Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie sprawdzałam te przekładne przez główkę całkiem fajnie się rozciągają, a body kopertowe to takie
https://www.google.no/search?q=body+kopertowe+dla+niemowl%C4%85t&client=safari&rls=en&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CBwQsARqFQoTCKOarbbT-8cCFcMqcgodoHAAqg&biw=1035&bih=759 -
asiorka1987 wrote:Termin na 19.09. Synek, Michałek
Michał jak mój mężulek Przed mężem miałam też dwóch innych Michałów, jeden nawet całkiem na poważnie. Najśmieszniejsze było to, że na wesele zawsze przychodziłam z jakimś Michałem
A my w niedzielę mamy 1 rocznicę ślubu -
z tego co wiem to komplety idą tak:
body + półśpiochy lub spodenki
kaftanik + śpiochy
pajace (można body pod spód)
Ja planuję tylko body, spodenki i pajace... kaftaniki i śpiochy dla mnie są nie praktyczne i wyglądają źle na dziecku ale to moje zdanie
Cynnia, ja mam pół na pół body kopertowe czyli te zapinane na boku i te wkładane przez głowę z zakładkami... te drugie są tańsze więc jak widziałam w H&M komplet 6 bodziaków za 200 nok to zwłaszcza w najmniejszym rozmiarze brałam bo wiadomo, mam z 8 takich ładniejszych a z 6 takich własnie mniej ładnych tanszych ale jak to się mówi "po domu"będzie
Marti gratulacje! Na życzenia poczekaj do niedzieli
My za miesiąc mamy rocznicę 4 tą -
No my 4tą cywilnego jeśli to różnica bo kościelnego nie braliśmy i nie będziemy
Wiecie co jest w polskim sklepie w Stavanger? proszek Lovela
a ja dzisiaj przewertowałam tyle forów żeby znaleźć jaki proszek jest dla dzieci na norweskim rynku i nie ma! Jedynie te wszystkie senstivie lub neutral są, ale to nie są typowo dla dzieci a zwykłe- hipoalergiczne dlatego ja się skuszę na lovelę bo wiele matek w Polsce poleca