Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie sacza mi sie wody akcja porod rozpoczeta, prosze o kciuki
kafabi, Pianistka, Meggi77, Miuu, marti87, Giannaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mamy sie zjawic w szpitalu o 13stej .W nocy mialam dosc mocne skurcze, po 5tej zasnelam i obudzilam sie z mokrymi majtkami! Dziewczyny uwierzcie mi nie pomylicie sluzu ciazowego z odchodzacymi wodami napewno ! Maz wrocil z pracy i trzesie pordkami ah Ci faceci .Ja sie wykapalam zjadlam sniadanko i zaraz zbieramy sie odezwe sie do was :-*
Pianistka, Giannaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja, czyli dzis Jaś będzie z Wami cudownie!
ogarniaj tam męża bo jakiś spanikowany
Przepraszam, że wrzucę mniej przyjemny temat ale dostałam własnie list z NAVu, że pracodawcy (2) mają czas na wysłanie inntektopplysning do 3.12 jeśli tego nie zrobią to wniosek zostanie cofnięty lub NAV będzie liczył z tego co ma.
Też takie coś dostałyście? to tylko formalność? co jeśli pracodawca nie chce wysłać inntektopplysning? NAV wyśle im jakieś pismo też? Jeden z moich pracodawców powiedział (szef), że w głównym biurze mu powiedzieli, że oni tego nie muszą wysyłać bo miałam kontrakt jako ekstrahjelp i już nie pracuję... no spoko spoko, ale przeciez zarobki miałam!
Ale ja nie mogę na nich wpłynąć... do sykepenger wysłali od razu... mam nadzieję, że NAV do nich wyśle pismo z ponagleniem... i że nie odrzuci mi wniosku 3.12 -
Marti87 mozna poczekac az pojawia sie skurcze ! Chyba ze wody maja kolor zielony to odrazu na szpital ! Kurcze boli coraz bardziej...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
A czy wy składałyście wnioski przez internet? Cynnia jak było u Ciebie?
bo dostałam na maila link, gdzie mogę sprawdzić status... i tam jest że inntektopplysning jest nie dosłane.. ale cała reszta niby ok...
Kurcze, oby to jakoś dobrze poszło..