Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Doti Dużo zdrówka dla Mamy i Maleństwa
Penelope ja miałam też okropną zgagę całą ciążę, polecam do wypróbowania - migdały bez skórki, banany, mleko, sok pomarańczowy - próbuj może coś przyniesie ulgę.
A listy i zakupów zazdroszczę - rozkoszuj się tym niesamowita frajda przygotowywać wszystko dla Maluszka
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajarzyna wrote:Witam w niedzielę wszystkie kobitki!
Ania.G - czuję się ok, pomału do przodu, jutro praca po urlopie. W październiku do gina, porobić badania i będziemy mogli się już starać. Boję się... ale czas leczy rany.
Pozdrowionka!!Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDziewczyny a ja ostatnio wyraźnie kopniaki od mojego synka, dokładnie w zesżły piątek, wczoraj tylko coś jakby duży bąbel w brzuchu;nie chce się ruszac wyraźnie uparciuch jeden...nie działa na niego czekolada, herbata z miodem, a wczoraj miałąm ochotę to nawet słabą kawę sie napiłam i nic...macie jakieś sposoby co by rozruszać tego małego osiołka
-
nick nieaktualnyMoniś nie pomogę....bo u mnie mała jak się nie ruszała to też "świrowałam" ale od jakiś 10dni to codziennie, niezależnie co zjem...robi sobie "dyskotekę" czasami aż mam ochotę "pogrozić jej palcem"...bo by się chociaż na chwilkę uspokoiła....śpi tylko wtedy gdy mąż rękę na brzuchu położy...wtedy mam spokój...poczekaj troszkę i zobaczysz jak się rozbryka to nie będzie końca:)
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny.
Staram sie Was nadrobic ale mi cos srednio idzie:/
Malo czasu teraz przy malej mimo ze nie sprawia wiekszych problemow to jednak ciezko sie ogarnac nawet miedzy karmieniami jak spi to staram sie cos robic w domu, a to psami sie zajac a to wyprac a to ugotowac a to posprzatac i mimo ze jeszcze do konca tygodnia moj maz jest z nami w domu to rzadko jest czas zeby tak usiasc i popatrzec co tu sie wyprawia:)
Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze, ze czujecie sie swietnie, wszystko przebiega bez komplikacji. Witam nowe dziewczyny ktore sie dopisaly ostatnimi czasy i nie mialam jeszcze czasu sie zapoznac:) gratuluje Wam pozytywnych testow i trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok!Penelope, Gosiak, Malenq, MonikaDM, Amnezja lubią tę wiadomość