Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki czy mogę dołączyć do Waszej grupy facebookowej z kuponami? Kiedy też pracowałam w Rosmmanie, wykładałam towar (praca tylko MiniJob na basis) to fajne promocje przychodzi typu trzy Dush gele Dove za 1 euro, ale to kilka sztuk i pracownice zaraz wykupywały
-
nick nieaktualny
-
Hmm Monika myślę ze będziesz musiała szukać np w google, wpisać może np lenor coupons, chyba tez jest strona couponplatz.de i tam tez są, nigdy nie sprawdzałam bo w sumo na grupie mam gotowe jak na tacy, ale nie martw się mogę Ci wysyłać mailem zdj kuponów które mam, na darmowki itp
-
nick nieaktualnyDzieki. Jeszcze maz ma takie "fikcyjne" konto do celów studiów moze je wykorzystam
Dziewczyny a przepisami chetnie możemy sue tu dzielić takimi odchudzonymi. Kasia na blogu ma fajne przepisy na obiady.
A macie pomysl czym zastąpic smietane 30%, np. do sosu śmietanowego? Czy sa jakies "chude" śmietany, chyba 11% kiedyś widziałam, ciekawe czy sue nie zwazy przy gotowaniu. Do zup polecam mleko kokosowe choc musze poczytac czy sue nadaje przy odchudzaniu. -
A jak to się robi z tymi kuponami na fb? Ściągam zdjęcie na tel i daje przy kasie zeskanowac,czy mam to wydrukować? Nie ogarniam tego
Annaki ja chętna na diete nieskomplikowana
Ćwiczyła któraś na orbitreku może? Jakieś opinie???
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Magda w APP naciskasz ten znaczek z kreskami, ten drugi u gory, od prawej to jest skaner, na innym urządzeniu musisz otworzyć ten kod kreskowy który w stawili, lub go wydrukować i zeskanowac aplikacją. Na grupie jest zakladka o nazwie rossmann app, musisz się cofnąć do pierwszych komentarzy i tam jest wszystko wytłumaczone ze zdj, jak skanować i korzystać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:08
-
Muniek musisz ściągnąć na tel aplikacje rossmann, do niej skanujesz kupony lub tez w niej są takie juz gotowe wgrane, ale nie na darmowki
, z tą aplikacją idziesz do sklepu. Najlepiej jest to wytłumaczone na tej grupie na fb, krok po kroku wraz ze zdj
-
Muniek nie ściągasz zdjęcia na tel tylko telefonem skanujesz kody.
Magdalena jak wejdziesz na aplikacje rosmana to tam jest taka opcja Scan czy jakoś tak,wciskasz i skanujesz kody.
Monika lal takiej śmietanki uzywasz do sosiku?tu smietana to tylko 10%ale ona to się waży.Ja to czasem juz jogurtem naturalnym zastępuje.Z polski jak mam jak to sobie przywożę 12 18% są o niebo lepsze niż tutejsze. -
Muniek ja cwiczylam na bardziej profesjonalnym,na powietrzu na silowni,na zwykłym kupionym za kilkaset zl.
Dobre to jest ale trzeba regularnie ćwiczyć a mi na to zwykle czasu brakowało.Lepsze są te profesjonalne.czujesz jak ciało pracuje,regulujesz sobie sile i prędkość i masz to wrażenie ze boczki sie spalają hehe -
nick nieaktualnyJa ważę 57kg przy wzroście 165cm,nie jest najgorzej,tym bardziej,ze nic mi nie przybyło przez obżarstwo w PL no i tez mam problemy z tarczyca-niedoczynnosc..ale chciałabym do lata dojść do 55 a może nawet i do 53 jakby dało radę
choć obawiam się co to będzie jak odstawię małego od piersi..
Magdalena wstydzisz się?no co Ty!nie ma czego,kasjerce to pewnie wszystko jedno ze z tel ma coś zeskanować..normalna sprawa wyluzuj -
MonikaDM fajnie, ze czasami korzystasz z mojego bloga;)
A tu znalazlam przepis na weganska, dietetyczna szarlotke..moze ktoras sie skusi;)
http://apetytnazielone.blogspot.co.uk/2016/01/ciasto-jabkowe-z-cynamonem-samo-zdrowie.html?m=1
Doradzicie mi jaki pchacz kupic Gabrysi? Czy w ogole warto zainwestowac w cos takiego? -
Dziewczyny dziś idę do szpitala na 13.00 zameldować sie. Co muszę mieć (dowód osobisty,muterpass)coś jeszcze? czy będą robić mi dziś badania???Mój ginekolog powiedział , że będą mnie badać .O co pytają przy takim meldunku ??? pomóżcie ...Kolejna sprawa to jestem w 34tc , wczoraj od 4 nad ranem miałam bardzo twardy brzuch i kłócie w pochwie wsumie tak do wieczora ...Wziełam BUSCOPAN i ciepłą kąpiel pomogło (czy to może sugerować skracanie sie szyjki lub wczesny poród)?..Dziś w szpitalu oczywiście powiem o tych objawach. Za wszystkie info dziekuję i dużo zdrówka dla wszystkich!!!!!!!!!!!