X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Niemczech
Odpowiedz

Ciąża w Niemczech

Oceń ten wątek:
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana, narazie do 21.03;)

Kasia, Marta może obie dostaniecie Walentynki :)

o1489vvjal2gnmht.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba bede walentynki. Moje w zeszlym roku byla cudowne ;)

amarranta, Tigana, MonikaDM lubią tę wiadomość

17u93e5exqfllrog.png
  • Mamax Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze podpadlam mezowi i to calkowicie niewinnie :-(

Wyobrazcie sobie ze przyszla do mnie paczka z Amazon. Oczywiscie maz odebral i pyta co zamowilam a ja ze nic. Otwieram ta paczke a tam obrus na stol ktory chcialam sobie jakis czas temu zamowic wiec go dalam do kosza ale jeszcze nie kupilam. Maz wsciekly ze nie uzgadniam z nim zakupow internetowych a zawsze to robie a ja mu przysiegam ze tego nie zamawialam i ze nie wiem jak to sie stalo. Bo naprawde nie mam pojecia :-( Zaraz weszlam na moj e- mail zeby zobaczc co jeszcze przyjdzie bo ja mam zwyczaj trzymac rozne rzeczy w koszu ale zanim kupie to one sobie tam czekaja. Wystraszylam sie strasznie bo czasami cos dodam a potem sie rozmyslam i to kasuje. Ostatnio dodalam wieszak do przedpokoju za 300 euro i balam sie ze on tez przyjdzie ale naszczescie go skasowalam z kosza i dodalam do wunschlisty. Z mojej poczty wynika ze sa jeszcze dwa zamowienia ( getry dla synka i kredki). Kurde nie chcialam juz tego kupowac ale trudno niech juz beda. Najwazniejsze ze zakupy nie sa jakos mega drogie bo by mi maz chyba glowe uciol...Tylko wciaz sie zastanawiam jak do tego doszlo,? Czyzby jaks haker wlamal mi sie na konto?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:28

(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
    82do3e5er89phwkq.png[/url]

zrz6anlirvrf5z1r.png[/url]

f2wl6iyemrinq9lg.png[/url]
  • Maarta:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amarranta bardzo mozliwe, teraz to juz moze zaczac sie w kazdej chwili albo nawet za kilka dni, jeejku masakiera!

amarranta lubi tę wiadomość

oar843r8kh12ukn4.png
  • Kasia83 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamax, nie wiem jak Amazon ale mi sie włamali na konto z Allegro i próbowali sprzedać jakiś kradziony telefon. Allegro szybko zareagowało i zablokowało mi konto.

zem3zbmhb277dwos.png

Tabelka:Mamuski w Niemczech
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a może Wasze dzieciaczki chcą mieć inną wyjątkową datę piątek 13 ;-)
    Mamax kurcze nigdy mi się tak nie zdarzyło, może zmien hasło? A mąż ostatecznie uwierzył?

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Mamax Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annaki- A gdzie tam, nadosal sie i nie da mi sie przekonac. Ale trudno nie bede go juz przekonywac a ten obrus i tak bym kupila bo mi sie bardzo podoba ;-)

• annaki Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamax to tak z jednej str "ktoś" trochę pomógł w zakupie :-) , dobrze że chociaż coś co Ci się podobało i ze nie mega drogie :-)

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Mamax Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annaki- no obrus chcialam kupic ale reszty juz nie. No trudno jakos to przezyje. Mam nauczke i na przyszlsc nie bede juz trzymac nic w koszach. Oj jakby bylo to cos drogiego to bym sie zalamala i nawet nie chce myslec co by mi mezul zrobil. Wystraszylam sie bardzo bo nie pamietalam czy ten wieszak skasowalam a 300 euro zabulic to juz byloby nie fajnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamax zawsze robiąc zakupy czy to internetowe czy stacjonarne nasz 10 lub 14 dni na ich zwrot. Wyjątkiem jest zakup id osoby prywatnej.

Wysłany: 13 lutego 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika miałam to samo napisać. Mamax ale Twoj maź nerwowy Tobie tez sie cos należy a zakupy sa przyjemnością.

A ja mam tez problem pod koniec stycznia zamówiłam cos na necie w sklepie internetowym ale nie amazon ebay ani zalando i do dzis przesyłki brak napisałam kilka maili niestety bez odpowiedzi jest numer tel podany ale teraz doczytałam ze nie prowadzą telefonów z klientami i kierować pytania i reklamacje na maila i nie wiem co dalej robić no ani kasy ani towaru nie mam. Dzis juz minęły 2tyg od zakupu a na stronie jest napisane wysyłka w ciagu 2-5 dni i co robić?

Kasia rodzisz dzis prezent dla męża na urodziny?:)

Endokobietka, amarranta lubią tę wiadomość

oar843r8kh12ukn4.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maarta ja kiedys zamowilam cos na Amazon i tez nie bylo po 2 tygodniach, napisalam kiedy dostane przesylke, a oni ze jednak mi nie wysla i wymowili to zamowienie. Ale bylam wsciekla, bylo to lozeczko turystyczne zamiawiane tydzien przed wyjazdem.

17u93e5exqfllrog.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endokobietko, jak to Ci nie wyslali? ale bym się wkurzyła:/ Maarta, a może Ci nei zostawił kurier awizo?:/

Maarta, będzie dobrze :) i napewno już wkrótce :)

Mamax, ale dziwna sytuacja z tym amazonem! mam nadzieję, że mężowi już przeszło! dobrze, że chociaż to obrus, który Ci się podoba, ale niepotrzebny stres..

o1489vvjal2gnmht.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amarranta nie wyslali, napisali mi ze bestellung wurde storniert ze wzgladu na to ze nie moga dotrzymac odbiecanch 2-5 dni przesylki i tyle. Kasy nie pobrali wiec wszystko ok.

17u93e5exqfllrog.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak kasy nie pobrali, to spoko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:09

o1489vvjal2gnmht.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, Marta jak tam???

17u93e5exqfllrog.png
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm czyżby ktoś rodził dzisiaj? My zaczynamy 19. tydzień :)

Mamax, dziwna sytuacja, czyli wysłali Ci towar bez zapłaty? Ja na amazonie sie nie znam ale na ebay to dostajesz mnóstwo maili z potwierdzeniami, także cos takiego by nie przeszło...
    A z łóżeczkiem to miałas Endokobietka dużego pecha.

Ja chciałabym poruszyć taki temat, a mianowicie jak Wasi partnerzy odnajdują się w roli ojca? Czy już w ciąży się interesowali tematyką, czy dopiero po porodzie, czy w ogóle raczej chwilę się pobawią i zostawiają dziecko Wam? Endokobietka, Twój mąż to wiem że się w 100% potrafi zająć Małym ;).

Endokobietka lubi tę wiadomość

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • Mamax Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Armaratta- No jest jz dobrze, mezul juz sie nie dasa ;-) Tutaj bardziej mu chodzilo o to ze mu o tym nie powiedzialam a nie o wydana kase...

Tigana- Ja na Amazon mam moje konto podane wiec oni automatycznie przy zamowieniu pobieraja kase z mojego konta. Ja dostaje tylko rachunek chociaz tym razem nie przyszedl...

Moj maz jest super tata. Bardzo duzo czasu poswieca dzieciom i potrafi wszystko przy nich zrobic. Tak ze bez problemow moge pojechac na zakupy czy ploteczki do kolezanki ;-) Jak bylam w ciazy z Maximiliankiem to nie opuscil ani jednej wizyty lekarskiej pomimo ze nie musial chodzic bo moja lekarka to polka. Przy Julianku nie bylo go ze mna kilka razy bo musial zajac sie starszakiem ale tez bardzo sie angazowal.

Endokobietka, Tigana, amarranta lubią tę wiadomość

• MRC Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jest strasznie zakochany w synku. Zawsze wycałuje go na maxa. Ma o wiele więcej cierpliwości do niego niż ja :) Spokojnie mogę syna zostawić z mężem i ani przez chwilę nie pomyślę że może zajmuje się nim niewłaściwie.
    Tak więc uwielbiam patrzeć na nich jak są razem :)

ex2banlihzc2b84h.png

Endokobietka, Tigana, amarranta lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endokobietka u mnie na razie bez zmian.

Co do tej wysylki to wlasnie kasa zaplacona i zero kontaktu ze strony tego sklepu a jesli wyslali to powinnam tez dostac jakas informacje na maila a tu nic! Nie chce sie wkurzac bo musze najpierw urodzic.. ale na pewno tego nie odpuszcze - 150€.

Endokobietka lubi tę wiadomość

oar843r8kh12ukn4.png
‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ