Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze podpadlam mezowi i to calkowicie niewinnie
Wyobrazcie sobie ze przyszla do mnie paczka z Amazon. Oczywiscie maz odebral i pyta co zamowilam a ja ze nic. Otwieram ta paczke a tam obrus na stol ktory chcialam sobie jakis czas temu zamowic wiec go dalam do kosza ale jeszcze nie kupilam. Maz wsciekly ze nie uzgadniam z nim zakupow internetowych a zawsze to robie a ja mu przysiegam ze tego nie zamawialam i ze nie wiem jak to sie stalo. Bo naprawde nie mam pojeciaZaraz weszlam na moj e- mail zeby zobaczc co jeszcze przyjdzie bo ja mam zwyczaj trzymac rozne rzeczy w koszu ale zanim kupie to one sobie tam czekaja. Wystraszylam sie strasznie bo czasami cos dodam a potem sie rozmyslam i to kasuje. Ostatnio dodalam wieszak do przedpokoju za 300 euro i balam sie ze on tez przyjdzie ale naszczescie go skasowalam z kosza i dodalam do wunschlisty. Z mojej poczty wynika ze sa jeszcze dwa zamowienia ( getry dla synka i kredki). Kurde nie chcialam juz tego kupowac ale trudno niech juz beda. Najwazniejsze ze zakupy nie sa jakos mega drogie bo by mi maz chyba glowe uciol...Tylko wciaz sie zastanawiam jak do tego doszlo,? Czyzby jaks haker wlamal mi sie na konto?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:28
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Mamax, nie wiem jak Amazon ale mi sie włamali na konto z Allegro i próbowali sprzedać jakiś kradziony telefon. Allegro szybko zareagowało i zablokowało mi konto.
-
Annaki- no obrus chcialam kupic ale reszty juz nie. No trudno jakos to przezyje. Mam nauczke i na przyszlsc nie bede juz trzymac nic w koszach. Oj jakby bylo to cos drogiego to bym sie zalamala i nawet nie chce myslec co by mi mezul zrobil. Wystraszylam sie bardzo bo nie pamietalam czy ten wieszak skasowalam a 300 euro zabulic to juz byloby nie fajnie...(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Monika miałam to samo napisać. Mamax ale Twoj maź nerwowy Tobie tez sie cos należy a zakupy sa przyjemnością.
A ja mam tez problem pod koniec stycznia zamówiłam cos na necie w sklepie internetowym ale nie amazon ebay ani zalando i do dzis przesyłki brak napisałam kilka maili niestety bez odpowiedzi jest numer tel podany ale teraz doczytałam ze nie prowadzą telefonów z klientami i kierować pytania i reklamacje na maila i nie wiem co dalej robić no ani kasy ani towaru nie mam. Dzis juz minęły 2tyg od zakupu a na stronie jest napisane wysyłka w ciagu 2-5 dni i co robić?
Kasia rodzisz dzis prezent dla męża na urodziny?Endokobietka, amarranta lubią tę wiadomość
-
Endokobietko, jak to Ci nie wyslali? ale bym się wkurzyła:/ Maarta, a może Ci nei zostawił kurier awizo?
Maarta, będzie dobrzei napewno już wkrótce
Mamax, ale dziwna sytuacja z tym amazonem! mam nadzieję, że mężowi już przeszło! dobrze, że chociaż to obrus, który Ci się podoba, ale niepotrzebny stres.. -
Hmmm czyżby ktoś rodził dzisiaj? My zaczynamy 19. tydzień
Mamax, dziwna sytuacja, czyli wysłali Ci towar bez zapłaty? Ja na amazonie sie nie znam ale na ebay to dostajesz mnóstwo maili z potwierdzeniami, także cos takiego by nie przeszło...
A z łóżeczkiem to miałas Endokobietka dużego pecha.
Ja chciałabym poruszyć taki temat, a mianowicie jak Wasi partnerzy odnajdują się w roli ojca? Czy już w ciąży się interesowali tematyką, czy dopiero po porodzie, czy w ogóle raczej chwilę się pobawią i zostawiają dziecko Wam? Endokobietka, Twój mąż to wiem że się w 100% potrafi zająć Małym.
Endokobietka lubi tę wiadomość
-
Armaratta- No jest jz dobrze, mezul juz sie nie dasa
Tutaj bardziej mu chodzilo o to ze mu o tym nie powiedzialam a nie o wydana kase...
Tigana- Ja na Amazon mam moje konto podane wiec oni automatycznie przy zamowieniu pobieraja kase z mojego konta. Ja dostaje tylko rachunek chociaz tym razem nie przyszedl...
Moj maz jest super tata. Bardzo duzo czasu poswieca dzieciom i potrafi wszystko przy nich zrobic. Tak ze bez problemow moge pojechac na zakupy czy ploteczki do kolezankiJak bylam w ciazy z Maximiliankiem to nie opuscil ani jednej wizyty lekarskiej pomimo ze nie musial chodzic bo moja lekarka to polka. Przy Julianku nie bylo go ze mna kilka razy bo musial zajac sie starszakiem ale tez bardzo sie angazowal.
Endokobietka, Tigana, amarranta lubią tę wiadomość
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Mój mąż jest strasznie zakochany w synku. Zawsze wycałuje go na maxa. Ma o wiele więcej cierpliwości do niego niż ja
Spokojnie mogę syna zostawić z mężem i ani przez chwilę nie pomyślę że może zajmuje się nim niewłaściwie.
Tak więc uwielbiam patrzeć na nich jak są razem
Endokobietka, Tigana, amarranta lubią tę wiadomość
-
Endokobietka u mnie na razie bez zmian.
Co do tej wysylki to wlasnie kasa zaplacona i zero kontaktu ze strony tego sklepu a jesli wyslali to powinnam tez dostac jakas informacje na maila a tu nic! Nie chce sie wkurzac bo musze najpierw urodzic.. ale na pewno tego nie odpuszcze - 150€.Endokobietka lubi tę wiadomość