X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula moja nie jest rozciągliwa. Normalny taki materiał ma, tzn wiesz bez gumy w materiale tak jakby :)
    Ja swoja Tule kupiłam na Allegro nowa ale moze zobacz używane sa tańsze?

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tkanej to juz w ogole chyba milion stopni Celsjusza musi byc xD ta moja ma dosyć cienki materiał i mi gorąco. Tkana myśle ze kupie dużo pózniej. Jak mały bedzie duży i będziemy nirmalnie na spacery czy wyjścia jej używać bo wiadomo tkana dużo trwalsza.

• loszcz Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przyszłe mamusie,jestem tu nowa ale mam nadzieje że to nie problem.Mieszkam w Falkirk mam 27 lat i jestem w 19 tyg mojej pierwszej upragnionej ciąży :-)

Limerikowo, Krysti, tyger, Malwina89 lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Myslalam o tuli ale jest droga z tego co widze... No i na ebay nie widzialam za wiele. Gdzie mozna kupic ja jeszcze?
    Boje sie dac tyle kasy jak malemu sie nie spodoba :/
    Paula to nie malemu ma odpowiadac ale Tobie
    maly przy ciele nauczy sie siedziec i bedzie happy przy mamie a mama bedzie miec 2 raczki wolne i full swobode

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz WIELKIE GRATULACJE JUZ NA POLMETKU!!!

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze dobrze Carola niech miesien macicy juz cwiczy na skurcze porodowe
    wiadomo nie jest to przyjemne ale konieczne
    ja mialam glownie po 33tyg juz porzadne cwiczenia zwlaszcza w czasie prasowania lapaly wiec na siedzaco i deska najnizej

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixno ona taka calkiem rozciagliwa byc nie moze hehe ;) bo dziecko by po kolana wisialo :)
    Tylko tam pisze ze ona jest stretch. No poszukam ew urzywanej tuli ale pewnie z przesylka i tak drogo wyjdzie :/ chyba jednak na chuste sie zdecydje :) a z wiazaniem luz. Podstawowego wiazania podobne expres sie mozna nauczyc bou nas laski chustuja.

Limerikowo sa dzieci ktore nie toleruja chust/ nosidel... Nie usmiecha mi sie wydac kupe kasy zeby to potem lezalo ;)

Witam nowa mamusie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to zostaje Ci troche lzejsze noszenie na boku/biodrze i wozek/spacerowka

musze przyznac ze widuje mamki z big dziecmi jak nosza 1na reka a 2ga pchaja spacerowke z zakupami
    osobiscie nie wyobrazam sobie jednak

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no nie jest zle :) zeby nie bylo :P
    Bo Tiago jest grzeczny, dzis zrobilam przy nim dwudaniowy obiad, wyszykowalam sie na zakupy itp :)
    Bardziej to moje widzi mi sie :p
    No i jak nie spi caly dzien to latwiej bylo by mi go wladowac w chuste i isc cos robic.
    Albo na szybkie zakupy zeby nie brac wozka...

Limerikowo tez sobie nie wybrazam :) dlatego miedzy moimi dziecmi bedzie min 3 lata roznicy :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja twórczy dzień mam naszlo mnie na deser :) i jest zjedlismy i ledwo się ruszamy haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b7e25a884e3.jpg

Carola55, Paula55, tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po urodzeniu pierwszego dzieciątka chce następne :) czas leci akuratnie z rok róznicy bedzie miedzy dziecmi tak chcemy :) nie bede czekac moja siostra w ciaze zajsc nie mogla z drugim :/ i nie mają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Witam wszystkie przyszłe mamusie,jestem tu nowa ale mam nadzieje że to nie problem.Mieszkam w Falkirk mam 27 lat i jestem w 19 tyg mojej pierwszej upragnionej ciąży :-)
    Witamy cieplutko :)) jak się czujesz kochana w ciązy 3 tyg starsza odemnie jestes:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    A tu aktualne fotki :)

1zpk1ae.jpg

23k8adk.jpg

jqgvgy.jpg
    Sliczne focie tyger widze ze ty tez naturalna blondyneczka:)) super .Czy farbujesz .Maly super rośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    I nasz wczorajsza kapiel :D
    ayaveh.jpg
    Jaki śliczny jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen wrote:
    Moje słoneczko juz godzinę śpi. Ja chatę wsyprzatalam i ogarnelam siebie. Teraz czekam na tatusia i gości bo maja przyjść.
    Ciekawe czy zapłacimy okropnym wieczorem za ten dobry dzien :P

Ja tez polecam Tule. Często używam jak chce posprzątać w domu a mały chce byc noszony. I huste tez mam ale dla nas w domu na nią jest za ciepło. Ale kupiłam fajna, tanią na eBayu z Victoria slinglady. Nie chciałam kupywać nic drogiego wrazie gdyby małemu się nie spodobało. Mi się super w niej go nosi. Jak kangurki wtedy jesteśmy :D

6tfw3k.jpg
    Super wygladasz vix mały sobie siedzi u mamci extra słodki i sliczniutki malenki :)

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Loszcz, fajnie, ze nasze grono sie powieksza :)

Krystki, ale piekne deserki zrobilas, mniam!
    Ja ostatnio robilam galaretke z roznymi owocami ale nie wygladala az tak ladnie :)

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam dzieci rosną jej no śliczne szkraby <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola55 wrote:
    Witaj Loszcz, fajnie, ze nasze grono sie powieksza :)

Krystki, ale piekne deserki zrobilas, mniam!
    Ja ostatnio robilam galaretke z roznymi owocami ale nie wygladala az tak ladnie :)
    Carolcia starałam się bo ja lubie wszystko co ladne jest i dobrze robione :) jak się czujesz kochana .

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smakowicie wyglada deser!!! Zjadla bym hehe. Moj T wczoraj slodkie bulki piekl i wciaglam je ;)

Ja i tak 2 lata po cc nie moge. I plakac nie bede :P
    Wierze ze znajac przyczyne problemow z poczeciem Tiagusia spokojnie sobie poradzimy z drugim. Poza tym jak ma byc to bedzie :P

Kristi czy ty masz taka klorowa kuchnie??? Strasznie mnie intryguje ;)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom mam kuchnie taką i pomaranczowo zólte meble :))lubie miec kuchnie tak inaczej paula poczekaj niech ja juz to skącze w kuchni wszystki jak ci fote zrobie to zobaczysz jak mozna się bawic kolorkami :) ja po szkole budowlanej jestem aranzacja wnętrz i kierunek ukonczony mam na drogi i mosty :D lubie to robić dobierac wszystko a wiesz co najlepsze ze kuchnie mam pomalowaną na kolor malinowy ciemny skączymy to wrzuce fote :) landlord jak zobaczyl to mówi pierwszy raz widze taki pomysł kuchni i tak zrobione extra zrobil fote by pokazać znajomym :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:33

Paula55 lubi tę wiadomość

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ