Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzwonil maz ze Jas ma mega spuchniete dziasla i to chyba jednak zeby a nie choroba. Juz 3 raz w czasie choroby wychodza mu zeby. W czasie choroby ktorej jedynym objawem jest wysoka temperatrura, spanie, marudzenie - niby przy zabkowaniu nie moze byc temperatura wyzsza niz 38.5. Ale 3 raz znowu to samo? Tempeatura powyzej 40 stopni i znowu zeby. no chyba ze Paracetamol jest na porost zebow
Od niedzieli w nocy Jas ma ok 40 stopni goraczki.
-
Alicja to faktycznie oszczędzaj sie,jeszcze dobrze żebyś trochę wytrzymała. U mnie też mały się spieszył,wytrzymał do 35tc. Ale dzięki bogu wszystko było w porządku
Wendy u nas U4 14sierpniawydaje mi się że kompleksowe badania jak przy każdym U
u nas przy okazji szczepienie będzie,druga dawka rota.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Wendy my na U4 mielismy takie standardowe badania..oczy, uszy, serduszko, pluca. Polozyla Gabrysie na brzuszku, sprawdzala asymetrie ciała..a potem szczepienie grrr..My juz jestesmy zapisani na U5 ale to dopieropdo koniec sierpnia.
Dziś po raz drugi dalam Gabrysi kaszke mleczno ryzowa jablkowa i zjadla wiecej niz wczoraj. Smiesznie mieli tym jezykiemChyba jest dosc sycaca, bo juz 3 godzine wytrzymuje bez jedzenua ( teraz drzemie)
A mam pytanie co do wprowadzenia glutenu..czy moge dac kaszke manna do tej mleczno ryzowej??Czy lepiej ugotowac jedna lyzeczke mannej i dac jej?
Alicja83 ja cala ciaze przesiedzialam w domu i czasami dostawalam swira, ale teraz dalabym wszystko za jeden dzien nudow i nic nie robienia..
Candela a gdzie na Wilmersdorfie dokaldnie mieszkasz?Tak mniej wiecej ?? Ja blisko Prague Platz-moze kojarzysz?
A jak mam zalatwic sobie tego hausearzt?Ide po prostu do dowolnej Praxis, w ktorej taki lekarz przyjmuje??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:50
-
Muniek my tez wtedy szczepienie mamy i kolejne po tygodniu.to mnie właśnie zatrzymalo tutaj bo dzieci moje juz w Pt wystartowaly do pl na wakacje.ja tez chciałam jechac ale musimy zostac i czekamy aż mąż urlop za 3tyg będzie miał i jedziemy tydzień nad morze i tydz do rodziny
Endo podnosi tak dziecko?loo matko to się będzie działo!wspolczuje tej gorączki u Jasia nic przyjemnego ehhh
Alicja dbaj o siebie leż i odpoczywaj bo potem to będziesz marzyc o takich chwilach no chyba ze trafi ci się spokojniutkie dziecko czego życzę oczywiście! -
Monikadm
Pytałaś o kask ostatnio wlasnie wyciaglam pocztę i jest odpowiedz z kk ze colin jest w wieku kiedy wszystko rosnie o rozwija sie i narazie proponują inne sposoby jak fizjoterapia a jesli to nie zadziała to moze wtedy pokryją koszt kasku . Tak od poczatku myśleliśmy ale nie jesteśmy rozczarowani bo chcieliśmy próbować pierw innych sposobów
Wendy
Żartujesz ? Ja w neuwied rodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:02
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
O boziu jak będzie tak podnosił Samuela to chyba będę wyła razem z nim. Już się boje.
Wendy my jedziemy do pl w tą niedzielę na tydzień,ogromnie się cieszę bo tęsknię za domem bardzo. Przeraża mnie tylko ta długa podróż,bo nie wiem jak mały to zniesie.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny