Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena Welcome Home
Ja tez nie jestem za szalenstwami w jakis egzotycznych krajach. Ale ostatni zagraniczny urlop mialam w 2012, wiec troche mi teskno, przez ostatnie 2 lata jezdzilismy po Niemczech, tez jest pieknie, ale nie wiem jak z pogoda we wrzesniu dlatego chicelibysmy wyskoczyc gdzies gdzie jest cieplej i gdzie maz moze troche popluskac sie w morzu, a niech tez ma chlop cos z zyciaamarranta lubi tę wiadomość
-
Harz, Müritz i okolice, Nordsee i Ostsee, bardzo czesto nad morzem odwiedzamy Kühlungsborn ceny bardzo przystepne i naprawde pieknie, nasze stale miejsce wypadowe na 3-4 dni. Na takie krotkie wypady polecam strone kurzurlaub.de Sa tam rozne gotowe pakiety i jest zawsze taniej niz jakby sie hotel zamawialo na miejscu. Korzytalism juz z tego serwisu 5-6 razy i naprawde zawsze trafione.
Jak ktos lubi spacerowac, kajakowac lub wedkowac to Müritz jest boskie.
Harz tez goraco polecam. Nawet w ciazy dalam rade 6-7 godzin po gorkach tam chodzic. -
Melka w Paryżu było 24 stopnie do popołudnia słońce za chmurami idealnie na spacerowanie . Jednym sie podoba innym nie . Nas nie bawią WIELKIE miasta tłumy ludzi milion aut i stare budynki . ah i pełno murzynów i innych ludzi którzy chcą ci cos wcisnąć i okraść . Dla mnie weekend musi byc w pięknym miejscu gdzie mogę odpocząć a nie przebijać sie wózkiem miedzy ludźmi . Mowie każdy ma
Swoje zdanie dla mnie Paryż nuda i przereklamowane .
-
Magdalena akurat lot i samochod bookowalismy w biurze podrozy i wyniosl niecale 600euro od osoby w obie strony. Bylismy w sumie 25 dni, zrobilismy wycieczke samochodem po zachodnim wybrzezu z Los Angeles przez Las Vegas, Kaniony, San Francisco spowrotem do Los Angeles. W sumie kupilismy tylko lot, samochod pierwszy i ostatni Hotel, reszta byla spontaniczna. Ale planowalismy 3 miesiace -> byly 2 segregatory
Kolega z pracy mieszkal w stanach ponad 10 lat i pomogl nam zaplanowac trase.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 10:51
amarranta lubi tę wiadomość
-
Amarranta jak tak dalej pojdzie, to za 2-3 lata bedziemy jezdzic razem
Ehh przestan, ja w niewielu miejscache jszcze bylam, ale jak juz gdzies jade to chce zobaczyc i wycisnac z takiego wyjazdu jak najwiecej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 13:49
-
nick nieaktualny