X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po 30-stce :)
Odpowiedz

Ciąża po 30-stce :)

Oceń ten wątek:
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka trzymam kciuki :) Odezwij się po :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja wróć tu szybko! Tego Ci z calego serca życzę.

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja obys szybko tu wrocila przykro mi bardzo!

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety mam niedobre wiesci,mimo ze badania enetyczne wyszly dobrze to usg polowkowe wyszlo tragicznie otoz moj synus ma wodobrzusze nie rosnie jest tak jak w 15 tc i serduszko mu zaczyna za wolno bic,dostalam skierowanie na kopernika tam mi porobili szczegolowe usg i potwierdzili ze trzeba sie liczyc z obumarciem plodu w macicy jutro eho serduszka w czwartek kolejne usg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka - a dają jakas nadzieję, że bedzie dobrze? Da się coś zrobić? Jezu dziewczyny, dlaczego tak się dzieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM: powiedzial tylko tyle ze trzeba sie liczyc z obumarciem plodu w macicy,nie moga mu na dzien dzisiejszy pomuc,narazie co 2 dzien mam pojawic sie na kopernika

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja kochana, tulę mocno :-* przeżyłam, to wiem... Trzeba teraz zebrać się w sobie,mieć czas na swoją żałobę, dać sobie czas. Próbować później, główka do góry ;-)
    Domka: trzeba mieć nadzieję i choć wiem, że łatwo się mówi, ale zawsze każdy z nas ma i nie wolno myśleć inaczej :-*
    Reszcie moich forumowiczek -życzę radości z posiadania tego wszystkiego , co macie wokół :-*

domka122, ania.g, justta, Carola55, Mili lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wielka nadzieje mowilam do meza jak wracalismy nawet z tych badan ze musi byc dobrze i wyjdzie z tego mikolaj

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka - bardzo mocno trzyma za to kciuki, żeby było dobrze i żeby był mikołaj. Wspieram mocno!

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki musi byc dobrze. Pomodlcie sie do naszego kochanego sw Jana Pawla Ii patrona rodzin. On tak kochal dzieci i mlodziez. Niech sprawuje opieke, zeby kazda doczekala sie zdrowego dziobaska :-D

Carola55 lubi tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka może lekarze się mylą? Mam nadzieję,że maluszek zrobi Ci niespodziankę i będzie dobrze.

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrucilam z eho serduszka,lekarka podniosla mnie troche na duchu,mozliwe ze to jest infekcja spowodowanego w dniu amniopunkcji,starszy syn mial prawdopodobnie rumien zakazny a nie wysyke alergiczna,okaze sie jutro po wynikach JgM I IgG jezeli to infekcja to zostawia mnie w szpitalu i beda robic transfuzje to powino pomuc maluszkowi w wyzdrowieniu w 90% jezel to nie infekcja to beda szukac dalej,ale z tego co mi doktorka mowila to wyglada jej na to ze to infekcja bo do 12tc maluszek byl zdrowy zadnej wody w brzuszku nie mial,a po tej nieszczesnej amniopunkcji zatrzymal sie wzrost maluszka i zrobilo sie wodobrzusze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:06

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka teraz już będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki,żeby Mikołaj był zdrowy :)

domka122 lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka ja tez trzymam mocno kciuki. Wierzę, że bedzie dobrze...nawet jezeli to infekcja to wyleczą i Mikołajek bedzie zdrowy. Trzymaj się mocno kochana!

domka122 lubi tę wiadomość

• Penelope Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie dobrze Domka. Pozdrawiam ciepło :)

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka, ja tez trzymam kciuki aby wszystko bylo ok.

Ja ide w piatek na konsultacje i po wyniki moich pierwszych badan i skanu ... troche sie boje ale wierze, ze wszystko jest ok

na9fxa5.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domka122 i ja też Wam mocno kibicuję! Będzie dobrze!!!

• ivi Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa przykro mi strasznie...

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domka, trzymam kciuki z całych sił <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • am Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja bardzo mi przykro, trzymaj się.

Domka122 trzymam za Was kciuki, musi być dobrze. Powodzenia.

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
‹‹ 53 54 55 56 57 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ