WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Niemczech
Odpowiedz

Ciąża w Niemczech

Oceń ten wątek:
  • MartunQa Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki czy mogę dołączyć do Waszej grupy facebookowej z kuponami? Kiedy też pracowałam w Rosmmanie, wykładałam towar (praca tylko MiniJob na basis) to fajne promocje przychodzi typu trzy Dush gele Dove za 1 euro, ale to kilka sztuk i pracownice zaraz wykupywały ;)

z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martunqa grupa nie nasza ;-) , ogólnodostępna :-) , oczywiście ze możesz. Poszukaj grupy o nazwie oszczedzamy z kuponami (Niemcy), tam wszystko wyjaśnione :-)

MartunQa lubi tę wiadomość

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annaki a jeszcze raz powiedz mi. Jak nie jestem w tej grupie na fb gdzie te kupony do zeskanowania są to znaczy ze nie będzie mi to dzialalo?

• annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Monika myślę ze będziesz musiała szukać np w google, wpisać może np lenor coupons, chyba tez jest strona couponplatz.de i tam tez są, nigdy nie sprawdzałam bo w sumo na grupie mam gotowe jak na tacy, ale nie martw się mogę Ci wysyłać mailem zdj kuponów które mam, na darmowki itp :-)

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki. Jeszcze maz ma takie "fikcyjne" konto do celów studiów moze je wykorzystam ;)

Dziewczyny a przepisami chetnie możemy sue tu dzielić takimi odchudzonymi. Kasia na blogu ma fajne przepisy na obiady.

A macie pomysl czym zastąpic smietane 30%, np. do sosu śmietanowego? Czy sa jakies "chude" śmietany, chyba 11% kiedyś widziałam, ciekawe czy sue nie zwazy przy gotowaniu. Do zup polecam mleko kokosowe choc musze poczytac czy sue nadaje przy odchudzaniu.

• MartunQa Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie ze tu trafilam z tymi kuponami. Poskanowalam, jutro ide do Rosmanna sprawdzic! :)

z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze gdzieś plik z dietą koleżanki, miała ją od dietetyczki i ponoć prosiła o szybkie i nie skomplikowane przepisy bo ma 2 dzieci i pracuje :-) mogę jutro się tym zająć i wysłać wam :-)

MonikaDM lubi tę wiadomość

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to się robi z tymi kuponami na fb? Ściągam zdjęcie na tel i daje przy kasie zeskanowac,czy mam to wydrukować? Nie ogarniam tego ;)

Annaki ja chętna na diete nieskomplikowana ;)

Ćwiczyła któraś na orbitreku może? Jakieś opinie???

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Magdalena2202 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annaki
    A jak ja mam to zeskanować ?

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda w APP naciskasz ten znaczek z kreskami, ten drugi u gory, od prawej to jest skaner, na innym urządzeniu musisz otworzyć ten kod kreskowy który w stawili, lub go wydrukować i zeskanowac aplikacją. Na grupie jest zakladka o nazwie rossmann app, musisz się cofnąć do pierwszych komentarzy i tam jest wszystko wytłumaczone ze zdj, jak skanować i korzystać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:08

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek musisz ściągnąć na tel aplikacje rossmann, do niej skanujesz kupony lub tez w niej są takie juz gotowe wgrane, ale nie na darmowki ;-) , z tą aplikacją idziesz do sklepu. Najlepiej jest to wytłumaczone na tej grupie na fb, krok po kroku wraz ze zdj :-)

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Wendy Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek nie ściągasz zdjęcia na tel tylko telefonem skanujesz kody.
    Magdalena jak wejdziesz na aplikacje rosmana to tam jest taka opcja Scan czy jakoś tak,wciskasz i skanujesz kody.

Monika lal takiej śmietanki uzywasz do sosiku?tu smietana to tylko 10%ale ona to się waży.Ja to czasem juz jogurtem naturalnym zastępuje.Z polski jak mam jak to sobie przywożę 12 18% są o niebo lepsze niż tutejsze.

pmzt5tj.png

• Wendy Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek ja cwiczylam na bardziej profesjonalnym,na powietrzu na silowni,na zwykłym kupionym za kilkaset zl.
    Dobre to jest ale trzeba regularnie ćwiczyć a mi na to zwykle czasu brakowało.Lepsze są te profesjonalne.czujesz jak ciało pracuje,regulujesz sobie sile i prędkość i masz to wrażenie ze boczki sie spalają hehe

pmzt5tj.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha jesteście boskie !! Mam dużo kuponów :D udało się zeskanować

annaki lubi tę wiadomość

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena2202 wrote:
    Ha ha jesteście boskie !! Mam dużo kuponów :D udało się zeskanować
    No to teraz szalej kobieto szalej! :-D

nugesuy.png
    ckaimdy.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko się wstydzę :p ostatnio z tymi pampersami i chusteczkami już dziwnie chyba patrzyła kobieta

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ważę 57kg przy wzroście 165cm,nie jest najgorzej,tym bardziej,ze nic mi nie przybyło przez obżarstwo w PL no i tez mam problemy z tarczyca-niedoczynnosc..ale chciałabym do lata dojść do 55 a może nawet i do 53 jakby dało radę ;) choć obawiam się co to będzie jak odstawię małego od piersi..

Magdalena wstydzisz się?no co Ty!nie ma czego,kasjerce to pewnie wszystko jedno ze z tel ma coś zeskanować..normalna sprawa wyluzuj ;)

• Kasia83 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM fajnie, ze czasami korzystasz z mojego bloga;)

A tu znalazlam przepis na weganska, dietetyczna szarlotke..moze ktoras sie skusi;)

http://apetytnazielone.blogspot.co.uk/2016/01/ciasto-jabkowe-z-cynamonem-samo-zdrowie.html?m=1

Doradzicie mi jaki pchacz kupic Gabrysi? Czy w ogole warto zainwestowac w cos takiego?

zem3zbmhb277dwos.png

Tabelka:Mamuski w Niemczech
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś idę do szpitala na 13.00 zameldować sie. Co muszę mieć (dowód osobisty,muterpass)coś jeszcze? czy będą robić mi dziś badania???Mój ginekolog powiedział , że będą mnie badać .O co pytają przy takim meldunku ??? pomóżcie ...Kolejna sprawa to jestem w 34tc , wczoraj od 4 nad ranem miałam bardzo twardy brzuch i kłócie w pochwie wsumie tak do wieczora ...Wziełam BUSCOPAN i ciepłą kąpiel pomogło (czy to może sugerować skracanie sie szyjki lub wczesny poród)?..Dziś w szpitalu oczywiście powiem o tych objawach. Za wszystkie info dziekuję i dużo zdrówka dla wszystkich!!!!!!!!!!!

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka jeszcze skierowanie i ewentualnie wszystkie wyniki dodatkowych badan, ktore nie sa w Mutterpass.

As ieńka lubi tę wiadomość

17u93e5exqfllrog.png
‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ