Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniestety mam niedobre wiesci,mimo ze badania enetyczne wyszly dobrze to usg polowkowe wyszlo tragicznie otoz moj synus ma wodobrzusze nie rosnie jest tak jak w 15 tc i serduszko mu zaczyna za wolno bic,dostalam skierowanie na kopernika tam mi porobili szczegolowe usg i potwierdzili ze trzeba sie liczyc z obumarciem plodu w macicy jutro eho serduszka w czwartek kolejne usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazja kochana, tulę mocno :-* przeżyłam, to wiem... Trzeba teraz zebrać się w sobie,mieć czas na swoją żałobę, dać sobie czas. Próbować później, główka do góry
Domka: trzeba mieć nadzieję i choć wiem, że łatwo się mówi, ale zawsze każdy z nas ma i nie wolno myśleć inaczej :-*
Reszcie moich forumowiczek -życzę radości z posiadania tego wszystkiego , co macie wokół :-*domka122, ania.g, justta, Carola55, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywrucilam z eho serduszka,lekarka podniosla mnie troche na duchu,mozliwe ze to jest infekcja spowodowanego w dniu amniopunkcji,starszy syn mial prawdopodobnie rumien zakazny a nie wysyke alergiczna,okaze sie jutro po wynikach JgM I IgG jezeli to infekcja to zostawia mnie w szpitalu i beda robic transfuzje to powino pomuc maluszkowi w wyzdrowieniu w 90% jezel to nie infekcja to beda szukac dalej,ale z tego co mi doktorka mowila to wyglada jej na to ze to infekcja bo do 12tc maluszek byl zdrowy zadnej wody w brzuszku nie mial,a po tej nieszczesnej amniopunkcji zatrzymal sie wzrost maluszka i zrobilo sie wodobrzusze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:06
-
nick nieaktualny