Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajola wrote:Ja akurat kupowałam w Polsce. Helpa, Krukam. Z Krukam są mega pasty orzechowe. Przepyszne z nerkowców, migdałów, itd. Dodaję do owsianki i placków jako źródło żelaza.
A tu też można zamówić liofilizowane (frysetørket)
Dzięki Majola, kupiłam tutaj( w sklepie u turka) i były paskydne. Wilgotne i gąbczaste.
Musze poszukac w internecie. -
nick nieaktualnykaktus85 wrote:Hej dziewczyny co robicie wsoim maluszka na sniadania i kolacje synek ma juz 8 mc i nie mam pomyslow a i chcialam Wam sie pochwalic ze jestem znowu w ciazy udalo sie naturalnie termin na stycznia
Ja szukam na https://alaantkoweblw.pl i kupiłam książkę od mamyginekolog. Chodź ja już wróciłam do pracy i mały jest z tatą a co oni jedzą na śniadanie to lepiej nie wiedzieć 😂😂😂😂
Serdecznie gratuluje ciąży 🤰💙kaktus85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co u Was i dzieciaczków ?
Jak NASZE przedszkolaki dają radę - Zoja , Majola ?
Pati jak powrót do pracy ? Kiedy synek idzie do przedszkola ?
Alutka co u Was ?
Moje dziecko już chodzi ale mam problem bo nie chce zakładać butów 🤷♀️🤷♀️🤷♀️- może macie jakiś patent ?
-
nick nieaktualnyCzesc Alda.
Powrót do pracy był i jest mega ciężki. Zwłaszcza że pracuje w przedszkolu, wracam strasznie zmęczona. I strasznie tęsknie za małym.
Jedyne pocieszenie że jest w domu z tata, ale od grudnia ma iść do przedszkola.
Tyle ze nadal u nas nie ma wolnych miejsc i nadal czekamy.
Mały pełza i próbuje raczkowac, wstaje przy meblach i ogólnie jest strasznym łobuziakiem.😁 -
alda wrote:Dziewczyny co u Was i dzieciaczków ?
Alutka co u Was ?
Moje dziecko już chodzi ale mam problem bo nie chce zakładać butów 🤷♀️🤷♀️🤷♀️- może macie jakiś patent ?
A ja biegam za nią po mieszkaniu . Ot dziecko ma radochę pamietam ze koszmar był z rękawiczkami ja zakładałam a ona ściągała !!!
. U nas Ok zastanawiam się czy jednak nie dać małej do przedszkola trochę wcześniej niż za rok bo co ja będę z nią robić cała zimę . A tak to nie ma co pisać . Mała to słodka łobuziara . A powiedz Twoja wyrosła z tych alergi czy dalej się męczycie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 14:00
Alutka -
Kaktus ogromne gratulacje co do posiłków szukaj na necie jest pełno gotowych przepisów . Tutaj już tez nie raz było pisane co dajemy na śniadanie i kolacje
Zoja / właśnie tez się zastanawiam jak synek sobie radzi . I jak rodzice znoszą rozłąkę z dzieckiemAlutka -
Pati1980 wrote:Ja szukam na https: Chodź ja już wróciłam do pracy i mały jest z tatą a co oni jedzą na śniadanie to lepiej nie wiedzieć 😂Alutka