Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:zaliczyłam dziś pierwszy fałszywy alarm...
Co się stało ...opowiadaj
U nas była dzisiaj położna. Powiedziała, że pępek wygląda normalnie i nic tam się nie dzieje ...nienawidzę babrać się z tym kikutem. U Olka odpadł po 2 tyg i też miałam wrażenie cały czas, że jest coś nie tak
Musze się pochwalić moje dzieciątko nie wiem jak ale przez 5 dni przytyło 0,4kg... w sobotę jak byliśmy na pobieraniu krwi z piętki spadła z Wagą do 3880g a dziś waży 4280Pianistka lubi tę wiadomość
-
Giannaa, no widzisz jakie masz super mleczko!! tak trzymać!
A u mnie? wieczorem i w nocy pobolewał mnie brzuch, rano się obudziłam i od godziny 10 do 12 miałam chyba skurcze. takie bóle jak przy okresie, wtedy bolał tez krzyż, i to tak przychodziło falami... olałam... poszłam się wykąpałam, ogarnęłam w domu i przeszło.. i ok 13 znowu się zaczęło i tak do 15. pomógł prysznic i termofor... teraz między 15 a 16 2-3 razy tak zabolało... nie jakoś ekstremalnie ale dość uporczywie...
to skurcze? czy co? -
Giannaa, ale ja nic nie robię samo się
cały dzień przeleżałam, z ręką na sercu!
według USG donoszona będzie w sobotę, ale jednak jeszcze te 2 tygodnie wolałabym poczekać...
Pierwszy raz takie bóle miałam 2 tygodnie temu, ale wtedy było to 2-3 razy i tyle... a teraz jest coraz częściej.. dzisiaj kilka godzin męczyło...
-
Kafabi, a no to się pochwalę bo pokoik gotowy
tak to się prezentuje
Znowu zaczyna boleć... więc ja nie żartuje Ale, Befff, skupiajcie się tam bo ja potem pretensji nie przyjmuję
A tak na serio to wyciągam nogi do góry i odpoczywam, żeby jeszcze te 2 tygodnie ponosićMiuu, Befff, marti87, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Pianistka śliczny pokoik piekne kolory uwielbiam szarości i dodatki do tego.
Kafabi Ja właśnie wróciłam z ostatnich zakupów meblowych do kącika Malutkiej wiec pochwalę się jak tylko maz zostanie bohaterem w swoim domu i zlozy wszystko
Tak swoją drogą ja mam od 5 dni ciąże donoszona i chętnie powoli bym się rozpakowywala mam kryzys od wczoraj, czuje sie jak wieloryb, szczegolnie w lozku obracajac sie z boku na bok.