Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Nefer, ja właśnie jestem w trakcie załatwiania macierzyńskiego i oczywiście nadal jest problem z inntektopplysning...
Jak załatwiałam sykepenger to trwało to 2 miesiące!i oczywiście że nikt nie zadzwonił powiedzieć, że szefowa źle wypełniła inntektopplysning i trzeba od nowa... sama musiałam to ogarniać ale się udało
więc i za Ciebie trzymam kciuki
A jak ten pessar? jak jego zakładanie?
I co jeszcze Ci podpowiem... następnym razem, jak będziesz brała kolejne zwolnienia, to sama noś do NAVu część Dwtedy to wchodzi o wiele szybciej
Marti, a jak malutka?karmicie się bez problemów? masz pokarm?
Ja już byłam kłuta w kręgosłup kilkukrotnie i wolałabym sobie tego oszczędzićnie wiem też jakiej grubości igła idzie do znieczulenia bo do pobierania płynu rdzeniowo-mózgowego jest z pewnością zbyt gruba jak na moje nerwy
Mam taki uraz, że gdyby u mnie była cesarka to pewnie z tym znieczuleniem będzie największy problem
Myślę, że jak zaczną się skurcze to będziesz tylko myśleć, żeby jak najszybciej dali ci znieczulenieJa bez zzo wykonczylabym sie
-
Paula, plan jest taki, że rodzę w wodzie i nie biorę zzo... a czy wyjdzie - to się okaże
Jestem dość wytrzymała na ból i jeśli się skupię to potrafię nad nim panować...
po punkcji mam cholerny uraz, miałam ją prawie 10 lat temu i wtedy fakt, pobieranie krwi mnie bolało, ale zraziłam się i nie chcę
Andriel, śliczny brzusio!
nieduży, faktycznie, ale to wszystko kwestia genówciesz się lekkością bo ja już się czuję jak słoń
Czuję się i wyglądam jak słoń ^^
oto my 2 dni temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:12
Kitaja, Befff, Miuu, Cynnia, Giannaa, Carolline, kafabi lubią tę wiadomość
-
Marti kochana gratulacje corcia przesliczna a ta czuprynka czarna:)
najważniejsze,ze wszystko potoczylo się dobrze podczas porodu ,gratulacje dla dzielnej mamy
Pianistka ,Andrei i Miuu piękne macie brzuszki:)
Miuu gratulacje z usg polowkowego,Kubus ladne imie:)
No chyba w końcu wypada przedstawić Wam drogie mamy Jaska :
Andriel, Miuu, Pianistka, Befff, Cynnia, Giannaa, Felice, Carolline, czarna_owca, kafabi lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja!!!
Jasio jest prześliczny!!!
ciotka się zakochała
ale śmieszek
Miuu, nie widać wcale po Tobie tej wagiale jesteś bardzo wysoka
ja mam marne 164 cm
Przed ciążą ważyłam 75 kg, teraz 86,8... :o
podejrzewam, ze skończę z 90-92 kg
Cynnia, ja męża napewno prześcignę bo on waży 89
A z jakiej wagi startowałaś?
Ja w październiku przybrałam 5 kg, za to przez cały listopad jedynie 0,8 -
Ja ok 20 tc miałam na +4 kg... za to 5 kg nadrobiłam w 6 miesiącu i to było okropne
teraz 0,8... mam nadzieję, że w grudniu przybędzie też 1-1,5 kg
Miuu, ty taka wysoka to po Tobie nie widać... A ja jestem jak pączekłatwiej przeskoczyć niż obejść
no ale rodzę na wiosnę, będą spacery, wrócę do biegania...
oby
-
Miuu, ja też mam chęć na Chodakowską bo wiele dobrego słyszałam... ale nigdy nie próbowałam... w pracy miałam za darmo siłownię, która zawsze stała pusta
więc głównie biegałam + hantle / sztangi
Ale wiadomo, jak malutka się urodzi nie będę miała czasu na siłownię, a poćwiczyć w domu czy pobiegać zawsze się chwilka znajdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:14
-
Ja przed ciazą ważyłam 67-68 kg, miesiac przed przybralam 3 kg w miesiac bo miałam stymulację ovu. Mała tez nie jestem mam 170 cm. Moja wymarzona waga to 57 kg i taką miałam bardzo długo, w No przytyłam 10 kg
ale dam sobie wycisk po ciąży. Około 10 lat temu schudłam 10 kg z dietetykiem. Wiem, ze teraz tez dam rade.
Obwód w brzuchu na wysokości pępka mam 114
Dzis zrobiłam 3 prania, wyprałam ciuszki na 56 i 62, pieluszki, prześcieradła, ręczniki i kocyki. Jutro albo pojutrze prasowanie. Lepiej sie z tym czuje, bo widze ze zrobiłam cos w kierunku przygotowań. -
Oh jak ja bym chciała ważyć te 65-68 kg...
kiedyś schudłam ok 25 kg ze 100więc i po ciąży dam radę
A na wysokości pępka mam... 115 cm :o :o :o czyli już + ok 40 cm! :o
ciekawe ile będzie do lutego
Cynnia, a co z tymi fotkami pokoiku?obiecane nam było