Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiorka, jakbym ja Ci powiedziała co zrobiłam to byś padła chyba...
w zyciu takiej durnoty nie odwaliłam jak robię w ciąży...
dziwię się że jeszcze żyje bo niebezpieczeństwo czyha wszędzie xD
złamałam klucz wejściowy do domu... bo próbowałam nim coś podważyć i się wygiął.. więc ja go w druga stronę i PYK... złamał się... no to dzwonie do męża i się tłumaczę że klucz mi się złamał w torebce on oczywiscie srednio uwierzył no ale powiedział że zaraz przyjedzie i mi przywiezie swój zapasowy...
No ale ja wpadłam na jakże genialny pomysł że mąż będzie dumny jak go sama naprawie! no to wzięłam super glue... skleiłam elegancko,,, buch! klucz do drzwi.. przekręcam w jedną, w drugą, zadowolona i dumna z siebie jaka jestem pomysłowa tylko że jak wyjęłam... to było pół...
wtedy mąż wkurzył się nie na żarty... ^^
do dziś nie pojmuję jak można być takim debilem
jestem normalnie otępiona jakaś.. nic do mnie nie dociera, zapominam, nie myśle -
Co do listy to może łatwiej będzie zrobić tabelkę... ALBO!
Kafabi ty masz dodanego posta na pierwszej stronie możesz go zedytować aby lista była na 1 stronie
albo możemy zrobic tabelkę w google i wkleić na pierwszej stronie link, to się nie zgubi -
odebrałam babybox w apotek1 I dotarła do mnie paczka ciuszków 56-62 w super stanie wszystkie za 200kr, te ciuszki co dostałam od szwagierki to lekka masakra połowa to chyba do wyrzucenia ... no ale liczy się gest Także małych rozm mam już dość
Też mam zaćmienia ciążowe i zaczęłam wszystko liczyć na kalkulatorze -
babybox w apotek1 ? o! a co w nim jest?
po którym tygodniu można zamówic?
Marti, ile masz jakich ciuszków? chce porównac z moimi zapasami bo tak na logike mam ich wystarczająco ale nie jestem pewna
pisałam gdzies dzisiaj ile czego mam to rzuć okiem jak możesz czy to wystarczy -
kafabi wrote:Nie na problemu moge zaedytowac na pierwsza strone
To może wpiszmy tutaj co ma się w niej zawierać i będziemy Cię prosić o dopisanie
na pewno NICK - Termin porodu - płeć i imię maluszka i potem będziemy dopisywać informacje poporodowe typu cm czy g
-
Tu są wszystkie paczki http://www.babypakker.no
A w paczce z apotek1 dwie buteleczki, smoczek, próbki pampersów, wkładek laktacyjnych, maść, eucerin do kąpieli, jakieś próbki z larocha, proszek do prania i duża paczka chusteczek nawilżanych
Pianistka jakoś policzę na dniach, bo już o tym myślałam, jeszcze trochę chodzę do pracy, w domu mega remont i na razie zbieram wszystko i odkładam No i gdzieś w tym całym zamieszaniu zaginęła mi jedna paczka :>
Ja mam termin na 1.grudnia, dziewczynka a imię jeszcze się wahamy - może Rita albo Klara Najpierw musimy małą zobaczyć
-
No to fajna ta paczka pozamawiam sobie jak już będę mogła
A jak policzysz ciuszki to napisz... wg forów mam ok ale czasem jak znajdę artykuł i laski piszą żeby w rozmiarze 56 mieć 20 bodziaków + 10 kaftaników no to się zastanawiam czy nie przeginają? -
Takie malenstwa szybko rosna.Wiele osob mi mowilo, ze wiele ubranek nigdy nie zostaly zalozone, bo albo za duzo, albo za szybko wyrosly maluszki, albo cos niepraktyczne...a to guzik przeszkadzal maluszkowi itd... A z czapeczkami to tez niby cyrki...bo nie kazda czapeczka przypadnie do gustu malenstwu.