Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki.
A ja nie mam żadnych wyników. Wszystkie co robię zostają u lekarza. To normalne czy mam się awanturować. Najśmieszniejsze jest ze ja do dzisia nie robiłam np stężenia hormonu Hcg.
Co do zazdrosnych siostr i teściowych to co ja mam powiedzieć jak maź ma firmę w Norwegii. Wszyscy myślą ze śpimy na pieniądzach a ja go gonie idzi na eter do pracy bo to gra nie warta świeczki. Ostatnio siostra zadzwoniła ze może by bratankowi mieszkanie w Gdańsku kupił bo rozpoczął studia. Śmieszne a my ledwo o swoje na kredyt wystąpiliśmy a młodzi nie jesteśmy.
A co tam
A orientujecie się w sprawie serów pleśniowych. Bo zakazują spożywać ale ja przed chwila sprawdziłam wszystkie co mam w domu i żaden nie jest z mleka niepasteryzowanego. To takie mogę jeść ? Czy mam nadal się modlić do lodówki ? -
Miuu, ja beta hcg nie robiłam ani razu nie ma potrzeby, zwłaszcza na tym etapie
Co do serów pleśniowych ja zrezygnowałam z nich całkowicie. lubię, ale nie na tyle by "musieć" zjeść także wolałam odstawić.
A cesarki nie mam zleconej skąd taki pomysł?Miuu lubi tę wiadomość
-
To może Kitaja miała podejrzenie starzejącego się łożyska ...kurde coś takiego było ale nie pamiętam która to miała
Mnie dzisiaj te położne tak wymacały, że wszystko mnie bolało...zajebiste jest to ich sprawdzanie czy dziecko leży główką w dół no ból taki, że hej
A co do wizyty przed porodem w szpitalu to podobno trzeba ją samemu zamówić. Wy zamawiałyście same ?
Kafabi Ty też byłaś na zwiedzaniu szpitala miesiąc przed porodem ? Podobno można się na to umówić ale nie trzeba.
Tak wygląda mój wykres.
-
Ja nie bylam na zwiedzaniu szpitala ogolnie nie czulam takiej potrzeby ale jesli ty czujesz, ze chcesz to umow sie w Kalnes nie trzeba zwiedzac bo tam wszystko nowe, jak zobCzylam w gazecie porodowke to szczenami opadla taki luksus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:41
-
Giannaa, ja byłam tylko 2 razy u poloznej i za kazdym razem rozmiar brzucha mam powyżej tego zielonego pola. Mi położna powiedziała, ze to są jakieś starsze karty i teraz te średnie krzywe sa duzo powyżej. Ide w piatek to sie okaże jak brzucho rośnie. Ostatnio mam wrażenie, ze jest ogromne i ze sie kulam z nie chodzę. Mięśnie brzucha zniknęły całkowicie bo nawet nie mogę wstać z łóżka tylko sie staczam
Co do zwiedzania szpitala to mnie automatycznie zapisali przy polowkowm.
Widze, ze temat teściowych sie przewinął moi to zloci ludzie, moze dlatego, ze sa daleko i widuje ich raz na rok. Za to moja mama to całkiem inna historia, całe życie faworyzowała moją siostrę, chociaż dawała jej niezle popalić, az mi przykro czasami. Mam z nia kontakt tylko przez poczucie odpowiedzialności pomieszanym z przyzwoitością ahhhh szkoda słów..., ;(
A z przyjemnych rzeczy to zakupiliśmy gondole do wózka, była promocja w babyshop i w sobote odgruzowalsm całkiem pokój młodego, tylko wstawić mebelki
Pozdrawiam poniedzialkowo :*