Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupony dostępne na stronie Rosmana to właściwie nic przy tym ile można znaleźć w jakichś gazetach lub w internecie. Ale nawet nie trzeba szukać. Annaki podała wam nazwę grupy na fb gdzie dziewczyny podają kody i nie trzeba robić nic więcej jak skanowac. Podam przykład oszczędności zrobiłam zakupy za 34 euro zapłaciłam 10. Więc Ewelina kupuj telefon i z pewnością się szybko zwróci.
-
Lal Anka jestem pod wrażeniem.aplikacje juz mam ale brak czasu na ogarniecie co z czym sie je niestety przez tego mojego marude.
Muniek no nie wiem może to i to a mój mąż gdacze mi ciągle ze ja go tak sama przyzwyczaiłam do siebie i teraz on taki mój cycek.Ja mowie sobie ze jeszcze z pól roku i chyba będzie lepiej....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 23:26
-
nick nieaktualnyA ja aplikacji nie mam
Moze Jak kupimy drugi Tel. juz nie z Mucrisoftem to będzie inaczej. No i nie mam fb ale nie zamierza póki co zakładać. Dziś nie idziemy do TM bo ma jakąś awarie grzejników i pytala czy możemy napisać nnym razem dluzej zostać. Wczoraj Vincent zostali sam u niej na jakies 30-40 minut ale byl śpiący i troszkę marudzil. Idziemy znowu jutro, ale z kolei nie idziemy w czwartek i piątek bo w czy. dentysta i szczepienie i dlatego nie chce go dawać w pt. Powiem Wam ze idziemy do niej na 2 godziny, łącznie nie ma bas w domu 3, i odczuwam to mega mocno. W sensie, ze nie wiem kiedy mam zrobić większe porzadki na święta np. okna umyć a wieczorami jestem padnięta jak kobyla po westernie. Dzus idę tez do lekarza bo d kilku dni boli mnie żołądek, drga powieka a puls mam góra 55 uderzen na minutę i często mi słabo. Ciąża odpada bo robiłam nawet test.
-
Anka no fakt to skanowanie kuponów i zakupy są uzależniające
, ja pierwsze zakupy delikatnie tylko -5 e ale potem się rozkrecilam, terazx przed zakupami w rossmanie sprawdzam na co ma kupony i to najpierw ładuje
Monika no właśnie bez fb będzie trudniej bo tam kupony podane na tacy no ale jak będziesz mieć chwile to powinnas je tez sama znaleźć w google lub na jakiś stronach z kuponami, dasz radę
Anka a powiedz mi bo do tej pory wgrywalam app na nowo żeby ponownie wykorzystać kupony ale wyczytałam że wystarczy w tel w ustawieniach aplikacji wyczyścić dane, tak wczoraj zrobiłam ale te stare kupony wykorzystane wciąż były i nie wiem dlaczego, jak Ty to robisz? -
Ewelina te kody- kupony są w zakładkach na grupie np kupony lub kupony z internetu, tam musisz poszperać w komentarzach i są, skanujesz ją aplikacją z telefonu. Fajne wyjaśnienie aplikacji jest w zakładce rossmann app, jest nawet ze zdjęciami co i jak po kolei
-
Annaki, jak włączasz na nowo aplikacje to się nie loguj. Na dole jest opcja wejść bez rejestracji.
Ja mieszkam w Hamburguw aplikacji naciska się taki kod kreskowy u góry i włącza się jakby aparat z taką kreską którą trzeba najechać na kod kreskowy i to samo zeskanuje już. Wygląda to jak taki skaner sklepowy
kupony są w gazetka które są w rossmannach przy wejściu. Czasem dostaje się jakieś pocztą.
Teoretycznie możesz znaleźć w Google generator kodów ean i ja Ci podam tylko numer kodu kreskowego na kupon i wtedy wyskoczy Ci kod kreskowy który tylko trzeba zeskanować na tel i już. -
nick nieaktualnyAnka i Annaki super ze napisałyście tyle o tej aplikacji,mam nadzieje ze ogarnę
Jak będziecie wiedziały jeszcze o jakiś akcjach,aplikacjach,kuponach itp gdziekolwiek to dajcie znać...
A powiedzcie taki jeden kupon jak zeskanuje np.znizka na lenor 60centow to jest tylko na 1 szt tego płynu czy moge kupic np od razu 20 szt w tej cenie za 1 kupon?
I jeszcze 1 pytanie włożyłam do tego "portfela"w aplikacji pare kuponów a kod z kreskami wyskakuje mi tylko 1? To ten 1 kod jest na te wszystkie rzeczy z portfela?obojetnie co kupie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:30
Wendy lubi tę wiadomość
-
Hej. Wczoraj mielismy miec szczepienie miedxy innymi na MMR ale przelozyla nam lekarka na za 2 miesiace, bo skoro Gabrysia nie idzie do przedszkola to mozna zaszczepic po 11 miesiacu. Niestety od 2 dni goraczkuje mi córa przez ząbki albo nie daj Boze ode mnie sie zarazila:( nie ma kataru ani nie kaszle wiec licze ze to przez ząbkowanie. Ja nadal jeszcze jestem przeziebiona:( juz ponad tydzien mnie trzyma:/
A czy ktoras z Was juz szczepila na MMR? I jak to maluszki przeszly? -
O Kasia to szybko chcieli szczepić, u nas mimo że Lena nie szła do przedszkola to miała byc szczepiona na 1 ur, ale jak juz wielokrotnie pisalam nie zaszczepilam i z rożnych względów również osobistych nie będę szczepic do co najmniej 2 lat, potem juz raczej tak
Koalka te wszystkie kupony w portfelu są pod jednym znaczkiem, takimi kwadracikami
Niestety na jeden kupon jedna szt, np lenor , niestety żeby kupić więcej trzeba trochę kombinować, czyścić, skanować ponownie i chodzić do rossmana
Anka o dzięki, widzisz ja tak kombinowałam, kasowałam, wgrywałam ale zawsze się logowalam, teraz juz wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:26
-
Tez chciałam podpytac o to co Koalka.ehhh czyli za jednym zakupem nie kupi sie kilku lenorkow?lubię tak kupować po promocjach i tez dziekuje dziewczynki za info o takiej formie oszczędności.
Jakby jeszcze co ktora wiedziała to dzielcie sie tymi cennymi informacjami.
Annaki ja juz po fakcie dowiedziałam sie ze jeszcze można bylo do obi zanosic takie buciki i do takiego sklepu tylko nie wiem jak on sie zwie taki z kaczuszką co rzeczy do domu można kupic i meble i pierdolki.wrrr zła bylam na męża ze nie dopatrzyl jak mnie nie bylo.tylko nie kumalam z ulotki czy to bucika dziecka trzeba bylo dostarczyć czy tez takiego świątecznego co się kupuje materiałowego.
Kasia co do szczepienia to się nie wypowiem a ono w pl jest tak samo?ja szczepie jak dają termin i nigdy nie wnikalam co i kiedy lepiej. -
nick nieaktualnyKasia my mamy to szczepienie w czwartek wiec napisze co i jak.
Szaleństwo z tymi kuponami, bucikamiTrza to ogarnac bo w sumie jak mozna oszczędzić to czemu nie
A z tymi bucikami to ha za późno tu na forum doczytalam, ale w przyszłym roku juz ja przypilnuje i Rewę i DM i wszystko inne. Moze na Wielkanoc tez cis będzie.
Wendy piszesz o Dänisches Bettenlager to cos jak polski Jysk, tez nie wiedziałam ze taką akcje mieli. A tak w ogole to o tym bylo wiadomo w sklepie czy w gazetkach reklamowych pisali? Bo ja często nie przeglądam tych gazetek...pewnie troche tracę.
Swoja droga ja nie pamięta tylu kuponów czy akcji promocyjnych z PL.Wendy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz Monika czasy już teraz inne i w PL tez sa rożne akcje,rabaty,kupony itp.Payback w Pl tez jest,a rossman ma lepsze promocje w PL niż tu,tak mi sie wydaje,jest karta rossne dla posiadających dzieci i często super promocje po 50% na podkłady,szminki,tusze itp a tu aż takich rabatów nie widziałam zeby na WSZYSTKIE podkłady było - 50%
Annaki szkoda ze tylko 1szt za 1 kupon,bo ja do rossmana samochodem musze jechać,wiec krążyć codziennie nie będę, ale przy okazji na pewno skorzystam
Anka8288 a tak z ciekawości zapytam czemu prawie zawsze dajesz synkowi z butelki a nie z piersi?MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Koalka, karmiłam małego dwa pierwsze tygodnie życia i nie przybrał nic na wadze, moja pierś działa na niego usypiajaco. Potem musiałam długi czas odciągnąć i kontrolować ile zjada i dokarmiać sztucznym bo przez to ze nie jadł zbyt wiele moja laktacja była słaba i choć teraz wystarcza mu mojego pokarmu, boję się że sytuacja się powtórzy i stracę pokarm. Wciąż zasypia przy karmieniu piersią dlatego karmię go tak tylko wtedy kiedy jest nerwowy a potem i tak odciagam laktatorem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 15:13
-
Monika w rewe było bidnie
, była pomarańcza, jabłko, mandarynka i garść orzechów ziemnych.... W innych miastach dawali cos słodkiego np mikołajka z czekolady lub kinder czekoladkę, no ale cóż dobrze ze w ogóle cos było. U nas na rewe był plakat a i przy kasie jak było się z dzieckiem to kasjerka mówiła o tym.
-
nick nieaktualny
-
Koalka w pl w rossmanie sa promocje 50% taniej i podobne ale zawsze tylko na kosmetyki nie widzialam nigdy na proszki czy cus:) A ta karta rosne tez ja mam niby sie jakies punkty na niej zbiea jak sie uzbiera to pozniej jest chyba 5% rabatu albo sa tansze produkty tylko z ta karta ale powiem tak chusteczki pampers super promocja z karta rosne 4pak 19.99 a w auchan kupilam 4pak bez promocji za 18.99 wiec czasami tak to wyglada:)