Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja ale super!!! trzymam kciuki Życzę Ci szybkiego porodu i żeby te skurcze tak nie bolały! Ale się ciesze widzisz mówiłyśmy, że nie dotrwasz do 24-go
Pianistka uroki 3 trymestru, witajcie nieprzespane noce...ja się wyprowadziłam dzisiaj ze sypialni poszłam spać do młodego
Właśnie zjadłam śniadanie kolejny test glukozy zaliczony feee.
kafabi lubi tę wiadomość
-
Gianna
Wczoraj myślałam, o tych dzieciach urodzonych np. późno wieczorem 31.12 czy przepisują datę na 1.01. I teraz tak spojrzałam na listę i widzę, że masz termin na 31.12.
Dobrze, że masz cukier ok. Ja jutro znów do położnej, ciekawe jak moje ciśnienie, ostatnio mówiłam do męża, że już jesteśmy w takim wieku, że powinniśmy zaopatrzyć się w ciśnieniomierz
Pianistka
Sprawdzaj ich i męcz, żeby uniknąć nerwów na sam koniec. -
Marti jeszcze nie wiem czy mam cukier ok ale podejrzewam, że tak Co do dzieci urodzonych na przełomie roku, nie mam pojęcia ale chyba wpisują faktyczną datę i godzinę. Mimo wszystko nie chciałabym się przekonywać jak nie urodzę przed świętami to chyba wtedy wole po nowym roku Jakie życzenia mam
-
Mój stary śmierdziulek Sako ma urodziny 29.02, dobrze, że jest psem i nie trzeba mu tego jakoś specjalnie tłumaczyć. Mamba ma ur. 8 grudnia, tak samo jak mój bratanek i siostrzenica mojego M. Także się śmiejemy, że każdy ma dziecko z 8.12 .
Pianistka
Nic nie mów Mój teraz trochę więcej w pracy i znów te plecy go bolą, mąż mi się sypie normalnie.
Śnieżek u mnie prószy ... mam nadzieje, że do porodu nie będzie żadnych ekstremalnych szaleństw pogodowych, najwyżej przelecę się helikopterem -
Pianistka, ja jak wiesz wszystko przez net. Wysłałam wszystko sama, inntektopplysningskjema tez, dostałam tylko potwierdzenie ze dostali i ze bedą rozpatrywać 6 tyg, a w sumie im to zajęło niecałe 4. U mnie bez problemow bo w sumie inntektopplysningskjema sama sobie wypisałam, szefowa tylko podpisała
-
Marti, my mamy Mijaczka od szczeniaka taka malusia kuleczka była. dużo pracy wymagało by ją nauczyć wszystkiego ale teraz jest do rany przyłóż
Cynnia, mi szefowie powiedzieli, że tak nie można bo nawet oni nie mają dostępu do takich danych a jedynie biura które rozliczają
No nic, oby to się udało ogarnąć... -
Imbecyle wyslali mnie do domu ! Zrobili ktg slabe skurcze,zrobili tez masaz szyjki- oj boli cholernie ! Wody sie sacza caly czas sa rozowe , mam wrocic na kontrole o 20:30 i wtedy zdecyduja,jak nie zostawia mnie i nic sie nie bedzie dzialo to jutro o 9tej poloza mnie dopiero w szpitalu !!! Psychicznie jest ciezko ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Nieee seks nie wskazany przy sączących się wodach!
Kitaja jestem z Tobą duchowo! Durne jest to odsyłanie ich do domu...ale co zrobisz...chyba lepiej w domu leżeć niż w szpitalu bo i tak nic by tam Ci nie zrobili. Miejmy nadzieje, że pójdzie naturalnie bez oxy...bo to jest cholerstwo. do 20 niewiele czasu ! Powiedzieli jakie rozwarcie jest ?