Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Mężu do pracy wstawał o 4.30 i obudził hasłem: "Kochanie mamy jeszcze cukier?" i już znu u mnie nie było......więc potrzeba jak najbardziej......
Moniś mam tak każdego dnia, że chciałabym tulić Kosię, ale proszę małą, żeby do stycznia w brzuszku sobie rosła:)
Konstancja piękne imięMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaaaaa u koleżanki jest Maksymilian - śliczne podobają mi się takie imiona:) fajnie Tysio:)
u nas jak miałby być chłopiec to wybraliśmy Tymoteusz.....i tak mówiłam do brzucha do 23tyg. - po połówkowym - z Tymka, zrobiła się Kosia:)Amnezja lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:aaaaaaaaaaaaaaa u koleżanki jest Maksymilian - śliczne podobają mi się takie imiona:) fajnie Tysio:)
u nas jak miałby być chłopiec to wybraliśmy Tymoteusz.....i tak mówiłam do brzucha do 23tyg. - po połówkowym - z Tymka, zrobiła się Kosia:)
U nas do 22tyg.była Nina Rodzina jest przekonana,że będzie Tytus Strasznie się złoszczą na to imię.Mogli się nie wtrącać Będzie niespodzianka po porodzieMalenq, am lubią tę wiadomość
-
A ja sie caly czas nie moge zdecydowac na imie, mam pare typow i na szczescie jeszcze troche czasu, ale zaluje, ze przy zadnym z nich nie moge powiedziec, ze to jest to! Na razie czekam na mojego kochanego syneczka
Malenq, Penelope, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:A ja sie caly czas nie moge zdecydowac na imie, mam pare typow i na szczescie jeszcze troche czasu, ale zaluje, ze przy zadnym z nich nie moge powiedziec, ze to jest to! Na razie czekam na mojego kochanego syneczka
Carola55 lubi tę wiadomość
-
Witaj Shimmer_lip
Bergo gratulacje, witamy wśród rozpakowanych
A teraz widzę że następna Magdzialenka. Ten model tako moonlight też mi się podobał
Ja właśnie w trakcie ostatniego przed nocą karmienia. W sobotę mamy chrzciny i pomału ogarniam dom, efekt taki że kręgosłup pęka, wiem że troszkę inaczej niż Was dziewczyny, ale łączę się w bólu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje dla Bergo
Am - ciażowy czy posprzatajacy ból kręgosłupa nie jest miły. A chrzciny w domu robicie?
Madzialenka - faktycznie teraz Ty do rozpakowania Aleksander mnie osobiście bardziej się podoba niż Maksymilian Może dlatego, ze w DE na kazdym kroku można spotkac małego albo duzego Maxa i poprostu mi sie przejadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:07
Magdzialenka lubi tę wiadomość
-
MonikaDM wrote:Witaj Shimmer_lip
Ja brałam kiedyś Colon C jak nie byłam w ciaży i nie pomógł wtedy za bardzo więc teraz może też i nie...a w ogóle wolno go brać w ciaży?
Można Colon C bo to jest błonnik ze startych roślinek plus probiotyki chyba i mi to polecił ginekolog. Na mnie to działa i buraki na mnie działają A czy jest tu jakaś lista żeby się zorientować kto w dwupaku a kto rozpakowany??? -
Magdzialenka imię Aleksander bardzo mi się podoba właśnie jak pisze Malenq takie dostojne
MonikaDM już nie umiem sobie przypomnieć jak boli kręgosłup w ciąży, ale i taki i posprzątaniowy ból potrafi dać się we znaki
Chrzciny robimy u siebie w mieszkaniu i zaczyna mnie to dobijać, bo jakby nie patrzeć trochę roboty jest, M cały dzień w pracy, więc na mojej głowie znacznie za dużo. Ale już jutro będę mieć pomoc, szwagierka ma przyjechać piec tort i będziemy coś tam gotować na ciepłe danie Trochę mnie przeraża że mamy mało miejsca, ale trudno jakoś musimy dać radę.
-
am Twój Dawidek ma taki rozkoszny kukuryk
Nie martw się goście powinni zrozumieć, że młoda matka nie ma za dużo czasu, więc nawet jak będą jakieś niedociągnięcia to i tak będzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 13:23
am lubi tę wiadomość