X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :)
    My sie wlasnie karmimy ;) kurde szykowalam wczoraj malego na wyjazd i tragedia... Nie wiem co, ile czego mu brac :/
    Dostalismy wczoraj super prezent od znajomych ktory wykozystamy w samolocie :) takaspecjalna poduche :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek. Ja teraz zagladam bo pozniej juz nie bedzie czasu. Trzeba sie dopakowac i w droge :)
    Masakra ile moj synek ma rzeczy :) T pojechal specjalnie kupic wielka walize zebysmy sie spakowali :)
    Ja nigdy ńie mialam tak malo rzeczy na zaden wyjazd haha. Ale si pryjorytety zmieniaja :P

U nas super nocka :) teraz maly jest po sniadanku, dopakujemy soe i o 12 na lotnisko :) dobrze ze mamy od nas 5 min :)
    Bede napewno zagladac co u was choc pewnie rzadziej niz normalńie,

Wogole to musze oglosic ze moj synek konczy dzis miesiac i w tej chwili staje sie pelnoprawnym niemowlakiem a juz nie jest noworodkiem :)

Limerikowo, Krysti, Malwina89, Carola55 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bravo dla Tiagusia i dzielnej mamy :D Przeszliscie razem ten najciezszy czas. Teraz juz bedzie z kazdym dniem lepiej i latwiej. Bawcie sie dobrze w polandii. Sciskam was mocno <3 Wracajcie cali i zdrowi.

Paula55 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas wieczor i pol nocki koszmarny :( Maly mial chyba kolke, prezyl sie i plakal, nie mogl zasnac a przy tym oblewaly go zimne poty :( Dobijala mnie ta bezsilnosc, ale do akcji ruszyl tatus i tak malego uspokoil ze ten usnal w jego ramionach i spal 2 godzinki. I tak przy tym pieknie do niego mowil ze siedzialam z boku i az mi lezki lecialy. Nie wiem czy ze wzruszenia czy dlatego ze ja nic nie moglam zrobic. Az z tego stresu dostalam biegunki :/
    Nad ranem karar sie znowu uaktywnil i znowu malego nerwy bo nie mogl jesc. wyciagnelam troche katarku gruszka i jakos dalej poszlo i znowu sie uspilismy.
    Teraz spi juz 2 godzinki i tak slodko wyglada ze az sie rozplywam <3

vixen jak sie nazywa ten ktem z tesco na hemoroidy? Te bolace kupki u mnie to chyba jednak to i musze zadzialac bo niefajnie jest :(

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger to jest Anusol Cream ;)

Tylko czytam co tam u was, wpadnę wieczorem się odezwać :)

Paula spokojnej podróży i miłego wyjazdu! :-*

Paula55 lubi tę wiadomość

• tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

c16gx.jpg

Krysti, Malwina89, Limerikowo, Carola55, Paula55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fb9mxk.jpg

Krysti, Malwina89, Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    210j2me.jpg

Krysti, Malwina89, Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    :D

c16gx.jpg
    :))rolling stones fajna fotka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiger śliczny ten twój mały :))

tyger lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie na co dzieci szczepilyscie juz ! Jestem ciekawa na co sie tu szczepi w uk niemowlaka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytajcie sobie to .http://marucha.wordpress.com/2014/03/06/zwiazek-szczepien-z-autyzmem-udowodniony/

• tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Krysti.
    W UK pierwsze szczepienie maja maluszki jak maja okolo 2 miesiace.
    Ja najchetniej bym nie szczepila ale Kev sie nie zgadza :( mielismy wymiane zdan i musielismy isc na kompromis efektem ktorego nasz maly dostanie podstawowe szczepienia.

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak myśle ze podstawowe i nic więcej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wojek jest chirurgiem dziecięcym i ordynatorem szpitala i zapytam co on myśli na temat szcZepien wolała bym za duzo nie szczepić !

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, moja rodzinka juz dzisiaj rano wyjechala, smutno mi bylo rano bardzo ale co zrobic, kazdy wraca do swojej wlasnej rutyny :(
    Mielismy jeszcze fajny wspolny weekend, w sobote bylismy na Falkirk Wheel, bo w sumie reszte Szkocji mamy w miare zwiedzone, potem u meza kuzyna na dlugi wieczor, a wczoraj jeszcze znowu zakupy (jak prawie przez caly tydzien, ze az sie spakowac nie mogly), ja za to szalalam z ciuszkami dla chlopcow, bylismy tez ogladac wozki ale na razie jeszcze nic nie kupowalismy.
    Maly za to daje czadu - tzn bardzo delikatnie, ale ciesze sie ze sie tak duzo rusza.
    Teraz zastanawiamy sie nad imienienm, mamy pare typow ale ciezko wybrac to jedno ostateczne imie - jak na razie...

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina, dobrze wiedziec, ze te skorcze nie oznaczaja nic powaznego, mnie tez pewnie czekaja. A co fajnego jest w 2 i 3 packu z Emmas diary? ja na razie odebralam pierwszy z probkami johnsona.

Limerikowo, ile juz ma teraz twoja coreczka jezeli tak pieknie nocke przesypia?

Paula - super pilkarski stroj dla Tiaga! Ja jak tylko powiedzialam, ze bedzie chlopak to kolega w pracy ktory jest fanem pytal sie czy bede kupowac mu pilkarska malutka koszulke! Wiedze, ze nawet piekne body sa!

Tyger, super wiedziec jak Stanley pieknie rosnie i jaki kochany chlopczyk z niego.

Limerikowo lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziekuje, moja Karolka ma teraz 3mce i 3tyg ale spi ladnie od 5tyg stopniowo
    sama bylam zaskoczona, ze w nocy mamy full regeneracje
    tylko jak byla chora na infekcje gardla i teraz po szczepieniu to z 1 pobudka w nocy na butle z powodu goraczki chcialo jej sie pic po prostu
    tez sie w job dziwli wszyscy ze tak uregulowala sie sama na nocki :--))

Carola55, Paula55, tyger lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo, to super i naprawde szybko jak na takie malenstwo. To co robisz, gasisz swiatlo calkowicie w pokoju no nocke i to wystarcza, zeby sie tak przyzwyczaila? To fajnie, ze juz po trzech miesiacach mozesz sie fajnie wyspac i regenerowac sily na dzien - dla niej :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musialbym spr jej dziennik ale po 5 tyg ok sie wysypialam, bo jak w ciagu jest 5h snu i plus to jest ok
    karmilam butla w nocy i po odbiciu, gasilismy all swiatla, totalne egipskie ciemnosci ze oko wykol
    oczywiscie mala nie dawala za wygrana w nocy i szukalo sie jej ust na smoczka i pol godziny walka smoczek wypadl wiec mamo wlóż,ale oplacilo sie
    po uspieniu w big lozku z nami, przenosiny do cota lub razem do rana spalismy
    jak przenioslam córe do cota to super sie spalo, bo z baby to czl spal bardzo ostroznie/czujnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 21:53

Carola55 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ