Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek. Ja teraz zagladam bo pozniej juz nie bedzie czasu. Trzeba sie dopakowac i w droge
Masakra ile moj synek ma rzeczy T pojechal specjalnie kupic wielka walize zebysmy sie spakowali
Ja nigdy ńie mialam tak malo rzeczy na zaden wyjazd haha. Ale si pryjorytety zmieniaja
U nas super nocka teraz maly jest po sniadanku, dopakujemy soe i o 12 na lotnisko dobrze ze mamy od nas 5 min
Bede napewno zagladac co u was choc pewnie rzadziej niz normalńie,
Wogole to musze oglosic ze moj synek konczy dzis miesiac i w tej chwili staje sie pelnoprawnym niemowlakiem a juz nie jest noworodkiemLimerikowo, Krysti, Malwina89, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Bravo dla Tiagusia i dzielnej mamy Przeszliscie razem ten najciezszy czas. Teraz juz bedzie z kazdym dniem lepiej i latwiej. Bawcie sie dobrze w polandii. Sciskam was mocno Wracajcie cali i zdrowi.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
A u nas wieczor i pol nocki koszmarny Maly mial chyba kolke, prezyl sie i plakal, nie mogl zasnac a przy tym oblewaly go zimne poty Dobijala mnie ta bezsilnosc, ale do akcji ruszyl tatus i tak malego uspokoil ze ten usnal w jego ramionach i spal 2 godzinki. I tak przy tym pieknie do niego mowil ze siedzialam z boku i az mi lezki lecialy. Nie wiem czy ze wzruszenia czy dlatego ze ja nic nie moglam zrobic. Az z tego stresu dostalam biegunki
Nad ranem karar sie znowu uaktywnil i znowu malego nerwy bo nie mogl jesc. wyciagnelam troche katarku gruszka i jakos dalej poszlo i znowu sie uspilismy.
Teraz spi juz 2 godzinki i tak slodko wyglada ze az sie rozplywam
vixen jak sie nazywa ten ktem z tesco na hemoroidy? Te bolace kupki u mnie to chyba jednak to i musze zadzialac bo niefajnie jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Krysti.
W UK pierwsze szczepienie maja maluszki jak maja okolo 2 miesiace.
Ja najchetniej bym nie szczepila ale Kev sie nie zgadza mielismy wymiane zdan i musielismy isc na kompromis efektem ktorego nasz maly dostanie podstawowe szczepienia.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, moja rodzinka juz dzisiaj rano wyjechala, smutno mi bylo rano bardzo ale co zrobic, kazdy wraca do swojej wlasnej rutyny
Mielismy jeszcze fajny wspolny weekend, w sobote bylismy na Falkirk Wheel, bo w sumie reszte Szkocji mamy w miare zwiedzone, potem u meza kuzyna na dlugi wieczor, a wczoraj jeszcze znowu zakupy (jak prawie przez caly tydzien, ze az sie spakowac nie mogly), ja za to szalalam z ciuszkami dla chlopcow, bylismy tez ogladac wozki ale na razie jeszcze nic nie kupowalismy.
Maly za to daje czadu - tzn bardzo delikatnie, ale ciesze sie ze sie tak duzo rusza.
Teraz zastanawiamy sie nad imienienm, mamy pare typow ale ciezko wybrac to jedno ostateczne imie - jak na razie...
Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
Malwina, dobrze wiedziec, ze te skorcze nie oznaczaja nic powaznego, mnie tez pewnie czekaja. A co fajnego jest w 2 i 3 packu z Emmas diary? ja na razie odebralam pierwszy z probkami johnsona.
Limerikowo, ile juz ma teraz twoja coreczka jezeli tak pieknie nocke przesypia?
Paula - super pilkarski stroj dla Tiaga! Ja jak tylko powiedzialam, ze bedzie chlopak to kolega w pracy ktory jest fanem pytal sie czy bede kupowac mu pilkarska malutka koszulke! Wiedze, ze nawet piekne body sa!
Tyger, super wiedziec jak Stanley pieknie rosnie i jaki kochany chlopczyk z niego.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
a dziekuje, moja Karolka ma teraz 3mce i 3tyg ale spi ladnie od 5tyg stopniowo
sama bylam zaskoczona, ze w nocy mamy full regeneracje
tylko jak byla chora na infekcje gardla i teraz po szczepieniu to z 1 pobudka w nocy na butle z powodu goraczki chcialo jej sie pic po prostu
tez sie w job dziwli wszyscy ze tak uregulowala sie sama na nocki :--))Carola55, Paula55, tyger lubią tę wiadomość
-
Limerikowo, to super i naprawde szybko jak na takie malenstwo. To co robisz, gasisz swiatlo calkowicie w pokoju no nocke i to wystarcza, zeby sie tak przyzwyczaila? To fajnie, ze juz po trzech miesiacach mozesz sie fajnie wyspac i regenerowac sily na dzien - dla niej
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
musialbym spr jej dziennik ale po 5 tyg ok sie wysypialam, bo jak w ciagu jest 5h snu i plus to jest ok
karmilam butla w nocy i po odbiciu, gasilismy all swiatla, totalne egipskie ciemnosci ze oko wykol
oczywiscie mala nie dawala za wygrana w nocy i szukalo sie jej ust na smoczka i pol godziny walka smoczek wypadl wiec mamo wlóż,ale oplacilo sie
po uspieniu w big lozku z nami, przenosiny do cota lub razem do rana spalismy
jak przenioslam córe do cota to super sie spalo, bo z baby to czl spal bardzo ostroznie/czujnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 21:53
Carola55 lubi tę wiadomość