Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyger, oh jaki Stanley piekny i kochany, i tak uroczo sobie spi, gratuluje ci jeszcze raz Dzieki za fotki
Vixen, trzymaj sie i oby do przodu, co pol godziny sprawdzam newsy. Niech sie Karolek w koncu zdecyduje i ci ulzy. Jeszcze troche kochana, na pewno dasz rade i juz niedlugo bedzie po .... bedziesz go miala w ramionach jak Tyger i Paulatyger lubi tę wiadomość
-
O boze jaka żabka przesloooodkaaaa! Jest cudowny! I pucałki jakie do całowania ma!
Dziewczyny, mamuśki - obydwie macie poprostu prześliczne dzieciaczki! A wcale nie wszystkie są ładne jak się rodzą
A Tiaguś i Stanley takie przystojne chłopaki *__*
Ja przez ostatnią godzinę skurcze co 6min, a pomiędzy śpię cieszę się ze są regularne, tylko niech tak zostanie i przyspieszy tempo to bede dzwonić po położne.
Moja kochana kocia córka leży ze mną i pomaga radzić sobie z bólem
tyger, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ;*
Paula i Tiger gratulacje
Tagus jest taki slodki ze na poczatku jak wstawilas Paula to nie moglam sie napatrzec:)
Stanley jejku taki slodziaczek pysiaczek malenki - az sie wzruszylam myslac ze Moj stasiu tez bedzie taki - po tatusiu kluseczek maly ) uwielbiam
VIX kochana trzymam mocno kciukory za Cie -Was :* bo juz czuje ze to to i stawiam ze 5-6wrzesien malutki sie urodzi
kotek uroczy mrrr/
Witam Nowa kolezanke -milusio ze do Nas dolaczylas:)) Gratulacje malenstwa:*
To teraz w skrocie o NAS - bylismy wczoraj na ostatnim USG , trwalo cos ok 30min bo Stasiu byl tak zajety swoimi nozkami -łapał je sobie do buzi , ze pani nie mogla go pomierzyc -pozniej druga przyszla polozna i udalo jej sie pomierzyc , posprawdzac i wogole -WSZYSTKO JEST PERFEKCYJNE jak to stwierdzila:))
A Staś pokazal nam swoje stopki -hihi wielkie ma -ciekawe po kim hehe ;p
(po tatusiu czuje ze bedzie mial stopy -ale modle sie zeby ie odziedziczyl malego paluszka takie malego !! haha -bo jest okropny ) -dobrze ze Moj R tergo nie czyta
pozdrawiam Was lece sie szykowac bo jade dzis kupic lozeczko -udalo mi sie od jednej znajomej kupic nowe za 50 f ( takie co niemowlak moze spac , a potem sie rozklada na normalne lozko i moze do 5r zycia dziecko spac) -ale jestem zadowolona bo takie chciecilismy na pozniej dla Stasia :***
buziaczki ...uff sie rozpisalamtyger lubi tę wiadomość
-
Migotka fajnie ze wszystko jest perfekcyjne. To takie slodkie
Moj synus ma smieszne male stopki i malutkie paluszki podwija do spodu. haha
No i z tego powodu mamy scan bioderek Ale polozna powiedziala ze raczej wszystko jest ok i to tylko rutyna.
Vixen dobrze ze juz regularne masz te skurcze. Dalej kibicujemy. Kotki na pewno czuja i wiedza ze cos sie swieci, biedactwa.
Nastepne dodane zdjecie bedzie CharliegoMigoTtTka lubi tę wiadomość
-
Migotka super ze wszystko ok cudownie tak podgladac dziecko w brzuszku
A jeszcze troszke i sama go przytulisz
Super że udalo sie z lozeczkiem. To ktore my mamy z Ikei tez jest do 5 r.z mysle ze poslozy
Jej tez czekam nawiesci od Vix ale pewnie sie zaczelo i nie daje znacMigoTtTka lubi tę wiadomość
-
Vixen ale ta Twoja pierwsza faza dlugo trwa kurne...Najwazniejsze ze rozwarcie co raz wieksze no i skurcze sa. cos tak czuje ze do rana Charlie sie wykluje;) Przytulisz go i wtedy zapomnisz o bolu - Kazda Mama mowi ze tak jest, a ja juz w listopadzie tez sie przekonam:)
Paula ale Tiago uroczy. Jest przeslodki, napatrzec sie nie moge i taki malenki:)
Tyger Twoj Stanley jest boski. Taki pucus do wycalowania. Przeurocze Malenstwo niech sie tylko zdrowo chowa:)
Kurcze jak tak patrze na te Wasze pociechy to juz chce listopad normalnie...Tez juz chce tulic:)
A wlasnie dziewczyny Mamuski kiedy planujecie pierwszy spacerek?
Migotka najwazniejsze ze Stas zdrowiutki:) Super Wam sie trafilo z tym lozeczkiem. Lapcie okazje:) ja to ciazgle w necie szukam extra deal:)tyger lubi tę wiadomość
-
Asiulka zaraz i Milan sie urodzi i to tobie bedziemy kbicowac hehe
Ale chyba szybko ci czas leci co? Tym bardziej ze pracujesz...
Ja nie moge uwierzyc ze juz jutro moj syn konczy tydzien kiedy to minelo????
Z tej okazji o pierwszym spacerku myslimy wlasnie w przyszlym tyg jak moja mamcia juz bedzie
Wogole to w pon idziemr rejestrowac naszego krolewicza i bede musiala pierwszy raz go zostawic na chwile...
Wiem wiem z babcia bedzie ale juz sie boje
Jej Vix sie ńie odzywa.... Moze juz po....
-
nick nieaktualnyVixen wrote:O boze jaka żabka przesloooodkaaaa! Jest cudowny! I pucałki jakie do całowania ma!
Dziewczyny, mamuśki - obydwie macie poprostu prześliczne dzieciaczki! A wcale nie wszystkie są ładne jak się rodzą
A Tiaguś i Stanley takie przystojne chłopaki *__*
Ja przez ostatnią godzinę skurcze co 6min, a pomiędzy śpię cieszę się ze są regularne, tylko niech tak zostanie i przyspieszy tempo to bede dzwonić po położne.
Moja kochana kocia córka leży ze mną i pomaga radzić sobie z bólem
-
No to ktora nastepna w kolejce po Vixen?
Paula my tez idziemy naszego rejestrowac w poniedzialek
Vixen jest pewnie w bolu I nawet nie mysli zeby napisac cos do nas.
Trzymaj sie kochana. Myslami jestesmy z toba.Paula55 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje, ze Vixen juz w akcji i juz nam zaraz napisze, ze ze koncu ma Karolka
Paula, to tydzien dzisiaj czy jutro? Ale ten czas leci, szok! To ty juz jestes pelnowymiarowa mamuska. Jak rana sie goi, ciagnie jeszcze caly czas?
Tyger, no nie moge sie napatrzec na Stanleya, i ze go tak szybko mialas.
Zapytam cie o te wody plodowe, duzo ich odchodzi i widac to jakos ewidentnie, to pewnie trzeba miec ten materac/podkladke sobie w lozku rozlozony itd .... A te wody to pewnie jakis plyn ustrojowy?
Jak Vixen sie tak meczy to juz tez zaczelam czytac o tych fazach porodu bo na razie temat byl dla mnie jeszcze odlegly, o wodach musze tez poczytac.
Ja jestem w tym tygodniu tak zmeczona, ze codziennie zaraz po pracy klade sie conajmniej na godzinke bo bym nie usiedziala ....
Maliwina, tez bylas/jestes wciaz taka zmeczona? -
Pewnie ze czas szybko leci:) tylko ze jak sie na cos bardzo czeka to i tak sie dluzy. jejku to juz tydzien, a ja pamietam jak dopiero pisalas ze na wywolanie jedziecie..
Vixen trzymamy kciuki, daj znac co sie dzieje jak tylko bedziesz miala chwile.
Tyger nastepna chyba ja, ale to dopiero w listopadzie i to pod koniec...no chyba ze jakas nowa mamuska u nas zawita co sie szybciej rozpakuje:) -
Carola jutro o 18.18 konczy tydz
Rana spoko. Juz tak nie ciagnie. Wszystko normalnie robie ale musże uwazac bo jak nie boli to sie zapominam i za bardzo sie forsuje..
Jedynie co to jak dlugo leze czy siedze i musze wstac to delikatnie ja czuje...
Ogladalam ja w lusterku bo mam jeszcze brzuszek troszke i wyglada swietnie.
Mam szew kosmetyczny wiec przy dobrych wiatrach zostanie tylko biala kreseczka