X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po 30-stce :)
Odpowiedz

Ciąża po 30-stce :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Doti :)

• Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • am Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Doti :) Dużo zdrówka dla Mamy i Maleństwa :)

Penelope ja miałam też okropną zgagę całą ciążę, polecam do wypróbowania - migdały bez skórki, banany, mleko, sok pomarańczowy - próbuj może coś przyniesie ulgę.
    A listy i zakupów zazdroszczę - rozkoszuj się tym :) niesamowita frajda przygotowywać wszystko dla Maluszka :)

Penelope lubi tę wiadomość

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti gratuluje :)

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti gratulacje:)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti gratulacje :) Czekamy na zdjęcie synka :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajarzyna wrote:
    Witam w niedzielę wszystkie kobitki!
    Ania.G - czuję się ok, pomału do przodu, jutro praca po urlopie. W październiku do gina, porobić badania i będziemy mogli się już starać. Boję się... ale czas leczy rany.

Pozdrowionka!! ;)
    Trzymam kciuki za szybki powrót w dwupaku <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Doti :)

am, będę próbować, akurat po soku pomarańczowym już wiem że mi się cofa ;)

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Doti jak już będziecie w domku to czekamy na zdjęcia ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja ostatnio wyraźnie kopniaki od mojego synka, dokładnie w zesżły piątek, wczoraj tylko coś jakby duży bąbel w brzuchu;nie chce się ruszac wyraźnie uparciuch jeden...nie działa na niego czekolada, herbata z miodem, a wczoraj miałąm ochotę to nawet słabą kawę sie napiłam i nic...macie jakieś sposoby co by rozruszać tego małego osiołka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniś nie pomogę....bo u mnie mała jak się nie ruszała to też "świrowałam" ale od jakiś 10dni to codziennie, niezależnie co zjem...robi sobie "dyskotekę" czasami aż mam ochotę "pogrozić jej palcem"...bo by się chociaż na chwilkę uspokoiła....śpi tylko wtedy gdy mąż rękę na brzuchu położy...wtedy mam spokój...poczekaj troszkę i zobaczysz jak się rozbryka to nie będzie końca:)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje Doti!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kasik1976 Debiutantka

Wysłany: 3 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny jestem nowa mam 38 lat i jestem w ciąży z moich wyliczeń wynika że to 4 tydzień ,jutro jedziemy do lekarza to będę wiedzieć cos konkretnego

Penelope, Gosiak, Amnezja lubią tę wiadomość

kasik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasik powodzenia:) i czekam na relację:)

• kasik1976 Debiutantka

Wysłany: 3 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno się przyda bo ostatnią ciąże poroniłam ale teraz jestem dobrej myśli:)

kasik
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 3 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik, u mnie też tak było i teraz rodzę w listopadzie. Powodzenia i odezwij się.

• Penelope Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje Kasik, powodzenia jutro i daj znać :) Masz już dzieci czy to Twoja pierwsza ciąża?

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny.
    Staram sie Was nadrobic ale mi cos srednio idzie:/
    Malo czasu teraz przy malej mimo ze nie sprawia wiekszych problemow to jednak ciezko sie ogarnac nawet miedzy karmieniami jak spi to staram sie cos robic w domu, a to psami sie zajac a to wyprac a to ugotowac a to posprzatac i mimo ze jeszcze do konca tygodnia moj maz jest z nami w domu to rzadko jest czas zeby tak usiasc i popatrzec co tu sie wyprawia:)

Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze, ze czujecie sie swietnie, wszystko przebiega bez komplikacji. Witam nowe dziewczyny ktore sie dopisaly ostatnimi czasy i nie mialam jeszcze czasu sie zapoznac:) gratuluje Wam pozytywnych testow i trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok!

Penelope, Gosiak, Malenq, MonikaDM, Amnezja lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    penelope znasz juz plec maluszka??

t60z7qg.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, no nie znam jeszcze, w przyszły wteorek mam połówkowe i chyba już się dowiem. :) nie mogę się doczekać ! Dużo radości z obcowaniem z córeczką :)
    Domi IRL wrote:
    penelope znasz juz plec maluszka??

Domi IRL lubi tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ