X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • asiuchna Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja tylko na chwilke bo musialam sprawdzic co u naszych rodzacych. Tyger gratulacje :) Spisalas sie na medal. Bardzo sie ciesze ze w miare szybko poszlo i tak sprawnie. Jejku ale superancko. Czekamy na foty. Bylas bardzo dzielna:) Buziaczki dla Stanleya:)

Vixen u ciebie jakies postepy? Dajesz malenka:)

Paula super ze maly zdrowiutki:)no i ze Ty tak szybko dochodzisz do formy. Tylko pozazdroscic:)

zem3anlife279ij4.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Stanley duży i długi :D mamusia ładnie go upiekła w brzusiu.
    Kiedy wracacie do domu?

A u mnie powoooliii :O chyba nigdy nie wyjdę z pierwszej fazy! Próbowałam się przespać i pozamulałam na kanapie. Skurcze tak samo mocne ale cos się rozchustaly. Jedne co 8min, jedne co 12min :< czuje ze to bedzie długi dzien i noc...

• Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super ze Tiaguś caly i zdrowy! I ze Ty się tak dobrze czujesz :-* super.

Paula55, Paula55 lubią tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina no to czekamy na zdjecia syneczka!

• tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula bez zoltaczki wam sie upieklo :)
    Vixen ja tez myslalam ze pierwsza faza bedzie trwala wiecznosc. Wlazlam do wody I Kev mi co chwila wypuszczal I nalewal goraca. Maly byl plecy do plecow I dlatego tak skurwysynsko bolalo. Ale moj madry chlopczyk odwrocil sie sam w odpowiednim momencie. Szkoda ze nie wczesniej to bym miala porod miodzio.

Vixen wlaz do wody!

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zostajemy 6 godzinn czyli kolo 18 znikamy do domku. Maja dzis urwanie glowy. Wszystkie pokoje zajete. Maly teaz spi po sciagnieciu drugiego cyca :)

Vixen... Mysle o Tobie caly czas.

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej tyger jak szybciutko mozecie isc do domku :)
    Nie dosc że porod super to szybko wracacie do siebie.
    Strasznie si ciesze :)

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly znowu na cycu. Ja po prysznicu czuje sie bardziej jak czlowiek :)

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger zapowiada ci sie taki ciumciak jak moj haha :) tylko cyc wiecej nic :)
    Bardzo dobrze ze taki chetny do cycusia :) tylko si cieszyc :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger ale jestes szybka ;). Ogromne gratulacje i usciski :*. Taki szybki porod to marzenie! I ze tak szybko do domku możecie... tez tak chce! :D Jak sie czujecie? Szybkiego powrotu do siebie życzę i samych przyjemności ze strony Stanleya :).

Paula to cudownie ze Tiagus nie ma żółtaczka :) :*. I ze czujesz sie niebo lepiej.

Vixen teraz ty! Wskakuj do wanny tak jak Tyger pisze. Nie wiem biegaj po schodach :P (łatwo mi sie pisze) dopinguje Ci z calego serca! Trzymam mocno kciuki zeby sie jeszcze dzisiaj rozkreciło.

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wannie juz siedziałam rano :<
    Wlasnie się obudziłam z drzemki. Tzn obudziłam, obudził mnie skurcz. Ja piernicze nie wierze ze mnie spotyka typowy dla pierworódki porod :< tyyyle godzin juz i stoi wszystko w miejscu. Szkoda bo bede wymęczona.

Tyger to mały się obrócił? Na koniec bo na koniec ale dobre i to :D
    Widzisz mówisz ze tak bolało a dałaś radę tylko z rekami Kev'a jakos pomoc przeciwbólowa! Jesteś SuperMamusia! :D

Kurcze, trzy babeczki i każda całkiem inny porod :D no ja jeszcze nie urodziłam i czuje jakby nigdy to miało nie nadejść haha :D
    Ciekawe jak reszta dziewczyn za kilka miesięcy przez to przejdzie :) czy jakiś scenariusz się powtórzy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Maly znowu na cycu. Ja po prysznicu czuje sie bardziej jak czlowiek :)
    Gratulacje aż mi łezka poszła :) ze taka dzielna byłaś ,serdecznie sciskam :* mały teraz cycuśia bedzie cmokał fajnie :))

• tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my czekamy na decyzje. Musza mnie sprawdzic bo milam podniesiona temperature. Troszke mnie macica boli bo sie szybko obkurcza ale bez przeciwbolowych sie obejdzie. Na wejsciu dala mi 2xco-codamol. Podobno silne ale potem powiedziala ze to sie nie liczy bo we wczesnej fazie byly wziete. A potem poszly bole krzyzowe na ktore malo co dziala wiec oficjalnie urodzilam bez niczego. Haha, ale jestem hardcore! No I nawet nie peklam ani mnie nie naciely :) z tego sie najbardziej ciesze :P Widzialam lozysko pierwszy raz. Bylam ciekawska :) Kev przecial pepowine. Jest zachwycony Stasiem.

Vixen,nidgy nie przewidzisz takich rzeczy. Ale trzymaj sie dzielnie. Z kazda minuta jestes blizej. Wiem ze pewnie masz juz dosc. Kurwa no! Ale warto czekac <3

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pełna podziwu :) Vixen no to czekamy na ciebie :) j a za pare miesięcy my nowe będziemy wam relacjonować co z nami się dzieje :))a wy będziecie nam dopingować :D fajnie ze jest ktos taki jak wy ze wesprzecie zawsze cieszę sie ze jeszcze na tym świecie są normalni ludzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    No my czekamy na decyzje. Musza mnie sprawdzic bo milam podniesiona temperature. Troszke mnie macica boli bo sie szybko obkurcza ale bez przeciwbolowych sie obejdzie. Na wejsciu dala mi 2xco-codamol. Podobno silne ale potem powiedziala ze to sie nie liczy bo we wczesnej fazie byly wziete. A potem poszly bole krzyzowe na ktore malo co dziala wiec oficjalnie urodzilam bez niczego. Haha, ale jestem hardcore! No I nawet nie peklam ani mnie nie naciely :) z tego sie najbardziej ciesze :P Widzialam lozysko pierwszy raz. Bylam ciekawska :) Kev przecial pepowine. Jest zachwycony Stasiem.

Vixen,nidgy nie przewidzisz takich rzeczy. Ale trzymaj sie dzielnie. Z kazda minuta jestes blizej. Wiem ze pewnie masz juz dosc. Kurwa no! Ale warto czekac <3
    Ja tez naturalnie chce rodzic :)najlepiej

• tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze mnie dupa, nawet wam nie podziekowalam za gratulacje I dopingowanie I trzymanie kciukow I za to ze jestescie.
    DZIEKUJE!!! Z calego serducha, jestescie kochane <3
    My dalej w szpitalu :(

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a juz myslalam ze przeczytam ze jestescie w domku...
    Moze uda sie jeszcze dzis a jesli nie to jutro napewno :)

Nas nawet po 46 h srednio chcieli wypuszczac przez ta moja utrate krwi ale sie udalo to i wam sie uda skoro bylo bez komplikacji.
    Mysl pozytywanie.

Vix jenyy ale cie wymeczy. Obys za to miala taki szybki porod jak Tyger :)

Kurde ja mialam odpoczywac jak maly spi ale nie mam czasu :P
    Co troche albo ktos dzwoni, albo musze pokarm odciagnac albo cos sobie do roboty typu pranie wymysle :P

Maly odpukac pieknie dzis je i spi :) oby tak dalej :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger, jestem pelna podziwu, ze tak ci poszlo i tak dobrze sie czujesz, piszesz z nami jakby nigdy nic. No i szok ze juz do domku chca was puscic, ale fajnie, ze tak dobrze poszlo i maly ladnie je.

Vixen, no dalej trzymam kciuki. A juz myslalam, ze polecisz tak jak Tyger, ale nie zdawalam sobie sprawy - tak jak piszesz, ze pierworodka moze miec jednak dluzej, no szkoda, ale i tak sie doczekasz.

Paula, ja tez sie ciesze, ze Tiago jest zdrowy i uchronil sie przed zoltaczka.

na9fxa5.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola, jednak nie wychodzimy tak szybko. Mam temperature 38 stopni I nie chca mnie puscic. Siedze przy otwartym oknie I wlaczonym wiatraku. Dostalam paracetamol.

Vixen pisz co sie dzieje.

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen moze juz działa:))

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ