Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi tak noce dajemy rade. Budzi sie co 3 godz. Troche pociumka cyca i spi dalej. Przedwczoraj spal od 00-30 do 6-ej. Takze nie narzekam. A Sebastian czasami mysli, ze maly juz duzo kuma i cos jemu pokazuje. I czasami ma niekontrolowane bieganie w kolo niego robiac wiatr. Ale kochabraciszka i czeka na pierwszy spacer.
A , ze on teraz 1 klasa to musze jeszcze lekcje pomoc jemu ogarniac. Na ktore stracil ochote od kiedy jest malyshimmer_lip, kafabi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od świąt nie potrafię się ogarnąć z jedzeniem tak mi zajebiście szło od początku ciąży a teraz jak wpadłam w ciąg żarcia to nie mogę się powstrzymać. Przecież ja na początku zrezygnowałam zupełnie ze słodyczy a teraz stoją na stole rurki kakaowe z biedry (mąż je otworzył) i normalnie do mnie krzyczą i śpiewają lekarz mnie zabije przez miesiąc 4 kg wrzuciłam
nakrzyczcie na mnie proszę -
Am dziekuję bardzo
Bogusiar cieszę się bardzo,że maluszek przesypia tak pięknie noce, no i Sebastian spisuje się dobrze jako starszy brat Oby i u mnie tak było. Ja również ogarniam lekcje z młodym, ale jesczze czas mi na to pozwala i uczyc się lubi. Czas pokaże jak to będzie .to już wkrótceam lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:cześć czy można do was dołączyć?
za 2 miesiące stuknie mi 30
mam na imię Agnieszka jest to 2 ciąża , 1 była 6 lat temu
w dalszym ciągu odczuwam mdłości i niekiedy wymioty
-
nick nieaktualnywitajcie. Można się przyłączyć. Mam 37 lat i to moje pierwsza ciąża, sam początek póki co 7t.
na początku nie miałam w sumie żadnych objawów, nawet już zaczynałam się martwić. A teraz to z rana mam takie mdłości i zawroty głowy, mijają dopiero ok. południa. Dzisiaj rano zjadłam krakersa przed wstaniem i było trochę lepiej, nie wiem czy to od tego, ale tak wyczytałam - żeby cos zjeść małego przed wstaniem. Zobaczę czy jutro tez pomoże.
shimmer_lip, kafabi, doti77 lubią tę wiadomość
-
Witaj jedz w łóżku jak Ci to pomaga. Ja jadłam codziennie banana ale u mnie nie działa nic i tak sobie myślę, że jak będzie Ci dana rzygająca ciąża to nic na to się nie da poradzić (a wszystkie prochy mogą mieć wpływ na malucha i mój lekarz kazał się męczyć ile tylko wytrzymam )
A ja się pytam dlaczego Monika się jeszcze nie pochwaliła synem???
Forumowa ciotka czeka -
nick nieaktualnyJa w ogóle leków nie lubie brać, tylko w ostateczności brałam. A teraz tym bardziej żadnych nie biorę - nawet na ból głowy nie biorę wole się pomęczyć niż zaszkodzić maluchowi.
Mam nadzieje, że mi te mdłości miną niedługo.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Shabeel wrote:Ja w ogóle leków nie lubie brać, tylko w ostateczności brałam. A teraz tym bardziej żadnych nie biorę - nawet na ból głowy nie biorę wole się pomęczyć niż zaszkodzić maluchowi.
Mam nadzieje, że mi te mdłości miną niedługo.Shabeel lubi tę wiadomość
-
kafabi wrote:Witam nowe mamuśki Ja do 16 tygodnia tylko wymiotowałam więc życzę Wam jak najkrótszy ten czas wymiotno-mdłościowy
am lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Witam dziewczyny mam jeszcze 35 lat i jestem w 3 ciąży po 15 letniej przerwie mam dwie córki a teraz czekamy na synka. Bardzo współczuję tym które męcza się z mdlosciami mi udało się 3 razy.
Mam nadzieje że mnie tu do siebie przygarniecie.shimmer_lip, doti77, kafabi lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png