Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina, w środę skończy 10 tygodni, myślę że się nudzi właśnie dlatego że parafii się cieszyć a w moment zaraz robi krzywe miny i płacz.
Annaki, mam tak samo głównie potrzebuje lenorow bo mam spore zamówienie od rodziny, ale kupuje też puszkę dla psa, drukuje zdjęcia no i próbki pampersow -
Powidlowa, jeszcze mi się przypomniało znajoma ma bliźniaczki i kiedy nie daje rady je uspokoić włącza im aplikację na telefonie suszarka. Mówiła że na jej dzieci działa. Albo słyszalyscie może o tym pediatrze który pokazywał jak uspokoić dziecko? Tzn jak je złapać?
-
nick nieaktualnypowidlowa wrote:Koalka, boję się, że odrzuci cyca po butli i nie będe miała takiej wygody jak teraz (mleko zawsze przy sobie;))
Gorzej będziesz miała jak nie nauczysz pić z butelki i dziecko tylko z piersi będzie chciało...Położna mi mówiła,żeby pamietać o regularnym podawaniu butelki żeby dziecko umiało pić i z piersi i z butelki.
Annaki dziękia promocja na lenory to gdzie?bo w aplikacji rossmana nie widzę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 17:37
-
W sklepie są po 1,55 jest kupon na 60 centów czyli można kupić za 95 centów. Ale kuponu w aplikacji nie ma trzeba go zeskanować z internetu.
Ja karmię swoim mlekiem ale z butelki cały czas, sporadycznie jak mały jest nerwowy to piersią i nadal pije z piersi chętnie. -
Koalka dokładnie Anka juz napisała ze na lenory niestety trzeba zeskanowac.
Anka ja mam jeszcze z grupy z fb kupon na 1e, wiec już w ogóle lenor po 0.55! To jest kod z naklejki z lenora, były jakiś czas temu takie w rossmanie z naklejka promocyjną na korku, nie wiemtylko do kiedy ważny bo go nie skanowalam jeszcxzr, chyba do końca roku
-
Annaki a te kupony z fb to każdy może brać i każdemu działają czy jest jakiś limit?ja tam dolaczylam do tej grupy ale jak na razie to widzę ze albo wymieniają sie kuponami albo piszą co gdzie można dostać jakie próbki za free.
Co do tego kuponu co trzeba zeskanować z Internetu to ze strony rossmanna?
Wiecie co mój jutro konczy 7 miesięcy i stwierdzam ze jakas porażkę wychowawcza chyba zaliczam bo na poczatku to nawet trochę spal w łóżeczku a od dłuższego czasu za chiny ludowe nie da się do niego odłożyć.nie ma szans aby przed 22-ga zasnal juz na noc.budzi sie co jakiś czas od razu z płaczem i tylko pierś go uspokaja.próbowałam mu i szumieć do uszka i smoka dać -bez żadnego efektu.tylko cyc.zaczyna mnie to juz denerwowac bo jestem niewolnikiem własnego dziecka.w dzień tez często marudzi trzeba mu ciągle zapewniać jakies atrakcje bo inaczej jęczy.wrrrr nosidło jest dobrym rozwiązaniem ale uwaga tylko na dworze podczas spaceru bo w domu juz mu sie nie podoba w nosidełku.I tym sposobem Malo co mogę ogarnac za dnia w domu.zła jestem strasznie bo wiecie ile zawsze jest roboty w domu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 21:14
-
Anka no to jest ponoć na płyn do płukania bo dziewczyny dawały zdj paragonow, aż zeskanowalam go z ciekawości i wskoczylo jak by na płyn do płukania, hmmm no nic muszę spróbować w sklepie
Wendy tam są tez zakładki typu kupony lub kupony z internetu i tam są wstawiane zdj kuponów z których skanujesz kod kreskowy, każdy może brać bez ograniczeń ile wlezie -
Wendy a może zaczął się etap lęku separacyjnego. Właśnie ostatnio na ten temat czytałam. Tu masz link możesz poczytać http://www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dziecka/rozwoj-dziecka/1373-lek-separacyjny-u-niemowlat.html
Akurat twój mały jest w wieku gdzie to może już niestety się objawiać.
U nas od paru dni też jakaś masakra. Tak fajnie już sypiał w nocy a teraz znowu kichana spacerach z kolei wyje jak opętany aż wstyd z nim wyjść,a wcześniej i z 2godziny mogliśmy chodzić. No i jeczy i marudzi non stop
czasem mam ochotę wyjść i nie wrócić
dobrze że w przyszłym tygodniu jedziemy już do Polski to sprzedam go rodzicom i uciekne sobie gdzieś w końcu sama
Dziewczyny ale wy przedsiębiorcze jesteście z tymi kuponamimi niestety rossmana zamknęli i nie mam gdzie tych kuponów wykorzystać,a szkoda.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek