X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po 30-stce :)
Odpowiedz

Ciąża po 30-stce :)

Oceń ten wątek:
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bylo bez masazu bo kolezanka nie miala wzoraj juz czasu ehhh. Ale w przyszlym tygodniu moj brat ma mnie do niej zawiezc na masaz :D mam nadzieje :D a ja momentami mam takie bole, ze ledwo co sie wyprostuje i ledwo co chodze haha
    Doti jeszcze chwilka i juz bedzie maly skarbik :)

doti77 lubi tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety mojemu maluszkowi serduszko juz nie bije zenam sie z fioletowa strona jutro ide na wywolania,szczesliwych ciaz zycze

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka:infekcja powstala tydzien po amniopunkcij w tym dniu moj starszy syn dostal wysypki bylam z nim u lekarza stwierdzil ze dzieci tak maja na wakacje,lekarze w szpitalu po wywiadzie ze mna podejrzewali rumien zakazny zlecili partowirusa b19 i cytomeganie dzis dostalam wyniki i byla infekcja ale juz za puzno woda w brzuszku byla juz w calym organizmie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka - tak mi przykro, tak mocno trzymałam kciuki. Trzymaj się jakoś kiedyś Twoje maleństwo wróci do Ciebie zdrowiutkie.

• zokeia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka - bardzo mi przykro. Brakuje mi słów. Życzę siły całej Twojej rodzinie. Do zobaczenia tutaj!

tb73epoky7bge1zc.png
    atdc4z173dng7siu.png
    43kt3e5e37vlpped.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka, bardzo współczuję. Mam nadzieję że szybko wrócisz na fioletową stronę i tym razem wszystko szczęśliwie się zakończy <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wspolczuje domka:(

t60z7qg.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka, mam nadzieje, ze jakos sie trzymasz ....wszyscy na pewno chcieli dobrze. Duza buzka dla ciebie i trzymaj sie kochana!

na9fxa5.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Domka...

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • am Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka współczuję, trzymaj się.

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka, współczuję Kochana :-* przykro mi...
    Penelope jak u Ciebie? Cichutko tu cosik, czyżby urlopy? Ja właśnie kończę i znowu powrót do szarej rzeczywistości ;-)

Penelope lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajarzyna, jak się czujesz?

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka współczuję. Zdrówka życzę i następnej szczęśliwej kochana :*

• doti77 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.Ja od 5 nie śpię.Mąż dzisiaj do pracy pjechał,a ja wstałam razem z Nim.Teraz wcinam śniadanko,bo mega głoda poczułam.Syte śniadanko,bo zjadłam 2 pierogi calzone,które wczoraj zrobiłam,takie wielkości talerzyka deserowego i zapijam herbatą z cytryną.Już kolejny tydzień mam katar i zamiast się zmniejszać,to jest coraz go więcej,łażę zaśpikana.Wczoraj miałam z deka stracha,bo jak byłam w toalecie ,to zauważyłam plamki krwi na wkładce,ale na szczęście okazało się,że to po goleniu tak się załatwiłam.Syn w nocy miał koszmar,to się obudził,podobno babcia go straszyła w śnie.W ogóle po tym powrocie z wakacji z Mazur,stał się strachliwy,mówił,że chłopak mojej siostry go straszył.Dzisiaj ostatnie przygotowania do szkoły i moje do szpitala na poniedziałek.Mam też w planach jakąś fotkę ostatnią brzuszka zrobić.Udanej soboty.

Penelope lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kajarzyna, jak się czujesz?
    Witam w niedzielę wszystkie kobitki!
    Ania.G - czuję się ok, pomału do przodu, jutro praca po urlopie. W październiku do gina, porobić badania i będziemy mogli się już starać. Boję się... ale czas leczy rany.

Pozdrowionka!! ;)

Penelope, Amnezja, doti77, ania.g lubią tę wiadomość

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka,przykro mi.Następnym razem na pewno się uda.
    Doti,jak samopoczucie przed jutrem?
    Kajarzyna,trzymam kciuki,żeby się udało.Teraz już musi być dobrze :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti synek do szkoly a ty do szpitala :) zdrowka kochana zycze :D

• Penelope Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, powodzenia jutro :)
    Kajarzyna, dzięki za pamięć :) cieszę się że lepiej u Ciebie i trzymam kciuki za próby.
    Ja się póki co nie mogę doczekać polowkowego usg i by by się dowiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka, większość przepowiada mi chłopca, a ja dziewczynkę bym chciała :)
    Poza tym dokucza mi zgaga, okropne, aż do ust dochodzi jak mi się odbija. Apetyt nadal mam marny ale brzuszek spory chyba. Zaczynam robić listę rzeczy, okropnie długa mi wychodzi haha.

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Mam stresa,ale nie da się tego uniknąć.Spakowana jestem,jeszcze herbatkę popijam i tyle na dzisiaj.Musze jutro o 7 się zgłosić na czczo więc wystarczy jedzonka.Jak się wybudzę jutro po cc to dam dziewczyny znać.Pa.Wnet idę spać.

Penelope, konwalianka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA UWAGA!!! Doti urodziła synka przez cc :) Maluszek waży 3400g :) Mamusia szczęśliwa,powoli dochodzi do siebie :)

ania.g, Penelope, justta lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ