierów, a tak to wizyta ok
My byliśmy dzisiaj z Antosiem w przychodni i mój maluszek waży już 6,5 kg
A mój Antoś waży 5.250. Byliśmy dzisiaj u lekarza bo robiliśmy kontrolna morfologie i wyszła lekka anemia ale wstrzymujemy się narazie z podawaniem żelaza bo ponoć w 3-4 miesiącu występuje anemia fizjologiczna, kolejna morfologia za dwa tyg jak będziemy szczepic. Chyba bede jadła buraki co drugi dzień zeby mu się wyniki poprawiły
-
Kai, trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę, super że będzie już na swoim
Twój Mikołaj ładnie rośnie, a jak skończy 5 mies to spokojnie możesz zacząć dawać mu warzywa, my też zaczęliśmy dawać Antosiowi w tym wieku
ŻonaAnia, Wy już po chrzcie, fajnie że Antoś tak ładnie przespał mszę, my mamy chrzest za 3 tyg i mam nadzieję że mały pośpi w kościele A anemią synka się nie martw, kolejne wyniki na pewno będą już dobre.
Nowatorka, śliczna córeczkanowatorka, Kai lubią tę wiadomość
-
Nowatorka,szkoda ze już usunęłaś fotkę,widziałam tylko przez chwilę.Ale i tak już wiem jaki słodziak z twojej córy :*
Kai,super że będziecie już na swoim.
Holibka witaj!
katalozo a ty jak mi się miewasz?
Dawno tu nie zaglądała Jry...Ktoś coś wie?nowatorka, Kai lubią tę wiadomość
-
Fairuza wrote:
Dawno tu nie zaglądała Jry...Ktoś coś wie?
A my ostatnio spimy jak susly.cala noc do ok 6.30-7 bez budzenia sie i potem po jedzonku jeszcze do 9.30-10
Hehe wiedzialam ze powinnam cicho siedziec. Ta noc przespalysmy w lozku moim bo sie darlysmy i nie chcialysmy za nic zasnac w lozeczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 10:19