Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
A w tkanej to juz w ogole chyba milion stopni Celsjusza musi byc xD ta moja ma dosyć cienki materiał i mi gorąco. Tkana myśle ze kupie dużo pózniej. Jak mały bedzie duży i będziemy nirmalnie na spacery czy wyjścia jej używać bo wiadomo tkana dużo trwalsza.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Myslalam o tuli ale jest droga z tego co widze... No i na ebay nie widzialam za wiele. Gdzie mozna kupic ja jeszcze?
Boje sie dac tyle kasy jak malemu sie nie spodoba
maly przy ciele nauczy sie siedziec i bedzie happy przy mamie a mama bedzie miec 2 raczki wolne i full swobode -
dobrze dobrze Carola niech miesien macicy juz cwiczy na skurcze porodowe
wiadomo nie jest to przyjemne ale konieczne
ja mialam glownie po 33tyg juz porzadne cwiczenia zwlaszcza w czasie prasowania lapaly wiec na siedzaco i deska najnizejKrysti lubi tę wiadomość
-
Vixno ona taka calkiem rozciagliwa byc nie moze hehe bo dziecko by po kolana wisialo
Tylko tam pisze ze ona jest stretch. No poszukam ew urzywanej tuli ale pewnie z przesylka i tak drogo wyjdzie chyba jednak na chuste sie zdecydje a z wiazaniem luz. Podstawowego wiazania podobne expres sie mozna nauczyc bou nas laski chustuja.
Limerikowo sa dzieci ktore nie toleruja chust/ nosidel... Nie usmiecha mi sie wydac kupe kasy zeby to potem lezalo
Witam nowa mamusie
-
Nie no nie jest zle zeby nie bylo
Bo Tiago jest grzeczny, dzis zrobilam przy nim dwudaniowy obiad, wyszykowalam sie na zakupy itp
Bardziej to moje widzi mi sie :p
No i jak nie spi caly dzien to latwiej bylo by mi go wladowac w chuste i isc cos robic.
Albo na szybkie zakupy zeby nie brac wozka...
Limerikowo tez sobie nie wybrazam dlatego miedzy moimi dziecmi bedzie min 3 lata roznicyLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:Witam wszystkie przyszłe mamusie,jestem tu nowa ale mam nadzieje że to nie problem.Mieszkam w Falkirk mam 27 lat i jestem w 19 tyg mojej pierwszej upragnionej ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVixen wrote:Moje słoneczko juz godzinę śpi. Ja chatę wsyprzatalam i ogarnelam siebie. Teraz czekam na tatusia i gości bo maja przyjść.
Ciekawe czy zapłacimy okropnym wieczorem za ten dobry dzien
Ja tez polecam Tule. Często używam jak chce posprzątać w domu a mały chce byc noszony. I huste tez mam ale dla nas w domu na nią jest za ciepło. Ale kupiłam fajna, tanią na eBayu z Victoria slinglady. Nie chciałam kupywać nic drogiego wrazie gdyby małemu się nie spodobało. Mi się super w niej go nosi. Jak kangurki wtedy jesteśmy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:Witaj Loszcz, fajnie, ze nasze grono sie powieksza
Krystki, ale piekne deserki zrobilas, mniam!
Ja ostatnio robilam galaretke z roznymi owocami ale nie wygladala az tak ladnie -
Smakowicie wyglada deser!!! Zjadla bym hehe. Moj T wczoraj slodkie bulki piekl i wciaglam je
Ja i tak 2 lata po cc nie moge. I plakac nie bede
Wierze ze znajac przyczyne problemow z poczeciem Tiagusia spokojnie sobie poradzimy z drugim. Poza tym jak ma byc to bedzie
Kristi czy ty masz taka klorowa kuchnie??? Strasznie mnie intrygujeKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNom mam kuchnie taką i pomaranczowo zólte meble )lubie miec kuchnie tak inaczej paula poczekaj niech ja juz to skącze w kuchni wszystki jak ci fote zrobie to zobaczysz jak mozna się bawic kolorkami ja po szkole budowlanej jestem aranzacja wnętrz i kierunek ukonczony mam na drogi i mosty lubie to robić dobierac wszystko a wiesz co najlepsze ze kuchnie mam pomalowaną na kolor malinowy ciemny skączymy to wrzuce fote landlord jak zobaczyl to mówi pierwszy raz widze taki pomysł kuchni i tak zrobione extra zrobil fote by pokazać znajomym )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:33
Paula55 lubi tę wiadomość