Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kataloza wrote:Oj....ciekawe kiedy mój zacznie przesypiać noce....do tej pory budził się w nocy raz na jedzonko ale juz od tygodnia 2-3 razy?? Czytałam gdzieś że teraz potrzebuje więcej mleczka i dlatego.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 07:13
kataloza lubi tę wiadomość
-
Współczuję wam dziewczyny.Moje przez bardzo krótki czas zasypiały ok.23(dla mnie to był luksus), a już od jakiegoś czasu dopiero przed 2 w nocy,i tez ze 2-3 pobudki.Tyle,że ja nie muszę iść do pracy.
Katalozo,tabletka nic nie pomogła? Może powinnaś przejść do lekarza,może coś cię bierze? -
A to moj w takim razie jest grzeczny... spac miedzy 19 a 21 zazwyczaj....czaaaasem później jak ma gorszy dzien..nastepna pobudka po ok 4-5 godzinach czyli miedzy 24 a 2 w nocy i potem drugu raz juz spi krocej i tak miedzy 3 a 5 pobudka nr 2...
kataloza lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
To ja nie powinnam narzekać bo mój mały zasypia o 20 i tylko jedna pobudka na jedzenie ok.4 i śpi do rana do 6-7, a mi i tak brakuje całej przespanej nocy.
Z pierwszym dzieckiem też miałam hardcore przez 2 lata nie przespał całej nocy i zdarzały się okresy,że budził się kilka razy.Wiem jakie to męczące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 22:53
-
Współczuje Wam dziewczyny tych nocek, u nas przez pierwsze 1,5 mies też były częste pobudki w nocy, nawet co 2h i byłam wtedy nie do życia. A zawsze bardzo lubiłam spać więc te pobudki mnie wykańczały. Jak mały spał w dzień to często ja też wtedy się kładłam żeby choć trochę odespać. Teraz jest zdecydowanie lepiej bo przesypia całe noce, za to w dzień jest bardziej aktywny i częściej je, ma tylko 2 drzemki i one też trwają róźnie, ostatnio bardzo krótko. Ale jak w nocy tak ładnie śpi to mu wybaczam te harce w dzień
-
Witam się "z rana" i oznajmiam radosną nowinę:mojej córci wyszły dwie dolne jedynki!
Wczoraj ich jeszcze nie miała,dziś już są,więc wyszły możnaby powiedzieć na spaniu.Na razie wystają tylko trochę znad dziąseł,ale jak tylko wyjdą w całości,to wrzucę fotkę Tak właśnie myślałam,że dzieciaki są takie nieznośne na zęby..Pierwszy raz Paola prześcignęła Olivera,ze wszystkim to on był zawsze pierwszy.
Ależ się cieszę yuppiiiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 12:21
Allmita, marta258, Milcia, nowatorka, kataloza lubią tę wiadomość
-
Hejka! Melduje się przeprowadzona! Od wtorku na swoim! Ciągle coś sprzatam, udoskonalam i cieszę się jak wariatka. Gotuję w mojej nowej ślicznej kuchni. Przyjelam już nawet pierwszych gości. Mały był trochę zdziwiony przez pierwsze dni, ale teraz chyba już się przyzwyczaił.
Co do pobudek, to był już czas, że budził mi się 1-2 razy, ale już od dwóch miesięcy zwykle jest to 3-4 razy. W dzień śpi krótko, ale często, najchętniej na spacerze. -
Milcia moja spi w dzien od 6 do 9 (nie wiem czy nazwac to drzemka czy kontynuacja snu nocnego) potem zazwyczaj ok 11,12 spi nawet ze 2h, potem ok 4 no i o 7,8 juz zasypia
Fairuza to u twojej corci jak u mojej widze ze wyszly 2 jedyneczki na raz bo zazwyczaj to chyba wychodzi jedna a potem druga.
Marta slinienie sie i pchanie lapek do buzi nie musi swiadczyc o zabkach. Moj pediatra tak mowil i u nas rzeczywiscie slinienie bylo kilka m-cy przed zabkami. Lepsza wslazowka jest marudzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 06:17