Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Dzieci cudne
Na moją córkę zmiana czasu nie działa Obudziła się dzisiaj znowu po 6, czyli po staremu już po 5 Wykończe się i chyba zacznę chodzić spać z kurami
My z mezem czasem juz po 20 śpimy... ale my zawsze skowronki byliśmy wiec dla nas to nie problem..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
To prawda Nowatorko,moje bliźniaki są całkiem różne,począwszy od płci,na kolorze oczu skończywszy.Nos ,usta ,uszy,kształt głowy,no i charaktery mają zupełnie inne!Jak dla mnie to bardziej rodzeństwo urodzone tego samego dnia ,niż bliźniaki.
W każdym razie cieszę się, że się wam podobają
Scorpiolenka i Kai,najlepszego dla waszych maluszków z okazji ich małych rocznicy...jak to szybko uciekło..
katalozo...tak,ja wiem :)A co do Wojtusia,to mnie się wydaje,że to u niego kolejny skok...
A nam wczoraj Oliver spadł z łóżka.Ja usypialam Paolę,a on leżał z tatuśkiem na łóżku.Po czym tatusiek zasnął,nie zabezpieczając niczym syna no i usłyszałam taki dźwięk tupnięcia stopami o podłogę i jakoś tak bliżej Olivera..Szybko tam poszłam,a on leżał na podłodze,całe szczęście nic mu się nie stało,chyba spadł(zesunął się) na 4 łapy jak kot..
Dzieci rozrabiają na całego,juz nigdzie nie jest bezpiecznie ich zostawić poza podłogą.Paola już przysiada na czworaka,Oliver na razie pomału trenuje zgięcia tułowia przygotowujące go do raczkowania.I mówi ciągle "nie nie nie" a Paola już coraz częściej "ma-ma".
Pozdrawiamy! -
Fairuza, śliczne Twoje bliźniaki
Scorpiolenka, gratulacje dla Adasia z okazji skończonego 5 miesiąca
Wczoraj mieliśmy chrzest Antosia, był grzeczny w kościele, tylko chwilę marudził ale w wózku szybko usnął, obudziliśmy go tylko na samą ceremonię chrztu, nic nie płakał, nawet ksiądz go pochwalił. W lokalu też grzeczny, ładnie zjadł kaszkę, zaliczył drzemkę na spacerze z teściową. ogólnie był bardzo grzeczny, nawet w trakcie robienia zdjęć których zrobiliśmy sporoFairuza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jestem z Mikołajem w szpitalu. Poszłam dziś go zaszczepić. Dziecko wyglądało zdrowo. Może dwa, trzy razy zakaslal. A tu na badaniu nagle wyszło coś w płucach. Oczywiście szczepienia nie bylo. Od razu trafiliśmy do szpitala, na rentgenie wyszły zmiany, no i jesteśmy. Wirusy to nie są, najprawdopodobniej zachlystowe zapalenie płuc. Dostaje antybiotyk dożylnie. Prawdopodobnie potrzymaja nas 10 dni.
-
Kai zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla maluszka
Marta Antos jest przeslodki.no i ubranko przecudowne, eleganckie i stylowe. I chyba ma doleczki w policzkach? Moja ma troszke doleczek z 1 strony,odziedziczyla po ciotce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 22:45
Kai lubi tę wiadomość
-
Kai,bardzo współczuję.Najgorsze te bezobjawowe choroby,dobrze że mieliście akurat wizytę i szybko to zostało wykryte.Dużo zdrówka dla maluszka.
Marta,Antoś wyglądał cudnie a na pierwszym zdjęciu taki poważny mały facecik,fajnie zapozował.SuperKai lubi tę wiadomość
-
Antoś to wygląda jakby miał już conajmniej rok
Kai zdrówka dla Was.
U nas starsza też katar znowu ma, nie wiadomo skąd. A Ewa coś wczoraj wieczorem też zaczęła. Taki miała zatkany nos, że szkoda gadać. A ja wczoraj zaczęłam myć okna i też w nocy czułam się już kiepsko.Kai lubi tę wiadomość
-
Milcia wspolczuje przeziebienia. U nas tata troche przeziebiony ale nic powaznego. Nie cierpie byc chora bo siedzi sie w domu i meczy a w moim przypadku to jak jestem chora w domu to nie pracuje i nie zarabiam bo mi placa od godz ktore robie wiec unikam wirusow jak moge !!!
-
Kai,strasznie współczuję...Dobrze,że chociaż się tego dopatrzyli i nie zaszczepili,bo byłoby jeszcze gorzej.Trzymam za was kciuki,będzie dobrze..
Marta synek cudny,chyba zapoznam go z moją Paolą W tym ubranku wygląda trochę jak z dawnych czasów,a mnie się ten styl bardzo podobaKai lubi tę wiadomość
-
Kai, współczuję że Mikołaj taki chory, życzę mu dużo zdrówka i żeby jak najszybciej wyzdrowiał.
Dziękuję dziewczyny za komplementy dla Antosia. Na zdjęciach wygląda o wiele poważniej niż w rzeczywistości. I nie ma dołeczków w policzkach, może na zdjęciu tak wyglądaKai lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Mój synek od urodzenia je strasznie lapczywie i przez to kilka razy (albo raczej kilkanaście) mi się solidnie zakrztusil. Podejrzewaja, ze mleko wpadło do ukladu oddechowego i tam wywołało stan zapalny.
-
Dziewczyny a dajecie swoim maluchom chrupki/ciastka? Ja ostatnio zaczelam dawac, wczoraj kupilam nawet takie specjalnie dla dzieci i bardzo sie mala fajnie nimi zajmuje,uspokajaja ja jak np krzyczy bo glodna, to zanim zrobie papke to sie zajmie chrupkiem
kataloza lubi tę wiadomość