X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :)
    My sie wlasnie karmimy ;) kurde szykowalam wczoraj malego na wyjazd i tragedia... Nie wiem co, ile czego mu brac :/
    Dostalismy wczoraj super prezent od znajomych ktory wykozystamy w samolocie :) takaspecjalna poduche :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek. Ja teraz zagladam bo pozniej juz nie bedzie czasu. Trzeba sie dopakowac i w droge :)
    Masakra ile moj synek ma rzeczy :) T pojechal specjalnie kupic wielka walize zebysmy sie spakowali :)
    Ja nigdy ńie mialam tak malo rzeczy na zaden wyjazd haha. Ale si pryjorytety zmieniaja :P

U nas super nocka :) teraz maly jest po sniadanku, dopakujemy soe i o 12 na lotnisko :) dobrze ze mamy od nas 5 min :)
    Bede napewno zagladac co u was choc pewnie rzadziej niz normalńie,

Wogole to musze oglosic ze moj synek konczy dzis miesiac i w tej chwili staje sie pelnoprawnym niemowlakiem a juz nie jest noworodkiem :)

Limerikowo, Krysti, Malwina89, Carola55 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bravo dla Tiagusia i dzielnej mamy :D Przeszliscie razem ten najciezszy czas. Teraz juz bedzie z kazdym dniem lepiej i latwiej. Bawcie sie dobrze w polandii. Sciskam was mocno <3 Wracajcie cali i zdrowi.

Paula55 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas wieczor i pol nocki koszmarny :( Maly mial chyba kolke, prezyl sie i plakal, nie mogl zasnac a przy tym oblewaly go zimne poty :( Dobijala mnie ta bezsilnosc, ale do akcji ruszyl tatus i tak malego uspokoil ze ten usnal w jego ramionach i spal 2 godzinki. I tak przy tym pieknie do niego mowil ze siedzialam z boku i az mi lezki lecialy. Nie wiem czy ze wzruszenia czy dlatego ze ja nic nie moglam zrobic. Az z tego stresu dostalam biegunki :/
    Nad ranem karar sie znowu uaktywnil i znowu malego nerwy bo nie mogl jesc. wyciagnelam troche katarku gruszka i jakos dalej poszlo i znowu sie uspilismy.
    Teraz spi juz 2 godzinki i tak slodko wyglada ze az sie rozplywam <3

vixen jak sie nazywa ten ktem z tesco na hemoroidy? Te bolace kupki u mnie to chyba jednak to i musze zadzialac bo niefajnie jest :(

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger to jest Anusol Cream ;)

Tylko czytam co tam u was, wpadnę wieczorem się odezwać :)

Paula spokojnej podróży i miłego wyjazdu! :-*

Paula55 lubi tę wiadomość

• tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

c16gx.jpg

Krysti, Malwina89, Limerikowo, Carola55, Paula55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fb9mxk.jpg

Krysti, Malwina89, Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    210j2me.jpg

Krysti, Malwina89, Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    :D

c16gx.jpg
    :))rolling stones fajna fotka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiger śliczny ten twój mały :))

tyger lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie na co dzieci szczepilyscie juz ! Jestem ciekawa na co sie tu szczepi w uk niemowlaka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytajcie sobie to .http://marucha.wordpress.com/2014/03/06/zwiazek-szczepien-z-autyzmem-udowodniony/

• tyger Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Krysti.
    W UK pierwsze szczepienie maja maluszki jak maja okolo 2 miesiace.
    Ja najchetniej bym nie szczepila ale Kev sie nie zgadza :( mielismy wymiane zdan i musielismy isc na kompromis efektem ktorego nasz maly dostanie podstawowe szczepienia.

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak myśle ze podstawowe i nic więcej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wojek jest chirurgiem dziecięcym i ordynatorem szpitala i zapytam co on myśli na temat szcZepien wolała bym za duzo nie szczepić !

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, moja rodzinka juz dzisiaj rano wyjechala, smutno mi bylo rano bardzo ale co zrobic, kazdy wraca do swojej wlasnej rutyny :(
    Mielismy jeszcze fajny wspolny weekend, w sobote bylismy na Falkirk Wheel, bo w sumie reszte Szkocji mamy w miare zwiedzone, potem u meza kuzyna na dlugi wieczor, a wczoraj jeszcze znowu zakupy (jak prawie przez caly tydzien, ze az sie spakowac nie mogly), ja za to szalalam z ciuszkami dla chlopcow, bylismy tez ogladac wozki ale na razie jeszcze nic nie kupowalismy.
    Maly za to daje czadu - tzn bardzo delikatnie, ale ciesze sie ze sie tak duzo rusza.
    Teraz zastanawiamy sie nad imienienm, mamy pare typow ale ciezko wybrac to jedno ostateczne imie - jak na razie...

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina, dobrze wiedziec, ze te skorcze nie oznaczaja nic powaznego, mnie tez pewnie czekaja. A co fajnego jest w 2 i 3 packu z Emmas diary? ja na razie odebralam pierwszy z probkami johnsona.

Limerikowo, ile juz ma teraz twoja coreczka jezeli tak pieknie nocke przesypia?

Paula - super pilkarski stroj dla Tiaga! Ja jak tylko powiedzialam, ze bedzie chlopak to kolega w pracy ktory jest fanem pytal sie czy bede kupowac mu pilkarska malutka koszulke! Wiedze, ze nawet piekne body sa!

Tyger, super wiedziec jak Stanley pieknie rosnie i jaki kochany chlopczyk z niego.

Limerikowo lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziekuje, moja Karolka ma teraz 3mce i 3tyg ale spi ladnie od 5tyg stopniowo
    sama bylam zaskoczona, ze w nocy mamy full regeneracje
    tylko jak byla chora na infekcje gardla i teraz po szczepieniu to z 1 pobudka w nocy na butle z powodu goraczki chcialo jej sie pic po prostu
    tez sie w job dziwli wszyscy ze tak uregulowala sie sama na nocki :--))

Carola55, Paula55, tyger lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo, to super i naprawde szybko jak na takie malenstwo. To co robisz, gasisz swiatlo calkowicie w pokoju no nocke i to wystarcza, zeby sie tak przyzwyczaila? To fajnie, ze juz po trzech miesiacach mozesz sie fajnie wyspac i regenerowac sily na dzien - dla niej :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musialbym spr jej dziennik ale po 5 tyg ok sie wysypialam, bo jak w ciagu jest 5h snu i plus to jest ok
    karmilam butla w nocy i po odbiciu, gasilismy all swiatla, totalne egipskie ciemnosci ze oko wykol
    oczywiscie mala nie dawala za wygrana w nocy i szukalo sie jej ust na smoczka i pol godziny walka smoczek wypadl wiec mamo wlóż,ale oplacilo sie
    po uspieniu w big lozku z nami, przenosiny do cota lub razem do rana spalismy
    jak przenioslam córe do cota to super sie spalo, bo z baby to czl spal bardzo ostroznie/czujnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 21:53

Carola55 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ