Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa no Ale mnie zmobilizowała w końcu
Mam nadzieję, że tu u Was wszystkich bezproblemowo. Czarna Owca ładniusi brzucholek
A jak tam u Nefer?
My się czujemy dobrze, mam nadzieję, że dotrzymamy w dwupaku do lutego, bo jestem jeszcze w plecy z wyprawką. Przez to długie wolne w PL nie dotarły paczki z zamówieniami i najbliższa paczka jaka mogę zamówić do NO będzie dopiero w przyszłym tygodniu w sobotę...
A właśnie pytanie - w jakim proszku/płynie pierzecie ciuszki dla dzieci? I czy są w NO płatki mydlane? Jeśli tak to gdzie można je kupić i jak się nazywają? -
Ale jesteśmy z Tobą! Mam nadzieje, że już zostaniesz w szpitalu I wrócicie w dwójeczkę
Froggie nie znikaj nam na tak długo co do proszku ja piorę w persil sensitive ale te w no dla dzieci mają podobne składy. Odradzam płyny bo mają substancje konserwujące. -
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące ruchów maluszka, trochę się uspokoiłam, a i mój mały szkrab już trochę spokojniejszy dziś
Właśnie miałam dołączyć do pytania Froggie o pranie ciuszków dziecięcych. Gianna Ty pierzesz osobno ciuszki Julci w persil sensitive, czy z Waszymi ubraniami razem?
Ale oby Cie już nie odsyłali. Śledzimy sytuacje jakbyśmy były z Tobą na porodówce
Pianistka a jak Twoje skurcze? W tym temacie niestety nie pomogę, bo nie mam zielonego pojęcia, ale mogłabyś jeszcze poczekać
Nefer odezwij się co tam u Ciebie, czy wszystko w porządku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:36
-
czarna_owca wrote:
Właśnie miałam dołączyć do pytania Froggie o pranie ciuszków dziecięcych. Gianna Ty pierzesz osobno ciuszki Julci w persil sensitive, czy z Waszymi ubraniami razem?
Ja piorę wszystkie razem nasz Olka i małej wszytko w jednym proszku ze względu na alergie Olka.
Froggie blenda sensitive oraz Neutral mają identyczny skład jak ten persil sensitive wiec ja później też się przerzucę na któryś z tych proszków. -
czarna_owca wrote:
Ja piorę wszystkie razem nasz Olka i małej wszytko w jednym proszku ze względu na alergie Olka.
Froggie blenda sensitive oraz Neutral mają identyczny skład jak ten persil sensitive wiec ja później też się przerzucę na któryś z tych proszków. -
Owco, moje skurcze dalej męczą... codziennie wieczorami... są róznie... co 5-7 minut, potem co 20, potem znowu co 10... i tak po dwóch godzinach ustają same. Ale męczą, bolą, boli krzyż, mam biegunkę... mam nadzieję, ze to długo nie potrwa bo to naprawdę męczące... dzisiaj według terminu z USG 37+2... idąc śladami Cynni urodziłabym jutro
Ale nie planuję termin z USG na 30/01Cynnia lubi tę wiadomość