Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dziewczyny
Potrzebuje pomocy żeby coś napisać po niem, poprawnie gramatycznie, męża nie chce prosić bo nie wie że zaczelam się dowiadywac o mieszkanie, chcę mu powiedzieć jak będzie można je oglądać ale na razie jest za dużo chętnych i nie wiadomo kiedy, czy któraś mi przetlumaczy takie coś:
Dziękuję za Pańską odpowiedź. Proszę o kontakt jeśli ogłoszenie będzie nadal aktualne i będzie wolny termin do obejrzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasze sierpniowki zaczynaja sie rozpakowaywac :o szok! To juz!
Jedna juz urodzila, jednej w nocy odeszly wody, drugiej cieknawow
Jestem pelna emocji
Za tydzien w srode bede znala juz termin kiedy tego malego kickboxera przytule
Ps. obiad u Turka + papryczki peperoni w ciazy nie sa za dobre... moojemu dziecku baaaaaaaaaaaaaaaardzo nie smakowaly...
-
Jakos nie moge dzisiaj zklecic nic madrego. Moze byc tak, jak cos nie tak, to niech ktos poprawi prosze:
Vielen Dank für Ihre Antwort.
Wenn die Anzeige noch aktuell ist, bitte um kurze Rückmeldung bzw. einen Terminvorschlag für die Besichtigung.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:45
annaki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM daäm rade to duzo powiedziane, na pewnym etapie juz blagalam o cesarke bo 6h boli krzyzowych mnie zupelnie wykonczylo. Na szczesce udalo sie mi wymusic PDA i dzieki temu urodzilam naturalnie. Mialam pecha z pierwsza polozna bo upierala sie ze te moje skurcze to nie skurcze i nieefektywne sa i kazala mi spac i czekac na wywolywanie zamiast pozwolic na porodowce sie poruszac. Na szczescie potem jakos poszlo, a opieka w szpitalu byla super.
Amarranta, beata, to tak sie hurtem rozpakowalysmy widze. Zdrowka dla waszych maluszkow!
Endokobietka, Melka lubią tę wiadomość
-
Witam po długiej przerwie, ale nadal mamy gości i ciężko się ogarnąć. Obecnie są teście. Mam pytanie do Was kochane. Poradźcie co może pomóc u 3 tyg. Szkraba który ma problem z kupka.. bo chyba wyrwe sobie wszystkie włosy z głowy i się zaglodze karmie piersią a mała od 3 dni bardzo cierpi, spina się i nie może zrobić kupy. Próbowałam ciepłego woreczka na brzuch, masażu nóżkami, herbatki koperkowej, kropelek, czopki pomogły doraźnie jak było bardzo źle. Ostatnio mało jem bo myślę że wszystko ma wpływ na mleko. Zastanawiam się czy nie będzie lepiej przejść na butelkę dla małej bo widocznie tylko jej szkodzeMigotka85
-
Migotka duzo pic i jesc blonnik (warzywa i owoce), nic wiecej mi nie przychodzi do glowy, bo wszstko juz wyprobowalas. Przy karmieniu piersia to normalne ze dziecko mze robic kupe co 3-4 dni, no ale jak cierpi to juz niedobrze. Daj jej sabsimplex 20 kropli.
-
Endokobietka dziękuję bardzo. Daje przed posiłkami po około 15 kropelek tak zalecił lekarz,ale moja położna kategorycznie każe odstawić krople (jest bardzo Eco i na wszystko każe mi brać hemoopatyczne leki) musze jej ściemniac, smoczka tez nie pozwala mi małej dawać (mimo to wprowadzilam chociaż mała nie za chętnie go bierze). Jak u Was mamy z tymi smoczkami? Rzeczywiście mają wpływ na laktacje?Migotka85
-
Ja karmilam moim mlekiem 7 miesiecy, a Jas nigdy piersi do ust nie wzial, wszystko odciagalam a i zamrozilam 16 litrow mleka wiec na laktacje wplywu to nie mialo
A co do picia mleka to zalezy, bo za duzo moze wywolac u dziecka reakcje alergiczna, ja pila szklanke dziennie. -
Migotka zmień położna lub pozbadz się jej...., no krew mnie zalewa jak czytam że ona Ci coś każe... Ona powinna doradzic nie kazać, bo Ty jesteś matką i kochana rób tak jak Ci podpowiada intuicja, ona nie kłamie
Co prawda nie karmię ale czytam czasem rożne blogi, polecam blok www.hafija.pl, o karmieniu i nie tylko, jest tam dużo porad dla karmiących
Endokobietka lubi tę wiadomość