Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySynek 100%
A ogólnie to lepszych informacji oczekiwać się nie da:
Mój synek jest zdrowy jak ryba. Duży już, bo pielęgniarka powiedziała, ze jakby się cały wyprostował to miałby już jakieś 22 cm...czujecie? 22 cm - to prawie połowa mojego synka Ogólnie wszystko jest super, lekarz powiedział, ze mogę być przykładem ciąż, a dodając do tego zero objawów ciażowy i burzy hormonalnej (nie wyżywam się na mężu ) to powinni mnie pokazywać na wykładach ;Polka30, am, Bogusiar80, Penelope, ivi, ania.g, agnb6, Amnezja, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Monika, gratuluję Synka rzeczywiście jak sobie wyobrazić że już się ma tam 22 cm dziecko to szok. Mniej się odzywałam bo jakoś nastrojowo ze mną gorzej było ale już chyba wracam do siebie. Poza tym wszystko jest ok
Dzięki że wspominałyście o mnieMonikaDM wrote:Synek 100%
A ogólnie to lepszych informacji oczekiwać się nie da:
Mój synek jest zdrowy jak ryba. Duży już, bo pielęgniarka powiedziała, ze jakby się cały wyprostował to miałby już jakieś 22 cm...czujecie? 22 cm - to prawie połowa mojego synka Ogólnie wszystko jest super, lekarz powiedział, ze mogę być przykładem ciąż, a dodając do tego zero objawów ciażowy i burzy hormonalnej (nie wyżywam się na mężu ) to powinni mnie pokazywać na wykładach ;P -
MonikaDM ja też gratuluję, usłyszeć że wszystko dobrze to najlepsze co można:))
Penelope a sio wszystkie smuty!!!
Bogusiar80 maleństwo się zadomowiło to i apartament odpowiedni musi mieć
Anastazja jak samopoczucie dzisiaj?Penelope, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazja to bardzo dobrze że już lepiej, odpoczywaj ile wlezie, trzymam kciuki za was i będzie dobrze
Bogusia śliczny domek dla dzidzi no i starszy jaki już dumny że do szkoły idzie
Penelope smuty na bok
Kajarzynka będzie dobrze organizm musi się oczyścić, a jak mas jakieś wątpliwości to do lekarza
Doti trzymaj się
Ja dzisiaj czuję się już lepiej przeziębienie przechodzi, mleko z miodem działa cuda, miłego wieczorkuAnastazjaaa, ivi, doti77 lubią tę wiadomość
-
Witam.Ja już od 5 nie śpię.Nocka jakoś zleciała.Mąż wstał do pracy ,a ja z nim,a za chwile zaczełam czuć synka,jak w brzuszku zmieniał pozycje.Teraz zastrzyk i śniadanko.Oby ten dzisiejszy dzień szybko zleciał..Jutro mamy zamiar jechać do moich rodzicôw na poodpustne jedzonko,sałatki,ciasta.W niedzielę syn wyjeżdża w okolice Pisza na Mazury z chrzestna i jej chłopakiem na tydzień.Od nas to kawał drogi,niech sobie pozwiedza.Potem bedzie miał urodziny.Myślimy Mu kupić biurko nowe i krzesło do tego,pewnie w Ikei.Oki zmykam się pokłóć trochę i coś zjeść.Póżniej coś jeszcze skrobnę.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Kajarzyna,trzymam mocno kciuki,żeby już wszystko było dobrze. Życzę Ci,żeby szybciutko kropek zamieszkał w twoim brzuszku.
Am,Dawidek do schrupania.Jest cudny
Bogusia,brzuszek śliczny Chyba tylko mój nie chce rosnąć i wygląda bardziej jak ciąża spożywcza
Doti,Damianek fajniutki Jak się czujesz?
Penelope,nie smutaś się.Jak coś to pisz na forum-pocieszymy
Anastazja,stresuję się razem z Tobą.Ja też mam jutro wizytę Mnie na mdłości pomagały opaski z akupresurą.
Monika,gratuluję synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:39
am, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
ale tu cisza,trzymajcie kciuki jutro za dobre wyniki amniopunkcij mam odebrac wyniki i omowic odrazu z genetykiem hmm mieli dzwonic jak by co nie dzwonili i tak od wczoraj kraza mysli czy wszystko jest okMonikaDM, Penelope, Domi IRL, am lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny