Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamarranta wrote:Monika, a jakie kosmetyki polecane przez Srokę kupujesz dla Vincenta?
Teraz próbowaliśmy Latopic i Bioderme Atoderm. Ja czytam tez komentarze bo tam jest dużo zawarte. Teraz chce tego oleju lnianego spróbować.
Endokobuetko ja tez chciałam bez kosmetyków ale niestety sama oliwa z oliwek przy azs u małego nie daje rady pewnie przez to ze on ma ponoć azs z bakteria i niestety potrzebujemy czegos konkretnego. Jakby problemów skórnych nie bylo to byla by oliwa lub olej migdalowy. Podobno olej lniany ma jakies właściwości bakteriobójcze też więc spróbujemy. Ogólnie jezeli skora jest zdrowa to propaguję jak najmniej kosmetyków zwłaszcza u dzieci.
Dupke tez wacikami zamoczonymi w wodzie aie jak kupa wymykala sie spod kontroli albo bylam sama i z dzieckiem na ręku bylo mi ciężko przygitowac muske z wida i ja nosić z łazienki to pokoju to zrezygnowałam. Stosuje to tylko co rano po calej nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 10:33
amarranta lubi tę wiadomość
-
To ze dziecko nie ma problemw skrnych nie zbaczy ze nie bedzie jeszcze ich mialo .Mojej kolezanki synek AZS dostal w wieku 3 lat. Moj Julian przez pierwsze 5 miesiecy tez mial idealna skore i niczego po za oliwka nie stosowalam a AZS wyszlo nagle po pol roku zycia. Nie mozna takiej brzydkiej skory ignorowac i nic z nia nie robic bo nie smarowane rany maga wejsc w stan zapalny. Moga tez juz na zawsze pozostac brzydkie blizny wiec my namy atopikow chcemy czy nie musimy smarowac masciami, kremami nawet kilka razy dziennie
Oczywiscie ze jak nie ma potrzeby to tez jestem za tym zeby uzywac jak najmniej chemi. Chociaz dupcie niemalze od poczatku przemywam chusteczkami nawilzajacymi i do tej pory ani razu nie mielismy zadnych odparzen
Pewnie sie zaczna robic przy zabkowaniu ale nie jest to wina sposobu podmywania...
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Czesc dziewczyny
A wiec mydło musiały byście poszukać szare albo zwykle najlepiej na internecie i poczytać jakie ma pH najlepiej od 7 w gore . W rossmanie a tego co wiem to mozna dostać szare ale z perfumami a inne maja po 5,5ph
My od początku używamy chusteczek do pupki z rossmana takie żółte sa nasączone oliwka jak sie je weźmie do ręki mozna od razu pomysleć ze sa bardzo suche to fakt ale zostawiają na skorcze taka
Powłoczce tłusta . Ani razu nie mieliśmy problemu Z pupka . Ciezko jedynie kupki nimi zmyć
-
Dziewczyny mam totalnie durne pytanie, czy oddajac stare meiszkanie powinnam umyc okna? W sypialni mylam jakies 2 tygodnie temu, w lazience i kuchni tez, ale w duzym pokoju mylam w maju, poprostu mi sie nie chce. Umylam lazienke na blysk, kuchnie, wszystko naprawde super, wyglada naprawde ok, ale chcialam tylko spytac czy to jest obowiazek. Ja w moim nowym mieszkaniu dostalam okna w fatalnym stanie, umyte byly tylko tam gdzie widac, od gory byly Cale zolte i tluste, meczylam sie z nimi 3 dni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Endokobietka dzięki
, muszę poszukać, a robiłaś może te płatki jaglane juz Jasiowi ? A wogole co dajesz na kolację? Bo Lena nie chce kaszek, pije mleko ale tez tylko ok 120ml lub mniej po czym w nocy jest głodna, nawet nie w nocy ale juz ok 23, nie wiem co jeszcze mogę jej dać na kolacje żeby choć dłużej była syta, juz nie chodzi mi całą noc ale choć do 4
Cassie mi cewnik zakładali po znieczuleniuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:49
Cassie_DE lubi tę wiadomość
-
Annaki ja daje gotowe kaszki, od jakiegos 8 miesiaca, oczywiscie czasem nie zjadl, wiec dostawal butle, ba nawet teraz czasem nie chce zjesc. Teraz glownie przez zabkowanie, wiec tez dostaje butle.
Ja zaczynalam od kaszki BEBA Volkorn, JAs ja uwielbial, potem przerobilam kaszki z Polski bezmleczne dodawalam mnasze mleko modyfikowane a od 12 miesiaca mleko bio 3,8%. Polskei byly nestle zdrowy brzuszek- sa genialne polecam goraco, jakbys miala mozliwosc. Z niemieckich dobrze tez wchodzil Jasiowi HiPP Bio-Milchbrei Hafer Apfel a teraz daje mu musli z milupy, ale ze ono jest za wodniste (tzn. Jas nie umie zjesc go jeszcze lyzka) zageszczam Milupa Bio Getreide-Brei 7-Korn.
Wczoraj byl strajk jedzeniowy i wypil 60 ml mleka i zjadl pol kromki suchego chleba Kolo 20.
U nas chwilowo ostre zabkowanie z krwawiacymi dziaslamiwiec jedzeniowo tragedia : suchy chleb i banany.
Kasze jaglana dodawalam czasem do sloiczkow z samymi warzywami albo do zupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 13:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny