Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Endokobietko nie wiem czy wiesz ale na darmowe pampersy babydream są 3 kupony do ze skanowania i możesz wziąć jednorazowo 3 paczki
bo tak się da
, jest jeszcze darmowa sol do kąpieli tetesept erkaltung w saszetce
My mamy pchacza z vtech, kupilam używany za 10e, Lena była średnio zainteresowana, ale fakt, fajny jest, ma zdejmowany panel grający, ma odgłosy zwierząt, wierszyki, piosenki, pianinko, mówi a kuku
, Lena chodziła z pchaczem dopiero jak juz sama nauczyła się chodzić, teraz ma wózek z lalką do pchania wiec juz pchacz poszedł w odstawke. Ja polecam na roczek np autka typu boby car, mymamy akurat z pl, trochę inne ale działające na tej samej zasadzie, Lena je uwielbia, juz nie chodzi po mieszkaniu tylko wszędzie dojeżdża
, polecam tez arkę Noego
, też zabawa jest na długo
My dziwi bylysmy na krabbelgruppe, fajnie ze dziewczyny jeszcze to organizują bo jest jakaś rozrywkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 13:30
-
nick nieaktualnyKasiu twój blog ostatnio zainspirowal mnie do zrobienia indyka zawijanego w szynkę. Zrobiłam inaczej ale to jednak id Cuebie
My mamy pchacza z Chicco (kupiony za 5€), i jak nie masz dywanów to on leeeeeci przez cala długość podłogi nawet jak się mu zablokuje kolka. Vincent dopiero teraz jak juz biega prawie to potrafi z nim chodzic, ale ten sorter z przodu i dzwignie po bokach używam do zabawy od poczatku.
Endokobietko masakra to choróbsko bo jeszcze panikę wywołuje. Oby juz przeszlo i wiecej sie nie powtorzylo.
Ja dzus zrobię sobie jaglanke i będę mię na jutro na śniadanie. Dzis byly dwie kromki z setem zoltym i kawa bez cukru, obiad z wczoraj ale nie chudy bo sos smietanowy ze Schmand a to 24% tłuszczu. Zjem dzis jeszcze owoc jakis i Ew. jedna kromkę z pomidorem, obiecuje. Na przyszły tydzien planuje juz chudsze obiady
Dziewczyny mam zalamke z tematem Tagesmutter! Najchętniej bym ja id jutra zmieniła ale pewnie przemawia przeze mnie stres bo wyszla dzis jeszcze stresujaca sytuacja dotyczącą sprzedaży domu w PL i nie możemy go sprzedać dopoki ciotka męża tego nie zalatwi...a mowila franca jedna ze ma to załatwione! Przepraszam za przekleństwo ale szlag nas juz trafia. Zanim ona to zalatwi to minie ok 1,5 miesiąca a mieliśmy na koniec stycznia podpisać umowę sprzedaży. Teraz wypadamy jak debile w oczach kupującego. Normalnie walnelabym tej kobiecie w pysk. Jeszcze wczoraj przez telefon stwierdził ze my wynajmujemy ten dom temu kupującemu, rozwaliła mnie tym na łopatki. -
Muniek ja ci podam
http://do2xsztuka.blogspot.de/
Wlasnie upiekłam wegańska szarlotkę..jak bedzie dobra wstawię tam przepis;)
Mamy taki samochodzik, ale Gabrysia nie potrafi sama jeszcze w nim jeździć. Ona siada a ja ja od tylu popycham, ale szczerze ona jakos za takimi przejażdżkami nie przepada. Mam w mieszkaniu wszędzie wykładzinę wiec mysle, ze pchacz byłby stabilny..
Mi Arka Noego sie podoba, ale maz ma dosc zabawek z dźwiękiem hehe a na pchacz sie zgodził, ale bez muzykiPomyśle i jeszcze sie zastanowię..jak cos kupie Arkę a mężowi zatyczki do uszu.
Muniek, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-
Annaki ty byłaś na tej diecie? Wg mnie nie jest zła, ale jak dla mnie owoce o 18:30 za późno i kolacja o 21:00tez nie moja pora. Troche ja zmodyfikuje pod siebie i od jutra zaczynam. Dwa tygodnie to nie tak długo;) Dzieki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoalka ja Ci powiem ze wole nawet te pomarańczowe pampersy a zielone kupuje właściwie tylko jak mam kupony. Ogólnie najbardziej lubię te fioletowe no ale one sa chyba najdroższe i te czerwone "pants" tez juz wypróbowałam tzn. nie ja tylko Vinnie
Te pomarańczowe sa chyba najcieńsze ale u nas tez przetrzymywaly cale nocki.Koalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja tez poproszę o dietkę na maila.Nigdy żadnej nie stosowałam to chociaż może cos podpatrzę z niej co warto wprowadzić do jadłospisu.
Ale sie dziś rozpisałyście aż ciężko ogarnac.Pól dnia latalam po miescie i teraz dopiero nadrabiam.
Chciałam dzis kupić sobie kolczyki zlote.W sumie to chciałabym caly zestaw kolczyki wisiorek i łańcuszek bo tak planowałam ze za odprawę z pracy kupie sobie na pamiątkę.Nie wiem czy to złoto zdrożało czy co ale takie średnie Male to 350zl trzeba dać.Myslalam naiwna ze do 200zl cos znajdę fajnego.I powiem Wam ze u dwóch zlotnikow bylam i nic nie znalazłam ciekawego.
Oczywiście jak doszlam na drugi koniec miasta to ksieciunio sie obudził i jeczal i dobrze ze zabrałam nosidlo to z powrotem chociaż byl spokój.Wybawienie moje....gorzej bylo jak po chwili zaczelo padac no ale cóż...z cukru niw jestesmy,tego sie trzymałam.
Asienka i jak tam po meldunku?u mnie tylko dowód mutterpass bylo potrzeba.Położna wywiad zrobila i wsio.
Ciekawe jak tam Lucy?juz musiała urodzić a nie daje znaku.
Endokobietko wydaje no się ze za malo masz posiłków.Tylko trzy wychodzą a powinnaś miec najmniej 5.Ja wiem ze dobrze gadać a sama nie lepsza jestem.No i ro śniadanko fajnie by bylo gdybyś w domu mogla zjeść a w pracy drugie śniadanie. -
nick nieaktualny