Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti, u mnie też cellulit się pojawił ale to łatwo zredukować ćwiczeniami, bieganiem napewno łatwiej niż zniwelować rozstępy
Oby i u mnie się nie pojawiły! póki co skóra ok, nic nie swędzi i nie ciągnie
Ja 3 tygodnie temu miałam +11 kg (25+5) potem troszkę spadło i od 25+6 do wczoraj miałam +10,7 kg... czyli stało w miejscu dzisiaj rano miałam +11,3 kg ale to taki skok jakiś dziwny i podejrzewam, że w czwartek będzie ok +10,7 - +11...
tendencja nie jest zła mam plan do końca roku nie przybrać więcej niż jeszcze 3 kg
-
Z dzień po albo tego dnia co porod nie wiem, bo akurat tego dnia inne rzeczy miałam w głowie :p i nie jestem jedyna wiec bójcie sie zobaczę czy moj brzuch da sie sfotografować z bliska jak tak to wam pokaże :p może jak przy cesarce ciągnęli to powstały kto wie.
-
Hahahaha Pianistka padłam takiej talii to ja nie chce
Ja też słyszałam, że rozstępy mogą pojawić się podczas a nawet po porodzie, nie wiem jak to działa...ja jeszcze rozstępów nie mam i mam nadzieję, że mieć nie będę bo po młodym mam ich wystarczająco wiec zapas skóry jest -
Moja koleżanka też popękała przy porodzie
A inna mówi że rozstępy jej się zrobiły 2-3 dni przed porodem
Więc tak jak Carolline pisze, cieszyć się będziemy później
Carolline, a pokaż brzuszek po ciąży jeśli to nie problem
Wchodzisz już w ubrania sprzed ciąży? -
Ja juz przytyłam dość sporo koło 16 kg, nie wiem dokładnie bo tak szczerze mam to gdzies. Z córką przytyłam 20 kg i szybko zrzuciłam około 3 mies juz nie było śladu. Wiadomo, ze teraz jestem starsza i byłam grubsza przed zajściem w ciąże. Jednak bede sie tym pozniej martwić. Mam silna wolę i potrafię wziac sie za siebie.
Wanna przyjechała jupiiiiGiannaa, Miuu lubią tę wiadomość
-
Ja mam pamiątkowe po okresie dojrzewania kilka takich cieniutkich na boczkach, mnóstwo na piersiach i trochę na udach... ale są mega blade, przyzwyczaiłam się do nich i jakoś ich nie przeżywam
I tak na ulicy zadem nie świecę a mężowi nie przeszkadzająMiuu lubi tę wiadomość
-
Pianistka hehe Ty nasza oso kochana :-*
Ojej a ja sie cieszylam,ze nie mam zadnych rozstepow i cellulitu, a one moga sie pojawic po porodzie mam pare pregow na tylku,ale to pozostalosci po okresie dojrzewaniaPianistka lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A ja miałam koszmarną noc najpierw nie mogłam zasnąć, jak już się udało, to obudziłam się przed 3 i nie spałam do 5 o 5 zasnęłam ale o 8 mnie pies obudził... i znowu mnie kładzie, chyba pójdę się kimnąć...
Nie wiem co to ma znaczyć... trening przed lutym?
Cynnia, miłego dzionka!
Marti, ja takiego nerwa mam często... na męża odziwo nie nie zagryź nikogo i spróbuj wyluzować ale fakt, w ciąży tłok irytuje... -
Dzien dobry a ja dopiero wstałam.
Cynnia ale ty dzielna jestes z ta praca
Pianistka z ta osa ci sie udało
Kitaja i jak po nocce ?
Dzisiaj moj starszy truteń został w domu wiec wywietrzył mamusie i uda sie ze mną na wędrówkę po sklepach. Ulubione męskie zajęcie ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:07