Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Froggie - A ten test MRSA trzeba zrobić? Ja w sumie jestem zielona z takich rzeczy.
Cynnia - Tak jak dziewczyny mówią, pochwal się pochwal. Sama jestem ciekawa:)
A co do teściów, to ja mam bardziej problem z teściem niż teściową. A mój mąż jest mega tatysynkiem. Teściu traktuje Nas jakbyśmy mieli 15 lat i jest meeeega konserwatywny, jego zdanie jest najważniejsze i mu się nie przegada i wiele innych. Teściowa za to jest spoko babka:) A z moją mamą kontaktu nie mam i dzięki Bogu bo mąż by padł przy tak wrednej teściowej
Jutro mam wizytę u położnej, ciekawe co mi tym razem opowie

-
Nie zgadniecie ...
Nav w dalszym ciągu nie dostał inntesktsoplysing od pracodawcy. Pracodawca twierdzi, że nie dostał ode mnie podania o foreldrepenger, a potrzebuje tego, żeby wysłać inntektsopplysnig skjema ... wysłałam im maila ze skanem 26.10 ... . Jadę rano do Navu ciekawe co teraz w sumie to od jutra powinnam zaczynać macierzyńskie. Aż się rozryczałam z nerwów.
W ogóle castorama ma jakiś błąd w systemie z kodami listew, które zamawiałam i dotarły do nas za wysokie ... ale jakoś wybrneliśmy z sytacji, a teściowa powiedziała, że pewnie jak coś źle wpisałam, zamówiłam. Najlepsze jest to, że przypadkiem dziś szwagierka mi się wygadała, że w domu była taka rozmowa. Aż mnie korci, żeby jej osobiście wyjaśnić błąd naszego zamówienia z castoramy, ale nie chcę rozkręcać awantury.
-
księgowa dostała opieprz od Michała, mi już się nie chce do niej dzwonić nawet ... ona ciągle na jakiś wakacjach i pewnie przegapiła. Powiedział jej, że ja znów się stresuje i że mogę już teraz zacząć rodzić w każdej chwili. W navie będę już z 4 raz w sprawie foreldrepenger.

-
marti87 - Jeśli to jakieś pocieszenie to ja też dziś dostałam list od Navu, że nie otrzymali moich inntektsopplysninger i, że muszę się skontaktować z pracodawcą
Ja już od sierpnia jestem na zwolnieniu i nadal są problemy i nadal nic mi nie wypłacili.

-
U mnie było to ewidentnie zlewane, bo kilka razy prosiłam, a ona ani razu nie powiedziała, ze potrzebuje wniosku, dopiero ostatnio. Wysłałam 26.10 a dziś mi piszę, że ona tego nie ma ... ściema jak nic. Na Navie miałam ostanią aktualizację z 29.10 bylam pewna, że to ogarnęła, ale tak aktualizacja to chyba dotyczy tego, że zamknęli proces.

-
Andriel wrote:marti87 - Jeśli to jakieś pocieszenie to ja też dziś dostałam list od Navu, że nie otrzymali moich inntektsopplysninger i, że muszę się skontaktować z pracodawcą
Ja już od sierpnia jestem na zwolnieniu i nadal są problemy i nadal nic mi nie wypłacili.
masakra jakaś ...
-
Gianna
tak patrzę na ten Twój wykres i od początku miałaś blisko granicy, więc może taka Twoja natura
A one tu też różnie mierzą, nie oszukujmy się, ale to trochę przestarzała forma przy zaawansowanej technolog usg. Zauważcie, że PL to chyba kobiety nie mają takich problemów z rozmiarem brzucha, tylko my tu wpatrzone jesteśmy w ten wykres.
Cynnia
Fajny wózeczek przypomina stylem bugaboo
ale ja tu bym nie dała rady na 3 kołach, mój leży w garażu zapakowany, jak się wścieknę to sama go przytargam 

-
Marti też na to zwróciłam uwagę i mam nadzieje, że jest tak jak napisałaś
To prawda, że przestarzała metoda... a jeśli na brzuchu wzrosła moja tkanka tłuszczowa ? To mogło też wyjść więcej centymetrów ...w 27 tc w pl na USG miałam poziom wód w normie.