Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jej nie bylo mnie tylko chwile a tu takie nowiny VIX kochana wkoooncu C sie udalo ) Ciocia Migotttka jednak miala przeczula ze tak bedzie (choc stawialam na 5wrzesnia ) ale zobaczymy Trzymam kciuki , wierze ze dasz rade:**
Jjejku jeszcze troche dzieli Cie i bedziesz tulic Karolka ojej
-
A my po pierwszej kapieli. Nie podobalo sie mojemu synkowi. Moze to dlatego ze mamie sie tak rece trzesly. Ostatni raz mialam takie malenstwo w rekach prawie 7 lat temu. Stresa mialam.
Jejku zeby tylko Vixen dobrze poszlo. Tyle sie juz naczekala I nacierpialan ze mam nadzieje ze faza druga I trzecia pojda szybko I gladko.Carola55, Krysti lubią tę wiadomość
-
Z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac jak Victorek zareagowal na braciszka. Wrocil ze szkoly,umyl raczki I stanal przede mna I Stanleyem I zaniemowil. Na jego buzi byl ogromny usmiech Dopiero po chwili powiedzial ze jest szczesliwy ze maly juz sie urodzil I ze bardzo mu sie podoba. Odkad go zoczyl co chwile staje przy lozeczku, sprawdza czy spi, dotyka, glaska I caluje w glowke. Jest niesamowicie delikatny I spokojny przy barciszku. Jestem taka szczesliwa
Dodam pozniej fotke to zobaczycie same
No ja tam Vixen? -
Dziewczyny próbowałam pisać no ale
Wiec wczoraj o 22.48 po 43 godzinach urodził nam się Karol! 3080g, mierzyć polozna bedzie dzisiaj. Niestety pękłam i musieliśmy jechać do szpitala na szycie wiec w domu byliśmy dopiero koło 5 rano i staramy się odespać. Potem wpadnie was poczytać i zdam relacje z porodu. Jestem taka szczęśliwa a Karol wlasnie wisi na cycku i ma czkawkę dziękuje za wszystkie kciuki! Przydały się bo było cięęężko!
Minuta po wyjściu
Malwina89, Paula55, Krysti, tyger, Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Vixen, Najserdeczniejsze gratulacje dla waszej trojki, tradycyjnie juz usciski I buziaki dla Ciebie. Zobacz, w koncu sie doczekalas, maly jest sliczny I I super, ze juz go masz w ramionach. Nameczylas sie troche ale bylas naprawde dzielna, ze tyle wytrzymalas.
Jak odpoczniesz to pisz wiecej.
Ja sprawdzam doslownie co chwile a teraz juz nie czekam na przerwe w pracy tylko jeszcze raz ci gratuluje I ciesze sie razem z Toba!!
Odpoczywajcie sobie teraz!
-
nick nieaktualny
-
U nas dzis gorsza nocka bo malego mecza baki plakal wiecej w nocy i prezyl sie
Juz nawet na chwile smoczek dalam ale nie umie go ssac
Z kupa nie ma problemu bo jest po kazdym karmieniu tylko te baki
Za to odespalimsmy noc do 9.20
Teraz czekamy na polozna. Tomus pojechal ogladac domek.
-
Vixen cudownie! Gratuluje z calego serca Charlie jest sliczny i tak pieknie placze na zdjeciu Glowke ma jak Victorek po wyciskaniu Az mi lezka poleciala. Tak sie ciesze z Waszego szczescia. Odpoczywaj teraz i wracaj do sil. Ciesz sie malenstwem. Teraz jak juz wiemy ze wszystko jest ok to juz bedziemy cierpliwie czekac na zdjecia i relacje.
-
Paula u nas tez sporo kupek ale baczki tez ida cale szczescie. Myslam ze te poczatkowe sa raczej bezzapachowe ale moj syn daje czadu Podtruwa nas porzadnie W dzien spi super zaraz po karmieniu idzie w kime ale za to nocki sa gorsze. do 2godziny to jakies placze i cuda wianki odstawia. No i wtedy wymiekam biore go do lozka i spi do rana. Pierwsza nocka z tym sposobem- 7godzin snu bez karmienia, dzisiejsza 6 godzin.