Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia to moze byc od zabkow. Ja tez sie boje tych zabkow ale u nas jeszcze ani widu ani slychu.
Fairuza trzymam kciuki zeby blizniaki wystapily w reklamie a te ciuszki macie bbb ladne. U nas takich nie ma,no chyva ze w bbb drogich firmowych sklepach no ale tamto juz 1 body kosztuje 200zl... Mi najlepsze przywozi mama z polski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kataloza wrote:Fairuza polubiłam Twoją wiadomość nie dlatego że sie ciesze tylko dlatego ze to prawda co piszesz.....
Ja wiem ..
A co do szczepień,to bardzo delikatny temat..Antyszczepionkowcy w walce z osobami co uznają szczepienia za niezbędne.Jesli chcesz,pogadamy o tym na priv.. -
I znowu
Właśnie odkryłam,ze tatusiek wypił pól flaszki rumu.I najgorsze w tym jest to ,że nic nie powiedział,a ja go w takim stanie wysłałam z dziećmi po południu na spacer!
Nic nie wyczułam,bo nie był na tyle blisko mnie,a skarżył się tylko,że zle się czuje po tabletkach
-
Fairuza temat alkoholu jest bbb delikatny. wiem z doswiadczenia... zalezy tez czy to jeden, dwa takie wybryki czy to sie powtarza czesto.
kataloza ogladam filmik. na pewno oni panikuja bardzo w tym filmiku. juz sam ten doktor ktory mowi ze polio nie zostalo wyeliminowane "wrecz przeciwnie" to jest bzdura. znacie kogos kto zachorowal na polio ? oczywiscie ze zostalo wyeliminowane. wyeliminowane u ludzi, wirus istnieje co jest jeszcze bardziej wskazaniem do szczepienia. te opowiesci to tez sa subiektywne, nie wiadomo czy to przez szczepionke czy nie. duzo dzieci nieszczepionych ma autyzm. potem mowia ze szczepienia obowiazkowe sa tylko we wschodniej europie. ja mieszkam we wloszech i sa te same szczepionki obowiazkowe. wszyscy bylismy szczepieni i zadna z nas nie ma autyzmu.
..no ogladam dalej i nastepna bzdura, ten lekarz gada ze mamy medycyne tak rozwinieta zeby wyleczyc te choroby jezeli sie pojawia. ciekawe ze we wloszech teraz poumieraly osoby dzieci i dorosli na wirusowe zapalenie opon mozgowych (pneumokoki). to byly zdrowe osoby, nauczycielka, nastolatki i dieci.....Na polio chyba tez nie ma ochoty nikt zachorowac i nie sadze ze maja magiczna pigulke ktora to wyleczy...
Poza tym program jest fajny jak zaprosza jednego za a jednego przeciw i wtedy jest dyskusja a nie zaprosili obu przeciw no to jaka to dyskusja jest? Jednostronna...
no zgadzam sie z tym jednak ze w 1 dobie zycia to za wczesnie na szczepienia. u nas 1 szczepionka w 3 m-cuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 16:11
kataloza, Milcia, Scorpiolenka, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKataloza 7.300 to kawał chłopa mój Antos tydzien temu ważył 4.800
W niedzielę chyba go mocno bolał brzuszek bo po południu tak płakał i nie chciał ssać piersi, zjadl troszeczke z placzem o 15 i potem nie chcial, godz 19 a on płacze na widok piersi. W koncu wpadłam
na pomysl zeby podac mu w butelce wiec sciagnelam pokarm i wypil cała butlę. Po tej przygodzie postanowiłam ze ten tydzień jestem na diecie, pilnuje co jem bo w niedziele mamy chrzciny i wolałabym żeby nie było takich sytuacji
Co do szczepień to ja tylko podstawowe na NFZ, dodatkowo tylko rotawirus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:12