Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, u nas tez pierwsze papu.
Mi maja robic kuchnie w grudniu ale ja nie poszaleje bo robia standard u wszystkich w bloku taki sam. No jedynie sciany moge sobie pomalowa jak chce.
Vixen po tamtym wpisie zawinelismy sie w chuste I bylo fajnie. Stanley spal 2 godz wtulony w mamusieKrysti, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny czy wy tez macie takie chore sny? To ze byly takie w ciazy to normalne ale teraz. Mecza mnie koszmary. Wlasnie mialam jeden o tym ze ktos porwal moje malenstwo. Tylko w moim snie byla to dziewczynka. Podmienili mi ja na taka z ciemna karnacja ktorej ojcem byl prawdopodobnie jakis. Pakistan etc. I caly sen walka o odzyskanie mojego dziecka Az mam ciarki.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVixen wrote:Krysti my sobie wlasnie takie kafelki zrobiliśmy w kuchni i wyglądają swietnie tylko kremowe bo takie mamy kolory.
A ja wlasnie na odwrót sypialnie zrobiłam biała bo jak mielismy ciemno to okropnie mi się tam przebywało ale to mi się zmieniło bo kiedys to tylko na ciemne kolory chciałam malować.
Tyger a próbowałaś rożnych wiązań? -
nick nieaktualny
-
Tyger tez czasem mam takie debilne sny. I tez sie zastanawialam czy to normalne... Ale jestesmy jeszcze pod wplywem hormonow kochana i to pewnie dlatego.
Ńo u nas z jedzeniem jest tak ze jak chce zeby zjadl na szybko to 2 cycki zajmuja mu moze z 15 min. Ale ja mu daje c,zasem troche pociumkac bo uwielbiam jak sie do mnie przytula
-
O nie, Charlie sie delektuje jedzeniem tylko do tego jeszcze ma te akcje z cyckiem. Krztusi się, wypluwa kombinuje strasznie mnie to wkurza. Wiec wszystko się przedłuża.
Moje dziecko chyba przez noc jakos mega urosło bo wlasnie wzięłam go na ręce do karmienia o nie moge go złapać nirmalnie bo jest taki jakiś wielki i ciężki jakos mi nie pasuje w ramionach xD
Dostaliśmy wczoraj od gości kolejny smoczek i dzisiaj będziemy go testować. Przykazałam sobie dawać mu go co 5 min bo mam dość bycia smoczkiem. Wkurza mnie to ze tatuś jest w domu i nie moze z małym posiedzieć dłużej bo on zaraz szuka cyca gdzie ewidentnie nie chce jesc tylko sobie ciumkać :<
Rozumiem ze ma taka potrzebę i jeśli bede musiała to i cały dzien z nim bede siedzieć na tym cycku ale kurde po to sa te głupie smoczki
Wiec dzisiaj misja smoczek.
A na 17 idziemy w gości i bedzie tam dziewczynka o dzien młodsza od Charliego. Pierwszy raz bede w towarzystwie innej świeżo upieczonej mamy i innego maluszka. Jakos mi tak dziwnie z tym. Cały czas myśle o tym ze bedzie patrzyła mi na ręce i myślała ze ona jest lepsza mamą.
Nie wiem skąd ta paranoja u mnie dziewczyna pewnie bedzie mnie miała głęboko gdzies haha. -
nick nieaktualnyVixen dasz radę u gosci choc powiem ci ludzie rózni są i moze patrzeć i oceniać ,ja to nie lubie takiego czegoś ,mieszkam w Aberdeen i nie znam nikogo i czuje się wolna bo nikt mi dupy nie truje , wiem ze jwst to dla ciebie stresujące dasz radę luzik
-
nick nieaktualnyMi się szkola snila dzis ze bylam na lekcji Polskiego a kobitka mów nie dam ci stopnia wyzszego a ja prosilam ją az plakałam mówię ze stypendium nie otrzymam przez to ,poszlam na lekcje matematyki i byla druga dziewczyna mowi domnie choc tam są rurki z bitą smietaną nadziewane i szukamy po szafkach w jakims domu i nie ma tych rurek i sen się zakonczył haha
tyger lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejooo
My mamy ok dzionek i nocka tez byla spoko. Posprzatalismy z miskiem cale mieszkanko. Zaraz obiadek nastawiam.
Doprowadzilam sie tez do porzadku (kosmetyka brwi, depilacja dokladna bo caly tydz mialam lenia i wszystko na szybko)
Vix jak znajdziesz patent jak nauczyc smoka to sprzedaj!! Pliss bo ja juz sil nie mam moje dziecko kompletnie nie wie co z nim w dziobie zrobic
Oficjalnie przechodzimy dzis na pieluchy 3 ahhh jak rosnie ten moj kawaler
Najgorsze jest to ze on w dzien spi tylko u mnie na rekach podejrzewam ze to przez brzuszek po moich obserwacjach.
On nawet przez sen ma takie jak by skurcze ktore go wybudzaja. Jesli jest w wozku/ bujaku/ na sofie i to go obudzi to orientuje sie ze jest tam sam i placze i jest po spaniu.
A na rekach wybudzi sie, popatrzy ze mama jest i zasypia...l
Ciezka sprawa....
Vix ostatnia rzecza jaka bym sie martwila to to co ktos o mnie pomysli wogole spotykajac sie z innymi mamami w zyciu bym nie wpadla zeby sie przejmowac co ktos mysli o mojej opiece nad MOIM wlasnym dzieckiem bo nic komus do tego ja wiem co dla niego najlepsze jak kazda mama dla wlasnego dziecka. Nigfy bym komus uwagi nie zwrocila poki krzywdy dziecku nie robi
Wiec wyluzuj i ciesz sie spotkaniem
Mmm rurki z kremem!!!! Aaaa oszaleje zaraz slina po kolanaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Gratulacje!!!! To teraz sie zacznie cos cudownego
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez bym się mie przejmowala nikim mam swoje zdanie i swoją technike co do dziecka i nigdy bym nikomu uwagi nie zwrocila ze zle karmi czy co inne wiem ze kazdy nabiera wprawy zwlaszcza jak to pierwsze maleństwo więc glowa do góry uśmiech na buzce i relax
tyger lubi tę wiadomość
-
Krysti gratulacje! Twój maluszek rośnie i robi sie coraz silniejszy
Tyger Ty jesteś 'swoja'! może to głupie ale wy dziewczyny z forum to dla mnie jak stare znajome. I to bliskie bo można powiedzieć o wszystkim.
Ale wiem jakie potrafią być mamuśki inne
Paula rady na spanie Tiagusia nie mam ale powiem Ci jedna rzecz, która powiedziałam wczoraj mężowi o sobie. Ze muszę przestać narzekać na to ze mały siedział na cyrku cały dzień, czy ze tylko by sie chciał przytulać - to tak szybko minie! Musimy sie cieszyć każdym dniem z maluszkamk nawet jak nam jest cieżko czasem. One tak szybko wyrosną z tej fazy na cycanie i tulenie. Zanim sie obejrzymy to bedą mowić 'mamo weź!' Kiedy będziemy chciały złapać je za rękę. Wiec przytulaj sie do Tiagusia dopóki śpi na Tobie i śpi razem z nim jeśli potrafisz. Bo jak to jest z dzieciakami jutro może mu sie odmienić i będzie chciał spać spać sam a mamusi ramionka są najlepsze na wszelkie bóle wiec mu sie nie dziwie.
Paula a wy jak lecieliscie do polski do jaka linia i jak zabieraliscie wózek? Gondolę i fotelik? Przypomnij mi proszę bo nie pamietam dokładnie co pisalaś a nie uda mi sie znaleźć tego w historii forumKrysti, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez czuje się z wami bardzo dobrze i jestem happy ze mam takie kobietki tu wspaniałe tak jak vixen mówisz znasz tu ludzi i wiesz jacy są z wlasnego doswiadczenia .Takze lepiej być przygotowanym niz mile zaskoczonym .Ja mam siostry co dzieci male mialy teraz to juz odchowane duze ale wiem ze jedna przez drugą potrafią obgadać ze ta tak dziecko trzyma albo karmi za cienko ubrala wariactwo ! My to tu takie Swojskie babki jesteśmy fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:54
-
nick nieaktualnySzkoda ze tu rurek z kremem lub z bitą nie ma albo gofry tak juz bym rano leciala a tak moj mnie pocieszyl i poszedl kupil bułke cynamonową do starbucks kochany ten moj facet dzis jest zemną wolne ma ale jutro do pracy ,jest duzo przy mnie masuje brzuszek, wspiera kręgoslup roluje ,stopki masuje ,trzyma za ręke i mowi ze bedzie przy mnie przy porodzie i nie pozwoli by mi krzywde robili jakomś
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba znow mam kryzys cyckowy ja sie zalamie... W cyckach pustelnia doslownie.
Maly wscieku dupy chcial dostac przy piersi. I taki byl glodny serce mi peka....
Pije femaltiker i wogole duuuzo wody i oby bylo lepiej.
Vixus masz racje co do tych przytulanek. Mnie nie o to chodzi ze on sie tak przytula bo kocham to. Mogla bym i caly dzien z nim tak siedziec. Tylko on sienie wysypia... Jest ewidentnie zmeczony. Wydaje mi sie ze i dla malego kregoslupka zdrowiej lezec na plaskim niz wybojach u mamy...
Tez uwielbiam byc z wami na forum i moc zapytac o wszystko czy nawet sie wyzalic mega to pomocne i pokrzepiajace
Vix my lecielismy wizzair. Tu mozna wziac tylko 1 rzecz dla dziecka. My mielismy fotelik na stelarzu. No i przemycilismy ta poduche poza bagazem
W ryanair mozna teraz 2 rzeczy wiec jak cos to mozna tez gondole zabracLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Laseczki sytuacja z mlekiem opanowana chyba.
Picie wody pomaga.
Sciaglam teraz 110 ml i czeka na ksieciunia jak wstanie,
Ehh chyba znow musimy wrocic do wersji butla plus moje mleko
Jak dostal mleko w butli to zjadl i zasnal (na brzuchu co mu sie nie zdarzalo bo wytrzymywal tak tylko ok 10-15 min) i spi juz 2 h!!!
Czyli chyba mam winowajce braku snu- glod...tyger, Krysti lubią tę wiadomość