Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwinko, to nie duzo ci zostalo do kupienia. Ale za to te najwazniejsze rzeczy nad ktorymi musisz sie zastanowic i dobrze wybrac.
My dzis zaliczylismy w nocy 3-godzinna przerwe miedzy karmieniem. Hura. Chyba cos sie wkoncu zaczyna zmieniac Po tych 3 godzinach wstalam jak nowo narodzona Za to mamy znowu infekcje oczka szlag by to trafil. Poszlismy wczoraj na spacer I maly byl niedokarmiony wiec go na dworze karmilam a ze wialo troche a kocyk nie izolowal tak dobrze no to mamy dzis zabawe z rumiankiem Wsciekla jestem na siebie bo ja robie glupoty i popelniam tak oczywiste bledy a moje malenstwo cierpi. Co za matka! Te hemoroidy mam chyba za kare za ta moja glupote;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:07
Limerikowo, Malwina89, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tyger dobrze ze juz nocki lepsze i synek daje troszke sie wyspac. Tak jak Carola pisze, kazdy z nas sie cale zycie uczy. Z oczkiem bedzie dobrze i niech juz ta infekcja nie wraca. Nie mozesz sie oskarżać. Krysti daj znac jak po scanie, na pewno bedzie dobrze dzidzia bedzie ruchliwa i zdrowa.
A my dzis u midwife bylismy. Zmierzyła brzuszek, ciśnienie, sprawdzila serduszko małego. Wszystko w normie . Pobrała krew, wyniki przekażę za miesiac na kolejnej wizycie. Ciaza książkowa . Moj sie smieje ze nie do konca książkowa, bo w książkach o obiawach piszą, a mi nic nie jest . Niech sie chłop cieszy ze mu nie marudze .Krysti, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej kobietki napewno będę płakać bo ja to taka jestem juz rozczulam się strasznie szybko ostatnio pani musiała mi chusteczki zapodać dobrze ze jesteście dzis miałam dzien cały na stojąco włosy robiłam klientce bo bardzo prosiła bym jej kreatyne zrobiła ,3 godz stania plecy dość ze mnie wcześniej bolały to jeszcze gorzej zaczęły ,po całym tym zabiegu wypiłam półtora litra wody z cytryną u niej tak byłam zmęczona i pić mi się chciało jednak juz nie dam rady robic więcej włosy za szybko się męcze i odpuszczam ,dopiero po porodzie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:56
Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
Tak kochana Limerikowo, wyniki dostane od midwife za miesiąc na kolejnej wizycie. Ale jezeli cos okazalo by sie nie tak z wynikami to zadzwonia do mnie. Licze na to ze wszystko jest dobrze i dostane wyniki 29 pazdziernika .
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Czesc kobietki Ja malo zagladam bo wogole nie mam czasu na neta
Ciagle tylko jezdzimy z odwiedzinami
Tiagus jest przekochany, tak dzielnie wszystko znosi ze jestem w szoku. Mozemy wszedzie jechac, z kazdym sie zobaczyc
Nocki przesypia elegancko. Ostatnio tak czesto sie usmiecha ze mam wrazenie ze w Pl mu lepiej i czuje sie tu jak u siebie
Dostalismy gore prezentow a maly zebral tyle kasy ze odpicujemy mu pokoik
U brzuchatek widze same ok wiesci!!!! Mega sie z wami ciesze.
Krysti powodzenia na scanie!!
Tyger biedni jestescie z tym oczkiem musisz uwazac bo tak samo mozna przeziebic piersi. Nie polecam karmienia na dworze szczegolnie jak jest wiatr bo do zapalenia jeden krok...
Kurujcie sie kochana!!!
A vix dlugo sie nie odzywa mam nadzieje ze to tylko z braku czasu i wszystko jest ok?!
Limerikowo przyszla dla nas spacerowka!!! Mialas racje. Jest mega super!!
Ma pokrowiec na nozki, folie na deszcz, budke, szybko sie sklada, lekka. Kolor BOSKI!!
Szwagierka taki sam zamowila dla swojego synkaMalwina89, tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Malwinko super ze wszystko jest ok. Mam nadzieje ze wyniki tez beda dobre.
krysti a ty sie szykuj na wylewanie lez ze wzruszenia No i oszczedzaj sie kochana. Lepiej tak nie obciazac kregoslupa bo potem tylko ty cierpisz.
Paula az ci zazdroszcze ze jestes w pl z rodzinka i tak wam fajnie.
Jedna piers mnie juz bolala, takie paskudne klucie od sutka idace w glab. mysle ze to od wiatru. cale szczescie przeszlo samo po 2 dniach.
My bylismy wczoraj u doktora z tym oczkiem i katarkiem. Osluchal i powiedzial ze jest ok.Z oczka pobral 3 probki na 3 rozne rzeczy no i oczywiscie przepisal antybiotyk i masc na oczko. Ja tego nie kumam. Jak mozna przepisywac takiemu malenstwu paskudztwa nie wiedzac co to jest. moze to zwykle zatkanie kanalika lzowego, moze to reakcja na pyl z powietrza a nie zadne bakterie. Tylko sie Kev wkurwil i wypierniczyl ten antybiotyk do kosza. A ja caly dzien i noc przemywalam rumiankiem i dzis juz oczko prawie wyleczone. Jedyne co zrobie z tego co lekarz mowil to bede masowac kacik oka zeby odetkac kanalik jesli faktycznie jest zatkany.Krysti, Malwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Jejuu biedny maluszek a lekarz makabra!!! Jak mozna dac antybiotyk w ciemno??!!!!
Ja przyznam sie ze jak dostalismy "krem" na odparzenia tam od gp to urzywalam kilka dni i zero poprawy a tu w aptece pani mi dala masc i sladu po odparzeniach nie ma po 1 dniu stosowania
Tyger uwazaj na siebie kochana!!
Wogole to moj syn zostal dzis z babcia sam a my z tomciem pojechslismy pizalatwiac swoje sprawy byl taki grzeczny, wogole ńie to samo dziecko
Tak relaksuje si moj kurczaczek
Malwina89, Limerikowo, Krysti, Carola55, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie super tez wszystko NT 1,8 swrduszko bije pięknie fikalo malenstwo rączkami nózkami skakalo no i nastepna wizyta w 20 tyg ciazy ja bardziej jestem kontrolowana z cisnieniem i z sercem ale cisnienie w normie uregulowalo się po tabletkach ale mimo to lekarz zalecil kontrolowanie :)a stresu wiecej jak wszystkiego .
Malwina89, Limerikowo, Carola55, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula jaki Tiagus jest slodki w tym bujaczku do całowania! Super ze tak mu polska służy .
Krysti to wspaniałe wiadomości, dobrze ze wszystko dobrze. I oby tak dalej. Ja w Edynburgu nie mialam problemów ze sprawdzeniem płci na scanie w 20 tyg, ale i tak potwierdzilismy w polsce na 200%Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:45
Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość