X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger boze niemożliwe ze rodzimy razem!!!!

tyger lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen wrote:
    Krysti to dobrze ze wam nie zajęło długo zajście ;) i ze siostry w tym samym czasie?! :D ale super. A czy rodzinka jest w Szkocji tez?

Bede miała dwie położne ze sobą w domu ;)

A tak nawiasem to u mnie się chyba cos zaczyna... :D nie chce krakac ale obudziłam się o 4am z brzuchem jak kamień i bólem. Plecy bolą i od 4.30am zaczęłam mierzyć bo ból jest jak na okres+rozwolnienie i przychodzi co 10min. Obudziłam męża przed chwila żeby mi przykleił TENS i próbuje zasnąć spowrotem :)
    Nie w Polsce ale mam rodzine W Irlandi Północnej 14 lat juz tam są siostra z mężem i dzieckiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen wrote:
    Tyger boze niemożliwe ze rodzimy razem!!!!
    Jej :)) kobietki trzymam kciuki silne bądźcie :)

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger, Vixen, jak was rano przeczytalam to az musze cos napisac z pracy. Naprawde zycze wam zeby sie ruszylo na calego I zebyscie dzisiaj urodzily, razem w tym samym dniu!!
    Trzymam kciuki za was mocno … bedziecie mogly to piszcie :)

tyger lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • asiuchna Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziewczyny widze ze sie rusza:) extra wiesci. Dajcie nam tu szybko znac czy jakies postepy. Tyger Ty jeszcze w domku, czy w szpitalu? Vix a u Ciebie jak? Jejku jakie emocje od rana. trzymam kciuki
    Dacie rade i mam nadzieje ze dzis focikami nas zasypiecie.
    P.S Vix ja tez ze Szczecina:)

Krysti witamy na pokladzie:) Gratuluje ciazy

Krysti lubi tę wiadomość

zem3anlife279ij4.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja dokładnie to z Maszewa, nie wiem czy kojarzysz ;)

Ja mam wciąż skurcze. Posiedziałam w wannie troche zeby zobaczyć czy cos się zmieni i od wyjścia są teraz co 7 min. Pije herbatke i jem wędzoną nogę z kurczaka :D nie pospałam to chociaż z jedzenia muszę siły uzbierać jeśli się mają sprawy rozkręcić. Jak narazie mąż został w domu i zobaczymy jak to bedzie ;)

Tyger kochana a Ty jak tam? W szpitalu?

• asiuchna Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze wrozy Kochana, oby skurcze sie nasilaly. Mam nadzieje ze to w koncu ten dzien:)
    Ja zaraz do pracy bede sie zbierac, ale wieczorkiem jak wroce to mam nadzieje ze beda na mnie czekaly newsy:)
    Jeszcze raz powodzenia dla Vixen i Tyger. Zycze Wam szybkich porodow:) Trzymam podwójne kciuki:)

zem3anlife279ij4.png
  • asiuchna Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vix kojarze Maszewo, a ja dokladnie z Polic. Tylko urodzona w Szczecinie, szkola w Szczecinie to jakby Szczecinianka:)

zem3anlife279ij4.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz cos z serii 'too much information', przepraszam - byłam w ubikacji bo czułam potrzebę #2 i to co myślałam ze w tamtym tygodniu wyleciał mi czop to było nic! Teraz wyleciał mi chyba calutki bo taki wieelki glut z paseczkami krwi :D dzieje się!

Malwina89, tyger lubią tę wiadomość

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny moje kochana :*. My jeszcze tydz urlopu w Polsce. Tydz mnie nie było u was a tu takie nie spodzianki!!!

Paula serdecznie Wam gratuluje spisalas sie na medal mimo wszystko! Ale sie ciesze ze juz macie Tiagusia przy sobie. Jest przesłodki :) niech Wam zdrowo rosnie. I Ty kochana szybko wracaj do siebie :*. Żałuję że i ja nie moglam kibicowac Tobie.

Tyger Vixen nie wierzę! Nie dosyć ze objawy mialyscie wczesniej te same to teraz razem rodzic zaczynacie! Cudownie! Postaram sie wam kibicowac z Polszczy :). Dacie sobie swietnie rade! Piszcie do nas regularnie o ile bedziecie mogły, bedziemy cierpliwie czekac!

Krysti witamy i gratuluje serdecznie!

My bylismy na usg 3d trafiliśmy na wspaniałą pania dr zmierzyła nawet siusiaka naszemu synciowi ;D na 200% chlopak nie ma mowy o pomyłce. Jest zdrowiutki coraz bardziej ruchliwy :). I sliczny mamy zdjecia i filmik z badania :). Zdjeciami pochwale sie jak wrócimy :). Oglądaliśmy tez wozek który sobie upatrzylam i jest taki o jakim marzylam. Leciutko sie prowadzi nie wyglada kosmicznie jest cudny i nie moge doczekac sie kiedy go kupimy :)!

Dziewczyny vixen i tyger dajecie!!! Juz za kilka godz mozecie miec synów w ramionach. Ale sie ciesze! Powodzenia i duuuzo sil wam zycze buziaki :*.

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenyy ja tu wchodze i take wiesci!!'

Laski trzymajcie sie!! Dajecie jeeee!!! Czekamy ja chlopakow :)

A my wczoraj ciezki wieczor mielismy. Glowa mie okropnie bolala, cycki jak kamienie, maly przy jednej laktator przy drugiej, maly marudny, lewa noga ak napuchla ze myslalam ze mam sztuczna :/ uhhh

Dzis duzo lepiej, synek pozwolil sie wyspac rodzicom.
    Znow byla polozna :) synus od pon przybral100g!!! Moj wielkoludek haha. Pieknie je (czasem jawet co h).
    Kupy wali jak stodoly haha :)
    Pobrala mu krewke na badania.. Jenyy jaki byl dzielny. Bardziej niz rodzice :P
    Jest troche zolty i czekamy na tel ze szpitala z wynikiem krwi. Modl sie zeby to byla lekka zoltaczka bo sie zalamie jak kaza wrocic do szpitala :( mamy sie karmic jak najczesciej i liczyc ze bedzie ok.

Moja rana podobno pieknie wyglada :) dzis juz mi polozna zdjela ten sylkownowy plaster. Czuje sie bez porownania lepiej :) smigam jak mloda łania prawie haha.
    W pon idziemy rejestrowac syneczka bo bedzie moja mama juz.

Dalej jest problem z ubrankami :p wszystko duze. Czapki leca z lebka po kapieli :) ale jeszcze troszke i bedzie ok :)

Witam nowa mame na pokladzie :) fajnie ze grono nam sie rozrasta :)

Malwinko super ze wiecie ze to synek :) nam w pl tez na 100% powiedzieli ze chlopak :) chociaz i tu nam powoedzieli ze raczej facet :)

Alez sie ekscytuje rozwojem akcji u Tyger i Vix!!! Dajcie znac co i jak kochane!!!!

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze nie pisalam relacji. Bardzo bolalo. Skurcze co 10 a po chwili co 5 minut. O 6am bylismy w szpitalu z bolami krzyzowymi. 6.15 bylo 2-3cm. Wlazlam do wanny I tam lezalam dopoki nie przyszly skurcze parte. Jakos stamtad wylazlam I potem poszlo chyba szybko choc mega bolesnie.
    Stanley urodzil sie o 11.06. Wazy 3460 I mierzy 53cm. Wisi teraz na cycu. Lozysko wyszlo szybciutko. Maly jest boski :)
    Kev spisal sie na medal. Cale godziny masowal mi plecy I uciskal. Bez niego musialabym wizac cos na bol a tak poszlo na 2 tabletkach.
    Boli mnie dupa! Przesle fotki z domu.

Vixen trzymam kciuki I pomodle sie za ten cud.

Carola55, Paula55, Krysti lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze ale dałaś czadu! Gratulacje kochana! Nie wierze jak szybko Ci poszło i Stanley jest juz na swiecie <3 brawo kochana!
    Nie moge się doczekać zdjeć!

Trzymajcie kciuki za mnie bo u mnie wciąż to samo ;) próbuje spać dopóki moge leżeć :D

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger, no nie moge ze juz jestes PO !!!! Moje najwieksze gratulacje dla was, usciski i duza buzka :) No extra, ze tak szybko poszlo i naturalnie.
    Super, ze maly zdrowy, taki duzy i juz je od ciebie! bardzo bardzo sie ciesze, az mnie ciary przeszly jak napisalas, bo rano akcja sie zaczela a teraz w poludnie masz juz Stanleya (ja tez chce taki porod ja ty), i to mowisz ze bez gazu czy epiduralu??

Gratuluje a tym czasem odpoczywajcie i cieszcie sie soba!!! :)
    A fotki chetnie zobaczymy jak juz odpoczniesz! :):):)

na9fxa5.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen, trzymam kciuku normalnie zeby u Ciebie teraz szybko poszlo! Najwazniejsze, ze juz sie zaczelo! :)

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny tyger co za ekspres!!! Gratulacje kochana!!!!
    Co za cudne wiesci na ten dzien :) jestes mega dzielna i wspaniala :) trzymajcie sie zdrowo i czekamy na wisci i zdjecia :)
    No to juz druga rozpakowana :)
    Teraz Vix :)

ZazdroszcE ze tak pieknie wam poszlo i ciesze sie z calego serca :*

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy zoltaczki!!!!! :)
    Wlasnie polozna dzwonila :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 13:44

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen jak ci idzie kochana? Mysle o Tobie.
    Moj maluszek plakal prze godzine, potem pojadl a teraz wydaje dzwieki jak maly kotek.
    Polozna mnie prosila zebym sprobowala gaz ale taki slodki ze mnie odrzucilo od razu. Wolalam rece tatusia.

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiago tez tak miauczy :P
    Ciekawe jak Vixen....

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole Stanoey to kawal faceta jest :) supcio :) dorodny chlopak :)

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ