X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po 30-stce :)
Odpowiedz

Ciąża po 30-stce :)

Oceń ten wątek:
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo spoznione WESOLYCH SWIAT!!!
    Monika termin mam na poniedzialek. W pon ide do gina, zobaczymy czy jest tam jakies rozwarcie czy nie. Poprosze, zeby byl delikatny co bym urodzila 1-ego stycznia :) a ja sobie pojadlam w swieta :D
    A ciekawe co tam u Penelope? Juz tak dawno sie nie odzywala.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wychodzi mi na to, że każdy dzień świąt to kilogram na plusie :) a jeszcze dwa dni przede mną (w sobotę mam wigilię ze znajomymi z liceum) :)
    masakra :) po świętach tydzień diety cukrzycowej :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusia - to trzymam mocno kciuki :)

Właśnie, Penelope już długo nic nie pisała a ona też przecież w niedługim czasie sie bedzie rozpakowywać...

Shimmer_lip - Ty nie strasz, bo ja na końcówce najwięcej przytyłam a tu jeszcze te święta po drodze ;)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Hej :)
    Wychodzi mi na to, że każdy dzień świąt to kilogram na plusie :) a jeszcze dwa dni przede mną (w sobotę mam wigilię ze znajomymi z liceum) :)
    masakra :) po świętach tydzień diety cukrzycowej :D
    Mam to samo! Każdy dzień to kilogram wiecej. Dieta 3 -dniowa była przed świetami żeby zrobić krzywa cukrowa, a wyniki dopiero 29... Miałam sie oszczędzać na święta...ale tak trudno nie jeść pierogów i słodyczy :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w swieta ciezko odmowic wszystkiego co dobre :)
    Penelope nam uciekla i zapomniala. Mam nadzieje, ze wszystko u niej ok.
    Monika juz nasze dzieci tuz tuz :)

kafabi, shimmer_lip, MonikaDM lubią tę wiadomość

• kafabi Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moha waga stoi od 2,5 tygodnia i nawet grama nie przytylam. Myslalam, ze w swieta waga ruszy ale ona dalej stoi :/ Penelope ostatnio na lutowkach pisala :)
    Bogusiar ale tobie dobrze, juz nieflugo bedziesz tulic swoje malenstwo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 18:11

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusia - ja mam ten "komfort psychiczny", ze wiem ze jeszcze 10 dni :)

Kafabi - to ja Ci zazdroszczę z ta wagą. U mnie sobie powolutku w ciąży szła do góry, później staneła na chwilkę i teraz to mam jakies 3 kg w ciągu 3 tygodni na plusie. Więc ostatni czas najintensywniej u mnie, ale przyznaję sama że jak zachcianek całą ciążę nie miałam tak teraz słodkie moge jeść na kilogramy :/

• derii84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he,a ja rosne i rosne,w pon wizyta,dobrze byłoby zobaczyć tą samą wagę co 4 tyg temu,ale to nierealne :-P
    Bogusia i Monika,ale Wam zazdroszczę :-D

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę 8 stycznia :) lekarz padnie jak mnie zważy :) dlatego od niedzieli mam nadzieję kilka dni pozaciskać pasa :)
    Monika właśnie wszyscy mi mówią, że na końcówce najgorzej :) ja mam nadzieję, że chociaż część tych poświątecznych kilosów to jest mega KUUUPA :D

derii84 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ja do 15 tyg ani grama nie przybrałam,natomiast później zaczęłam średnio 1 kg na 1.5 tyg :-)

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    derii84 wrote:
    Shimmer ja do 15 tyg ani grama nie przybrałam,natomiast później zaczęłam średnio 1 kg na 1.5 tyg :-)
    Ja startowałam z duuużą nadwagą i tak się cieszyłam, ze do 23 tygodnia miałam +2kg :) a teraz dwa kilo w dwa dni, no przegięcie :)

derii84 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja startowałam z wagą 78 kg. Mam na chwilę obecną można powiedzieć 105 kg. I zastój w jelitach. :/
    Monika no Ty to masz dobrze wiesz ile dokładnie dni :D Dla mnie niespodzianka będzie, obym wytrzymała do 1-ego :D

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    Ja startowałam z wagą 78 kg. Mam na chwilę obecną można powiedzieć 105 kg. I zastój w jelitach. :/
    Monika no Ty to masz dobrze wiesz ile dokładnie dni :D Dla mnie niespodzianka będzie, obym wytrzymała do 1-ego :D
    Będzie prezent na Nowy Rok :D ja mam szczytny cel zamknąć się w 107kg do porodu :) dobrze, ze już się święta kończą :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer jak masz szczytny cel to zycze, aby sie Tobie udalo. Ja chcialam do stowki, ale ciut przekroczylam :)

• am Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po świętach, mam nadzieję że minęły Wam spokojnie :)

Bogusia trzymam kciuki żebyś wytrwała do Nowego Roku :)

Co do przybierania, to pomalutku zrzucicie wszystko biegając potem koło Maluszka :) Ja już dawno zapomniałam o nadwyżce kg :)

Natomiast obżarstwa świątecznego może troszkę zazdroszczę, bo ja pierwsze raz nie bardzo się objadłam, a po wigilii byłam wręcz głodna, jednak potrawy z przewagą kapusty i grzybów nie dla kp. Będę nadrabiać w przyszłym roku ;)

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar ty zaraz będziesz zrzucać, więc nie martw sie tą ciut nadwyżką :P Trzymam kciukasy za Was, aby dopiero po Nowym roku sie zaczęło :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deri - nie ma czego zazdrościć. Tobie też aż tak dużo nie zostało. Teraz ja i Bogusia się rozpakujemy a zaraz całe reszta "poleci".

Ja też startowałam z duuuuużą nadwagą, bo zaczynałam z 85kg (a przy moim 155 to jednak dużo za dużo) a teraz mam 12 kg na plusie.

Shimmer_lip - od wczoraj zesżło mi 200g, więc jak faktycznie taka mega KUUUUpa by sie przydażyła to może zejdzie z kilogram, hehehe :)

Bogusia - a coś na ten zastój w jelitach coś możesz sobie poradzic, bo pewnie czujesz ię średnio, a ogólnie co do nadwyżki to jak kojarzę Twoje zdjecie to Ty wysoka jesteś więc u Ciebie ta nadwyżka sie gubi a u takiego kurdupla jak ja :/...Do pierwszego jeszcze 4 pełne dni...oszczędzaj się, leż i pachnij i umów się z maleństwem, ze ma tam jeszcze posiedzieć bo pogda jest do du** :)

Am - podnsisz na duchu dziewczyno z tym gubieniem kilogramów. Ale jak patrzę na moje znajome to faktycznie tak jest, więc laski nie ma co...będziemy zrzucać zbiorowo :)

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz niedlugo bedziemy pisac o kupkach, pieluchach. I cwiczeniach :)

MonikaDM, kafabi, Malenq lubią tę wiadomość

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za godzinke ide do lekarza i zobaczymy czy cos tam sie dzieje. Termin mam na dzis.

kafabi, derii84 lubią tę wiadomość

• kafabi Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizycie i trzymam kciuki :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ