X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula moja nie jest rozciągliwa. Normalny taki materiał ma, tzn wiesz bez gumy w materiale tak jakby :)
    Ja swoja Tule kupiłam na Allegro nowa ale moze zobacz używane sa tańsze?

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tkanej to juz w ogole chyba milion stopni Celsjusza musi byc xD ta moja ma dosyć cienki materiał i mi gorąco. Tkana myśle ze kupie dużo pózniej. Jak mały bedzie duży i będziemy nirmalnie na spacery czy wyjścia jej używać bo wiadomo tkana dużo trwalsza.

• loszcz Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przyszłe mamusie,jestem tu nowa ale mam nadzieje że to nie problem.Mieszkam w Falkirk mam 27 lat i jestem w 19 tyg mojej pierwszej upragnionej ciąży :-)

Limerikowo, Krysti, tyger, Malwina89 lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Myslalam o tuli ale jest droga z tego co widze... No i na ebay nie widzialam za wiele. Gdzie mozna kupic ja jeszcze?
    Boje sie dac tyle kasy jak malemu sie nie spodoba :/
    Paula to nie malemu ma odpowiadac ale Tobie
    maly przy ciele nauczy sie siedziec i bedzie happy przy mamie a mama bedzie miec 2 raczki wolne i full swobode

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz WIELKIE GRATULACJE JUZ NA POLMETKU!!!

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze dobrze Carola niech miesien macicy juz cwiczy na skurcze porodowe
    wiadomo nie jest to przyjemne ale konieczne
    ja mialam glownie po 33tyg juz porzadne cwiczenia zwlaszcza w czasie prasowania lapaly wiec na siedzaco i deska najnizej

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixno ona taka calkiem rozciagliwa byc nie moze hehe ;) bo dziecko by po kolana wisialo :)
    Tylko tam pisze ze ona jest stretch. No poszukam ew urzywanej tuli ale pewnie z przesylka i tak drogo wyjdzie :/ chyba jednak na chuste sie zdecydje :) a z wiazaniem luz. Podstawowego wiazania podobne expres sie mozna nauczyc bou nas laski chustuja.

Limerikowo sa dzieci ktore nie toleruja chust/ nosidel... Nie usmiecha mi sie wydac kupe kasy zeby to potem lezalo ;)

Witam nowa mamusie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to zostaje Ci troche lzejsze noszenie na boku/biodrze i wozek/spacerowka

musze przyznac ze widuje mamki z big dziecmi jak nosza 1na reka a 2ga pchaja spacerowke z zakupami
    osobiscie nie wyobrazam sobie jednak

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no nie jest zle :) zeby nie bylo :P
    Bo Tiago jest grzeczny, dzis zrobilam przy nim dwudaniowy obiad, wyszykowalam sie na zakupy itp :)
    Bardziej to moje widzi mi sie :p
    No i jak nie spi caly dzien to latwiej bylo by mi go wladowac w chuste i isc cos robic.
    Albo na szybkie zakupy zeby nie brac wozka...

Limerikowo tez sobie nie wybrazam :) dlatego miedzy moimi dziecmi bedzie min 3 lata roznicy :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja twórczy dzień mam naszlo mnie na deser :) i jest zjedlismy i ledwo się ruszamy haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b7e25a884e3.jpg

Carola55, Paula55, tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po urodzeniu pierwszego dzieciątka chce następne :) czas leci akuratnie z rok róznicy bedzie miedzy dziecmi tak chcemy :) nie bede czekac moja siostra w ciaze zajsc nie mogla z drugim :/ i nie mają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Witam wszystkie przyszłe mamusie,jestem tu nowa ale mam nadzieje że to nie problem.Mieszkam w Falkirk mam 27 lat i jestem w 19 tyg mojej pierwszej upragnionej ciąży :-)
    Witamy cieplutko :)) jak się czujesz kochana w ciązy 3 tyg starsza odemnie jestes:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    A tu aktualne fotki :)

1zpk1ae.jpg

23k8adk.jpg

jqgvgy.jpg
    Sliczne focie tyger widze ze ty tez naturalna blondyneczka:)) super .Czy farbujesz .Maly super rośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    I nasz wczorajsza kapiel :D
    ayaveh.jpg
    Jaki śliczny jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen wrote:
    Moje słoneczko juz godzinę śpi. Ja chatę wsyprzatalam i ogarnelam siebie. Teraz czekam na tatusia i gości bo maja przyjść.
    Ciekawe czy zapłacimy okropnym wieczorem za ten dobry dzien :P

Ja tez polecam Tule. Często używam jak chce posprzątać w domu a mały chce byc noszony. I huste tez mam ale dla nas w domu na nią jest za ciepło. Ale kupiłam fajna, tanią na eBayu z Victoria slinglady. Nie chciałam kupywać nic drogiego wrazie gdyby małemu się nie spodobało. Mi się super w niej go nosi. Jak kangurki wtedy jesteśmy :D

6tfw3k.jpg
    Super wygladasz vix mały sobie siedzi u mamci extra słodki i sliczniutki malenki :)

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Loszcz, fajnie, ze nasze grono sie powieksza :)

Krystki, ale piekne deserki zrobilas, mniam!
    Ja ostatnio robilam galaretke z roznymi owocami ale nie wygladala az tak ladnie :)

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam dzieci rosną jej no śliczne szkraby <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola55 wrote:
    Witaj Loszcz, fajnie, ze nasze grono sie powieksza :)

Krystki, ale piekne deserki zrobilas, mniam!
    Ja ostatnio robilam galaretke z roznymi owocami ale nie wygladala az tak ladnie :)
    Carolcia starałam się bo ja lubie wszystko co ladne jest i dobrze robione :) jak się czujesz kochana .

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smakowicie wyglada deser!!! Zjadla bym hehe. Moj T wczoraj slodkie bulki piekl i wciaglam je ;)

Ja i tak 2 lata po cc nie moge. I plakac nie bede :P
    Wierze ze znajac przyczyne problemow z poczeciem Tiagusia spokojnie sobie poradzimy z drugim. Poza tym jak ma byc to bedzie :P

Kristi czy ty masz taka klorowa kuchnie??? Strasznie mnie intryguje ;)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom mam kuchnie taką i pomaranczowo zólte meble :))lubie miec kuchnie tak inaczej paula poczekaj niech ja juz to skącze w kuchni wszystki jak ci fote zrobie to zobaczysz jak mozna się bawic kolorkami :) ja po szkole budowlanej jestem aranzacja wnętrz i kierunek ukonczony mam na drogi i mosty :D lubie to robić dobierac wszystko a wiesz co najlepsze ze kuchnie mam pomalowaną na kolor malinowy ciemny skączymy to wrzuce fote :) landlord jak zobaczyl to mówi pierwszy raz widze taki pomysł kuchni i tak zrobione extra zrobil fote by pokazać znajomym :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:33

Paula55 lubi tę wiadomość

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ