X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Niemczech
Odpowiedz

Ciąża w Niemczech

Oceń ten wątek:
  • MartunQa Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki czy mogę dołączyć do Waszej grupy facebookowej z kuponami? Kiedy też pracowałam w Rosmmanie, wykładałam towar (praca tylko MiniJob na basis) to fajne promocje przychodzi typu trzy Dush gele Dove za 1 euro, ale to kilka sztuk i pracownice zaraz wykupywały ;)

z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martunqa grupa nie nasza ;-) , ogólnodostępna :-) , oczywiście ze możesz. Poszukaj grupy o nazwie oszczedzamy z kuponami (Niemcy), tam wszystko wyjaśnione :-)

MartunQa lubi tę wiadomość

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annaki a jeszcze raz powiedz mi. Jak nie jestem w tej grupie na fb gdzie te kupony do zeskanowania są to znaczy ze nie będzie mi to dzialalo?

• annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Monika myślę ze będziesz musiała szukać np w google, wpisać może np lenor coupons, chyba tez jest strona couponplatz.de i tam tez są, nigdy nie sprawdzałam bo w sumo na grupie mam gotowe jak na tacy, ale nie martw się mogę Ci wysyłać mailem zdj kuponów które mam, na darmowki itp :-)

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki. Jeszcze maz ma takie "fikcyjne" konto do celów studiów moze je wykorzystam ;)

Dziewczyny a przepisami chetnie możemy sue tu dzielić takimi odchudzonymi. Kasia na blogu ma fajne przepisy na obiady.

A macie pomysl czym zastąpic smietane 30%, np. do sosu śmietanowego? Czy sa jakies "chude" śmietany, chyba 11% kiedyś widziałam, ciekawe czy sue nie zwazy przy gotowaniu. Do zup polecam mleko kokosowe choc musze poczytac czy sue nadaje przy odchudzaniu.

• MartunQa Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie ze tu trafilam z tymi kuponami. Poskanowalam, jutro ide do Rosmanna sprawdzic! :)

z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze gdzieś plik z dietą koleżanki, miała ją od dietetyczki i ponoć prosiła o szybkie i nie skomplikowane przepisy bo ma 2 dzieci i pracuje :-) mogę jutro się tym zająć i wysłać wam :-)

MonikaDM lubi tę wiadomość

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to się robi z tymi kuponami na fb? Ściągam zdjęcie na tel i daje przy kasie zeskanowac,czy mam to wydrukować? Nie ogarniam tego ;)

Annaki ja chętna na diete nieskomplikowana ;)

Ćwiczyła któraś na orbitreku może? Jakieś opinie???

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Magdalena2202 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annaki
    A jak ja mam to zeskanować ?

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda w APP naciskasz ten znaczek z kreskami, ten drugi u gory, od prawej to jest skaner, na innym urządzeniu musisz otworzyć ten kod kreskowy który w stawili, lub go wydrukować i zeskanowac aplikacją. Na grupie jest zakladka o nazwie rossmann app, musisz się cofnąć do pierwszych komentarzy i tam jest wszystko wytłumaczone ze zdj, jak skanować i korzystać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:08

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek musisz ściągnąć na tel aplikacje rossmann, do niej skanujesz kupony lub tez w niej są takie juz gotowe wgrane, ale nie na darmowki ;-) , z tą aplikacją idziesz do sklepu. Najlepiej jest to wytłumaczone na tej grupie na fb, krok po kroku wraz ze zdj :-)

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Wendy Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek nie ściągasz zdjęcia na tel tylko telefonem skanujesz kody.
    Magdalena jak wejdziesz na aplikacje rosmana to tam jest taka opcja Scan czy jakoś tak,wciskasz i skanujesz kody.

Monika lal takiej śmietanki uzywasz do sosiku?tu smietana to tylko 10%ale ona to się waży.Ja to czasem juz jogurtem naturalnym zastępuje.Z polski jak mam jak to sobie przywożę 12 18% są o niebo lepsze niż tutejsze.

pmzt5tj.png

• Wendy Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek ja cwiczylam na bardziej profesjonalnym,na powietrzu na silowni,na zwykłym kupionym za kilkaset zl.
    Dobre to jest ale trzeba regularnie ćwiczyć a mi na to zwykle czasu brakowało.Lepsze są te profesjonalne.czujesz jak ciało pracuje,regulujesz sobie sile i prędkość i masz to wrażenie ze boczki sie spalają hehe

pmzt5tj.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha jesteście boskie !! Mam dużo kuponów :D udało się zeskanować

annaki lubi tę wiadomość

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena2202 wrote:
    Ha ha jesteście boskie !! Mam dużo kuponów :D udało się zeskanować
    No to teraz szalej kobieto szalej! :-D

nugesuy.png
    ckaimdy.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko się wstydzę :p ostatnio z tymi pampersami i chusteczkami już dziwnie chyba patrzyła kobieta

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ważę 57kg przy wzroście 165cm,nie jest najgorzej,tym bardziej,ze nic mi nie przybyło przez obżarstwo w PL no i tez mam problemy z tarczyca-niedoczynnosc..ale chciałabym do lata dojść do 55 a może nawet i do 53 jakby dało radę ;) choć obawiam się co to będzie jak odstawię małego od piersi..

Magdalena wstydzisz się?no co Ty!nie ma czego,kasjerce to pewnie wszystko jedno ze z tel ma coś zeskanować..normalna sprawa wyluzuj ;)

• Kasia83 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM fajnie, ze czasami korzystasz z mojego bloga;)

A tu znalazlam przepis na weganska, dietetyczna szarlotke..moze ktoras sie skusi;)

http://apetytnazielone.blogspot.co.uk/2016/01/ciasto-jabkowe-z-cynamonem-samo-zdrowie.html?m=1

Doradzicie mi jaki pchacz kupic Gabrysi? Czy w ogole warto zainwestowac w cos takiego?

zem3zbmhb277dwos.png

Tabelka:Mamuski w Niemczech
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś idę do szpitala na 13.00 zameldować sie. Co muszę mieć (dowód osobisty,muterpass)coś jeszcze? czy będą robić mi dziś badania???Mój ginekolog powiedział , że będą mnie badać .O co pytają przy takim meldunku ??? pomóżcie ...Kolejna sprawa to jestem w 34tc , wczoraj od 4 nad ranem miałam bardzo twardy brzuch i kłócie w pochwie wsumie tak do wieczora ...Wziełam BUSCOPAN i ciepłą kąpiel pomogło (czy to może sugerować skracanie sie szyjki lub wczesny poród)?..Dziś w szpitalu oczywiście powiem o tych objawach. Za wszystkie info dziekuję i dużo zdrówka dla wszystkich!!!!!!!!!!!

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka jeszcze skierowanie i ewentualnie wszystkie wyniki dodatkowych badan, ktore nie sa w Mutterpass.

As ieńka lubi tę wiadomość

17u93e5exqfllrog.png
‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ