Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka ja tez na konowalow trafiam. Mojej tez stwierdzili dysplazje w 1 biodrze i wyslali do ortopedy ktory potwierdzil i kazal zakladac rozworke na 6 tygodni!!! Na szczescie mamine przeczucie i rozum mi podpowiadaly ze ten drugi nic nie zobaczyl tylko kryl tamta i nie chcial brac odpowiedzialnosvi wiec a niech nosi sobie rozworke dziecko 6 tyg.nie zaszkodzi. Poszlam prywatnie do takiej dobrej znanej lekarki i oczywiscie potwierdzilo sie to co myslalam. Nie ma zadnej dysplazji...
Ps. Duzo milosci z okazji Walentynek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 14:36
-
nick nieaktualny
-
Fairuza wrote:Kai i Marto,mamy podobny czas obchodzenia"rocznic" naszych dzieci,synek Kai dziś 4 m-ce,synek Marty za parę dni 5m-cy,a moi za 3 dni już 6m-cy...Jak to zleciało,Marta ma rację mówiąc,że dopiero po dzieciach widać upływający czas choć...po przybywających siwych włosach też..
O moj 15 konczy miesiac...kataloza, Fairuza, nowatorka, Kai lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita, gratulacje dla Lucusia, pierwszy miesiąc to ładny wiek
U nas dzisiaj też święto bo Antoś skończył 5 miesięcy
Miał też szczepienie, 3 dawka 5w1, dobrze to zniósł chociaż trochę płakał ale szybko usnął w wózku na spacerze. Mierzy już 67 cm, tylko problem z wagą bo przez tydzień spadł 40 g, mam nadzieję że szybko nadrobi, bo w zeszłym tyg ładnie przybrał aż 200 g. Dzisiaj daliśmy mu też pierwszy słoiczek marchewki, na początku nie chciał jeść ale w końcu otwierał buzię i zjadł ładnie kilka łyżeczek, jutro cd marchewkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 21:56
Fairuza, kataloza, Scorpiolenka, Allmita, nowatorka, żonaAnia, Kai lubią tę wiadomość
-
Allmito i Marto wszystkiego naj dla waszych bobasków...My dziś też święto,moje cudaki skończyły właśnie pół roku!Kto chce fotki,łapka w górę,nie chcę was ciągle nimi zawalać
marta258, kataloza, Scorpiolenka, Allmita, żonaAnia, Kai lubią tę wiadomość
-
Marta,Twój Antoś tak już ładnie siedzi? Super facecik.
Fairuza,zdjęć dzieciaczków to nigdy nie za wiele.Wrzucaj,wrzucaj ile tam masz.Ja tam z chęcią obejrzę wszystkie
Ach i brawo dla półrocznych bliźniaczków.Poważny wiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 08:43
marta258 lubi tę wiadomość
-
Fairuza, Twoje bliźniaki to prawdziwe słodziaki, na zdjęciach zawsze super wyglądają
Scorpiolenka, Antoś jeszcze tak pewnie nie siedzi, trochę leci na bok ale chwilkę potrafi tak utrzymać
My dzisiaj już po spacerku i po obiadku, Antoś ładnie zjadł 7 łyżeczek marchewki, chyba mu posmakowała
Scorpiolenka, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Marta Antos to super przystojniak
Fairuza twoje malenstwa to sa juz bardzo fotogeniczne no i skad ty bierzesz im takie super ubranka zawsze?
Super ze nasze szkraby tak rosna, moja juz 7 m-cy skonczone, kiedy to zlecialo???...
moja to je jak ostatni glodomor, wszystko wsuwa i warzywa i owoce i kaszki takze z tym nie mamy absolutnie zadnych problemow
a ja wrocilam z pracy, popijam winko i sie relaksuje bo mala dzisiaj odbiera tatus od tesciow haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:07
Fairuza, kataloza, marta258, Scorpiolenka lubią tę wiadomość
-
Śliczne wszystkie dzieciaki
U nas mała przez chorobę spadła z wagi niestety Dzisiaj byliśmy znowu u lekarza, bo wczoraj przed 18 miała 39.2 temperatury. Na szczęście nic nie ma na płucach ani oskrzelach. Męczą ją strasznie zęby. Jeden dopiero wyszedł, ale na dniach wyjdzie następny. -
nick nieaktualnypiękne dzieciaczki
wczoraj wyszliśmy ze szpitala. diagnoza: alergia na nabiał. kupy są już ok, tylko na buzi jest zsypany ale smarujemy maścią w nocy i Antek i ja odsypialiśmy pobyt w szpitalu, byłam taka zmęczona, że nie pamiętałam jak mąż wychodził rano do pracy, podobno dał mi buzi ja na niego spojrzałam ale tego nie pamiętam, budzę się o 7 i dzwonię do niego gdzie jest bo zawsze na 8 chodził, a dzisiaj wyjątkowo na 7 tylko nic mi nie powiedział
cieszę się, że już jesteśmy w domu
wczoraj zamontowaliśmy karuzelę nad łóżeczkiem, ale się cieszył ale po 15 minutach gapnął, że jest sam i już nie było tak fajnie ;/marta258 lubi tę wiadomość
-
Nowatorko piękna ta twoja śmieszka...A co do ciuszków,to ja często kupuję używane,ale w bardzo dobrym stanie,firmowe.Tu w Czechach poznałam nawet mamę podwójnych bliźniaków,i od niej tez odkupuję,bo jej młodsza para bliźniaków to też parka.
Tak mi komplementujecie dzieci(i nie tylko wy),że sobie pomyślałam czy aby może nie dać ich na jakiś casting do reklamy np.W Pradze jest agentura dla dzieci,czytałam recenzje i chyba warto spróbować.Jakby co,trzymajcie kciuki
Milcia,z zębami to tak już niestety jest.Czy oprócz goraczki ma jeszcze inne objawy?Kurcze,ja ani nie chcę myśleć,gdy to zacznie się u mnie...
ZonaAnia umęczyliście się wszyscy ,dobrze ze to tylko alergia na nabiał,może z czasem mu minie.Cieszcie się sobą obyście nie mieli już takich przygód ze szpitalem..żonaAnia lubi tę wiadomość
-
No właśnie nawet nie wiadomo, czy ta gorączka to od zębów czy od choroby. Zbiegło się jedno I drugie plus jeszcze skok Kumulacja na całego. Jeśli to na zęby, to innych objawów nie ma. Widać tylko że bardzo ją boli. Przy starszej lekarz nam powiedział, że na ząbki może być też infekcja gardła, a Ewa ma niby czerwone. Ola pierwsze zęby przeszła bezobjawowo. Dopiero trochę marudziła przy czwórkach i trójkach. Siatki jej teraz wyszły też bez problemu praktycznie.