Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi, moja fastlege się czepila tego 6.02 ...
Ale wiesz, miałam strasznie nieregularne miesiączki i bardzo szybko owulację w tym cyklu i np wykres belly biorąc pod uwagę moje wykresy z ovufriend wykazuje 2.02...
No i w pierwszym trymestrze miałam chyba z 5-6 USG i na każdym maluszek był starszy i wychodziło 30-31.01...
oj tam, i tak wyjdzie kiedy ona zechce ja nie mam tu nic do powiedzenia... szkoda tylko, ze mnie tak brzydko straszy -
Tak naprawdę to to bardziej myślę o czw ale nie chcę Cie już drażnić
Klarce się wydłuża ostatnio, no, ale czasami różnie bywa ostatnio nie spała 00:30, leżała i jakoś się tak wkurzała ... po czym zrobiła wielką kupę, matczysko przebrało i dopiero zasnęła -
Polecam kiwi i ich kartę co 4 czy co 5 paczka gratis
U nas jedynek poszła jedna paczka ...no ale Julcia miała ponad 4 kg wiec mogliśmy przejść od razu na 2ki ale warto tą jedną paczkę jedynek mieć bo jak pielucha za duża to dobrze nie trzyma. To prawda dwójki z remy są małe użyłam jedną sztukę i oddałam sąsiadce.
Pianistka jedynek więcej nie kupuj to Ci wystarczy i albo po ich zużyciu przejdziesz na dwójki od razu albo jeszcze dokupisz małą paczkę jedynek. My 1 ki używaliśmy przez kilka pierwszych dni. Na dobę na początku jeśli karmisz piersią to idzie duuużo bo co chwile jest kupa. U nas jeszcze chwila i będą trójki. Bo młoda waży 5100g a dwójki chyba do 6 kg są. -
o to dzięki tak własnie myślę, że będziemy kupować w kiwi z tą kartą albo w coopie obsie, bo jest niedrogo a podobno z medlemskort jest zniżka 10 nok na paczkę. ale muszę to sprawdzić
w takim układzie jedynek nie dokupuję i zużyję też remowskie 2 od razu
a chusteczek używacie? jakich? -
Miałam już kilka paczek chusteczek ale najlepsze wydają się być huggies mają najmniej chemii i są bezzapachowe... można też suche moczyć w wodzie ale szczerze ...ja jestem zbyt leniwa. http://4.bp.blogspot.com/-C2TEqCeJqWY/VkRTOXWbNoI/AAAAAAAAB_I/uVnEvMdBoaw/s1600/huggies_3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:40
-
W jakiejś z paczek były chusteczki chyba z Apteki to tak są mocno perfumowane, że aż się odechciewa...My te huggies kopiliśmy w europrisie 4 za 50 nok. Ale nie każdemu one pasują bo wczoraj była u mnie koleżanka i stwierdziła, że dla niej były za suche. Popróbujesz i zobaczysz które Ci najbardziej pasują