X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti :) świetnie Wam idzie :) musicie się siebie nauczyć ale jesteście na najlepszej drodze! :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii malutka szybciutko nabierze wagi nie masz kompletnie czym sie martwić. Bedzie miała figurę modelki. Widzisz juz wszystko dobrze. Wracacie dziś do domku ? Jak sie czujesz ?

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona teraz śpi ciągle ... tylko wybudziłam ją na karmienie, ale to chyba normalne, że tak maluszek tyle śpi ?? oczywiście muszę się zapytać, chociaż to oczywiste. Przeraża mnie ta droga do domu dlatego wolałabym, żeby teraz nie spała

3i49krhmik48bp05.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówią, że noworodek tylko śpi i je ;-) No u nas było inaczej, młody potrafił nawet 3h przerwy sobie robić :/ ale oczywiście jest to normalne, że dziecko tyle spi ;-) A drogą do domu się nie martw. Dzieci lubią spać w samochodzie ;-) Usiądź sobie z malutką z tyłu i będziesz miała wszytko pod kontrolą ;-)

a.png
    a.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Moje dzueci np spały duzo. Nie martw sie będziesz obok małej i to wystarczy. a tak jak mówi Gianna dzieci dobrze śpią w samochodzie

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti, będzie dobrze :) pierwsza wspólna podróż! :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój młody do tej pory jak tylko wsiada do auta to pyta mnie "mama mogę spać?" :P Ja się śmieje, że to dziecko jakby było urodzone w samochodzie. ;-)

Miuu, annggela lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa, ja tak mam mimo, że jestem dorosła :D uwielbiam spać w samochodzie, muli mnie... nie raz jedziemy gdzieś na zakupy i jak tylko wjedziemy na autostradę, ja fik :D głowa do tyłu i śpię :d samo mi się tak robi ;)

Mąż twierdzi, że jestem wyjątkowo nudnym pasażerem :d

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah wyjątkowo nudnym pasażerem- dobre :P
    Mnie też muli jak wsiadam do auta ale jakoś już nie potrafię tam sapać za to jak byłam dzieckiem to spałam tak jak mój młody ;-)

Znam ludzi który wsiadali w auto z dzieckiem po to żeby je uśpić, to już jest tragedia :P

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Hahahah wyjątkowo nudnym pasażerem- dobre :P
    Mnie też muli jak wsiadam do auta ale jakoś już nie potrafię tam sapać za to jak byłam dzieckiem to spałam tak jak mój młody ;-)

Znam ludzi który wsiadali w auto z dzieckiem po to żeby je uśpić, to już jest tragedia :P

Moja szwagierka tak robiła ^^ to już faktycznie porażka ;)
    Ale ja uwielbiam jeździć samochodem... :)
    lubię jeździć w długie trasy :) jak byłam mała to ojciec jak jeździł w interesach po Polsce to mnie zabierał :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy :) jest jeszcze z nami nasz przyjaciel on ma dwie córeczki także jakoś zawsze pewniej. Coś tam pokwekuje ale już nie dużo zostało. U nas wszwdzie takie odlegloaci wiec musimy to opanowac.

Przyjechały do mnie paczki od szwagra z piekarni robie dziś w nocy :)

3i49krhmik48bp05.png
  • Froggie Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się witam w podłym nastoju. Dziś odeszła moja suczka w PL. W ciągu niecałego miesiąca straciłam 2 psy :( Wiem, ze już niemłode ale jest mi bardzo smutno.

Marti zobaczysz jak szybko Księżniczka nabierze masy. Spokojnej podróży do domu :) Ja jak siedzę z tyłu w samochodzie to też zawsze zasypiam :)

1gtgZZu.jpg1gtgp1.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuje Froggie, wiem co znaczy stracić ukochanego psiaka ;( Bedzie jej dobrze za tęczowym mostem...

zem3sg18fbglipi0.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froggie
    Przykro mi bardzo ... pamiętaj ze masz prawo trochę posmutac i poplakac. Mój Sako tez juz pewnie żyję ostatnie miesiące, a zimą jest zawsze dla niego ciężka.

Mała juz nabiera masy, magiczne mleko z cyca działa :)

3i49krhmik48bp05.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froggie bardzo mi przykro, ja tez wiem co to znaczy stracić ukochanego psiaka ...
    Marti ach te pączki ;-) też chętnie bym zjadła ;-) A jak Ty się czujesz szwy nie ciągną ? Fajnie zaraz będziecie w domu zazdroszczę ;-)

Mnie już takie humory łapią, że sama siebie nie mogę znieść...najlepiej położyłabym się do łózka i nie wstała przez cały dzień.

a.png
    a.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, Dorianek dzis skonczyl dwa miesiace ;) ale ten czas szybko leci, za szybko, nie moge sie nim nacieszyc.
    Pozdrawiamy
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61e237f75216.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73d9de6d522c.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bfcf7934803.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/267be2c3025c.jpg

Carolline, Froggie, kafabi lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela, super wyglądacie! :) śliczniusi jest :)

annggela lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale słodki maluch, niewiarygodne ze on juz taki duży, jak fajnie główkę trzyma, słodziak :*

zem3sg18fbglipi0.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela ale masz małe cudo ;-) ale będzie z niego przystojniak ;-) Mam wrażenie jakbyś rodziła wczoraj :P a to już 2 miesiące ;-)

annggela lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa, przypominam że teraz Twoja kolej :D od jutra masz ciążę donoszoną i możesz rodzić :D więc nie zajmuj kolejki :P

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ