Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giana trzymam kciuki abyscie na swieta byly juz w domku :* oj szybko szybko rosnie, dopiero co byl taki malusi a tu 2 kg na plusie, usmiech jeden za drugim i zaczyna gaworzyc powoli. Planowalismy mu kupic na swieta hustawke z fisherprice ktora w zabawkowym kosztuje 1400kr, na fb kobietka wystawila na sprzedaz za 400kr i na szczescie zglosilam sie pierwsza. Maly byl zachwycony, nawet pospal w niej pol h
najlepiej wydane 400kr. Dostal tego lwa co jest w tle na zdjeciach , pieknie sie usmiecha do niego
najchetniej wykupilabym caly sklep id razu
Froggie wspolczuje stratysmutne stracic psiego przyjaciela
-
Ja tez poluje na taką huśtawkę z fisher price ale nie wiem czy mówimy o tej samej
Ogólnie huśtawki to fajny wynalazek
Uwielbiam jak dzieciątko zaczyna gawożyć i się uśmiecha...a jak zaczyna się śmiać już na głos to aż płakać się chce
Boże czuję już w powietrzu zbliżający się poród aż mnie dreszcze przeszywająWczoraj kolejna ze styczniówek urodziła a dzisiaj dziewczyna z takim terminem co ja
Jak wody odchodzą to jest szybka akcja bo same skurcze raz są raz ich nie ma i to może tak kilka dni trwać
Mi brzuch twardnieje czasami boli i nic z tego nie wynika
-
Dzięki Dziewczyny za wsparcie. Najgorsza jest myśl, że nie mogłam się z nimi pożegnać osobiście
Annggela słodki ten Twój Dorianek, nic tylko przytulać i całować
Giannaa negocjuj z Julką, może coś wyprosisz
Carolline od którego tygodnia piłaś herbatę z liści malin? Omawiałas to z położną albo lekarzem? -
Giannaa łóżeczko wyglada cudownie!
Ja tez choruje na huśtawkizaraz siądę do kompa to wam pokaże jaka ja chce dla małej
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-hustawka-lionelo-ruben-gratisy-i5687665340.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=65586
przynajmniej coś w tym stylunapewno mniejszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 09:10
-
Śliczne łóżeczko Gianna. Gdzie kupiłaś pościel zdradź prosze bo ja mam dziury w głowie gdzieś cos widzę i zapominam gdzie
Froggie współczuje pieska. Dlatego ja sie ciagle waham bo jak musiałam mojego oddać to miesiąc wpadałam w histerie. I nie chce tego drugi raz przerabiać.
Angela synek śliczny rośnie jak na drożdżach
Cynnia szykuj sie szykuj po Giannie nie ominie cie. Meggi to juz pewnie tez gotowaannggela lubi tę wiadomość