Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Froggie - A ten test MRSA trzeba zrobić? Ja w sumie jestem zielona z takich rzeczy.
Cynnia - Tak jak dziewczyny mówią, pochwal się pochwal. Sama jestem ciekawa:)
A co do teściów, to ja mam bardziej problem z teściem niż teściową. A mój mąż jest mega tatysynkiem. Teściu traktuje Nas jakbyśmy mieli 15 lat i jest meeeega konserwatywny, jego zdanie jest najważniejsze i mu się nie przegada i wiele innych. Teściowa za to jest spoko babka:) A z moją mamą kontaktu nie mam i dzięki Bogu bo mąż by padł przy tak wrednej teściowej
Jutro mam wizytę u położnej, ciekawe co mi tym razem opowie -
Nie zgadniecie ...
Nav w dalszym ciągu nie dostał inntesktsoplysing od pracodawcy. Pracodawca twierdzi, że nie dostał ode mnie podania o foreldrepenger, a potrzebuje tego, żeby wysłać inntektsopplysnig skjema ... wysłałam im maila ze skanem 26.10 ... . Jadę rano do Navu ciekawe co teraz w sumie to od jutra powinnam zaczynać macierzyńskie. Aż się rozryczałam z nerwów.
W ogóle castorama ma jakiś błąd w systemie z kodami listew, które zamawiałam i dotarły do nas za wysokie ... ale jakoś wybrneliśmy z sytacji, a teściowa powiedziała, że pewnie jak coś źle wpisałam, zamówiłam. Najlepsze jest to, że przypadkiem dziś szwagierka mi się wygadała, że w domu była taka rozmowa. Aż mnie korci, żeby jej osobiście wyjaśnić błąd naszego zamówienia z castoramy, ale nie chcę rozkręcać awantury. -
księgowa dostała opieprz od Michała, mi już się nie chce do niej dzwonić nawet ... ona ciągle na jakiś wakacjach i pewnie przegapiła. Powiedział jej, że ja znów się stresuje i że mogę już teraz zacząć rodzić w każdej chwili. W navie będę już z 4 raz w sprawie foreldrepenger.
-
marti87 - Jeśli to jakieś pocieszenie to ja też dziś dostałam list od Navu, że nie otrzymali moich inntektsopplysninger i, że muszę się skontaktować z pracodawcą
Ja już od sierpnia jestem na zwolnieniu i nadal są problemy i nadal nic mi nie wypłacili.
-
U mnie było to ewidentnie zlewane, bo kilka razy prosiłam, a ona ani razu nie powiedziała, ze potrzebuje wniosku, dopiero ostatnio. Wysłałam 26.10 a dziś mi piszę, że ona tego nie ma ... ściema jak nic. Na Navie miałam ostanią aktualizację z 29.10 bylam pewna, że to ogarnęła, ale tak aktualizacja to chyba dotyczy tego, że zamknęli proces.
-
Andriel wrote:marti87 - Jeśli to jakieś pocieszenie to ja też dziś dostałam list od Navu, że nie otrzymali moich inntektsopplysninger i, że muszę się skontaktować z pracodawcą
Ja już od sierpnia jestem na zwolnieniu i nadal są problemy i nadal nic mi nie wypłacili.
masakra jakaś ... -
Gianna
tak patrzę na ten Twój wykres i od początku miałaś blisko granicy, więc może taka Twoja naturaA one tu też różnie mierzą, nie oszukujmy się, ale to trochę przestarzała forma przy zaawansowanej technolog usg. Zauważcie, że PL to chyba kobiety nie mają takich problemów z rozmiarem brzucha, tylko my tu wpatrzone jesteśmy w ten wykres.
Cynnia
Fajny wózeczek przypomina stylem bugabooale ja tu bym nie dała rady na 3 kołach, mój leży w garażu zapakowany, jak się wścieknę to sama go przytargam
-
Marti też na to zwróciłam uwagę i mam nadzieje, że jest tak jak napisałaś
To prawda, że przestarzała metoda... a jeśli na brzuchu wzrosła moja tkanka tłuszczowa ? To mogło też wyjść więcej centymetrów ...w 27 tc w pl na USG miałam poziom wód w normie.