Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A no też tak myślę, ze jeszcze przecież ma czas i jej dobrze. Ale i tak to męczy.
pol ciazy mowila,m ze za szybko leci ten czas, ze nie zdaze sie tym oczekiwaniem nacieszyć. Za to teraz... no kobiecie nie dogodzisz -
ja miałam cykle 15-50 dni, najczęściej 25-40 i jak tłumaczyłam to lekarce, wczesną owulacje itd to niewiele sobie z tego robiła... stąd ten 6 lutego mimo ze wszystkie kalkulatory ciążowe pokazują 3.02 ach to magiczne kółeczko...
Ale i tak w pierwszym trymestrze miałam chyba z 5 usg i na każdym ciąża była prawie tydzień starsza więc tak sobie liczę, że 30 stycznia - 3 lutego to te dni a wiadomo... tydzień lub dwa w jedną lub drugą stronę to równie realne wahnięcie...
no zobaczymy, ale wolałabym w styczniu -
No to fajnie Ci sie pokrywa ja bym sie nie sugerowała tym późniejszym usg bo tylko w pierwszym trymestrze dzieci rosną w określonym tempie a potem to już indywidualnie. No i miałaś regularne cykle wiec te daty sie fajnie pokrywają
U mnie cykle były strasznie nieregularne wiec nie wiadomo w ogóle jak to liczyć... Ale ufam usg myśle ze za 2 tygodnie mała będzie ze mną chciałabym
Befff jak sie zacznie to masz z któraś z nas kontakt np na fb albo nr telefonu zeby dać znać? -
Pianistka dlatego sugeruje się najbardziej tym z 13 tygodnia miałam wszystkie prenatalne w Polsce i daty nie odbiegaly zwykle wiele od tego 24. Tylko tutaj na polowkowym podali mi że 28 pożyjemy zobaczymy oby się sprawdziło
Nie mam z nikim kontaktu, moze przez fb to dobry pomysł choć zakładam,ze tutaj dam znać jak coś zacznie się dziać i po wszystkim