Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
tyger wrote:Paula, vixen, limerkowo, czy wasze pociechy tez tak szybko jedza I oprozniaja cyce? Jeszcze niedawno moj wisial na cycu dobre 20minut a teraz chwila I jest najedzony a cyc pusty.
Paula55, Krysti, tyger lubią tę wiadomość
-
Paula, dobrze ze kryzys z jedzeniem zazegnany.
Krysti, ciesze sie ze juz czujesz swojego maluszka. Do mnie doszlo, ze naprawde jest we mnie maly czlowiek jak zaczelam czuc swojego synka i to uczucie naprawde daje duzo radosci, u ciebie tez sie pewnie bedzie ono nasilacKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:Paula, dobrze ze kryzys z jedzeniem zazegnany.
Krysti, ciesze sie ze juz czujesz swojego maluszka. Do mnie doszlo, ze naprawde jest we mnie maly czlowiek jak zaczelam czuc swojego synka i to uczucie naprawde daje duzo radosci, u ciebie tez sie pewnie bedzie ono nasilacCarola55, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula i jak reszta dnia? Jak tam Tiaguś się czuje na większej ilości mleczka?
Mi się chyba wlasnie zaczyna okres oO kurcze zapomnialam o nim łeee
A Charlie chyba ma oral thrush. Pisałam z koleżanka położna i wspomniałam ze mały jest niespokojny na cycku i kazała sprawdzić. Ma takie białe na języku którego nie da się palcem zetrzeć. Jutro bede dzwonić na nhs24 zeby nam dali coś na to. I moze bedzie znowu normalnie jadł. -
Vix no dzien super maly mal 2 drzemki plus jedna na rekach przed kapiela.
"Ogladal" z tata mecz i pieknie sie bawil.
Vix chodzi ci o plesniawku??? Bo nie chce mi sie. Po necie szukac co to takiego.
Wogole to synus kochany przespal 5 h dzis mamy dopiero 1 karmionko
-
Paula dobrze ze mleczko jest i wszystko ok. Ja tez tak mam czasami a potem nagle rzeka mleka.
Moj synus tez przespal 5h a teraz drugie karmienie po 3h. Wogole to jest juz lepieej wieczorami bo po kapieli I cycu sam zasypia dosc szybko.
Vixen Stanley tez ma bialy jezyk. Musze rano to sprawdzic. -
Tak po polsku to pleśniawka, wlasnie sprawdziłam.
Ma taki delikatny nalot ale nie schodzi pod palcem
My tez super nocka Dwa karmienia i pierwsze spanie 4h. Czyżby nam się chłopaki ogarnęły ze spaniem?
Teraz moj kurczaczek juz się obudził i sobie gadamy w łożku. Uwielbiam jego śmiech najpiękniejszy odglos.
Ja to chyba mleka robię tyle ile mały zjada bo praktycznie nigdy nie mam nabrzmiałych piersi. Tylko czasem wlasnie w nocy jak jest dłuższa przerwa to się przelewa.
Tyger dalej myślisz ze bedziesz na 12? nie moge się was doczekać!tyger lubi tę wiadomość
-
Vix plesniawki bola wiesz o tym?? Koniecznie Karolek powinien dostac leki.
No i ty tez sie powinnas pokazac lekarzowi bo wiekszosc plesniawek u niemowlakow pochodzi z sutkow mamy a wyedy dla niej leczenie tez jest konieczne ale pewnie o tym wiesz
Niektorzy przecieraja tez buzie sterylnym gazikiem zeby sie ich pozbyc.
No i przedewszystkim dzieci nie powinny brac rak do buzi tylko jak to zrobic??
Jak u was postepy w smoczkowaniu??
Ja tez juz nie mam nabrzmialych. No moze troszke w nocy ale wtedy wlasnie szybko sciagam mleczko i mam na potem a maly doi cyca
Dziewczeta udanego wspolnego dńia i liczymy na jakies foty oczywiscie zazdroszcze ze sie spotykacie
My dzis mamy gosciLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja nic nie mam ale boje się wlasnie ze mały mi to przekaże :<
No wlasnie jak napisałam tej koleżance położnej o tym ze tak szaleje na cycku to ona pierwsze co zapytała czy nie ma plesniawki wiec mi się wydaje ze go boli, tak jak mówisz Paula
Dzwoniłam na nhs24 i mamy pojechac do apteki zeby farmaceuta potwierdził ze to to i nas wyślą wtedy do szpitala po lekarstwo.
Wiec mam nadzieje ze szybko mu pomoże.
My wlasnie czekamy na Tyger i Stanley'a pisali ze zaraz beda.Carola55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my wlasnie wracamy do domku po wizytach. Musze wam powiedziec, ze Vixen w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejsza niz na zdjeciach a Karolek jest przeslodki, wydaje swietne dzwieki, gada, super radzi sobie z wkladaniem raczek do buzki. A ja nawet dostalam od niego piekny usmiech na dzien dobry. Vixen jest cudowna mamusia I tak dzielnie walczy z ulewaniem. Tatus tez jest bardzo zaangazowany w opieke nad skarbem.
Kev tez jest pod wrazeniem. Bardzo was polubil I mowi ze jestescie bardzo inteligentna para I bardzo dojrzala.
Ogolnie cudowny dzien.
Fotki mam w aparacie wiec postaram sie je wrzucic najszybciej jak sie da.
Dzieki Vixen. Nie mogesie doczekac kolejnego spotkaniaCarola55, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie moge się doczekać aż wszystkie się spotkamy bo tak swietnie było poznać Tyger i jej chłopakow słodkich szkoda tylko że tak krótko
Czulam się jakbyśmy się znali kupę lat i Kev jest świetny. Powiedz mu ze jeśli nie żartował z tą lampka to ja bym bardzo chciała czerwoną nie moge się doczekać kolejnego razu!
My mamy spotkanie w szpitalu na 7.20pm z ta pleśniawka. I mały dzisiaj dużo ulewa i od popołudnia widzę ze zle się czuje wiec syrop wrócił ehhCarola55, tyger, Krysti, Limerikowo, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
Tyger, Vixen, no super widziec was razem na zdjeciach i z dzieciaczkami i mezami - tak fajnie wygladacie, dzieki za fotki, na pewno mialyscie fajne spotkanie. A maluszki jak, spaly czy sie zapoznaly ?
Mam nadzieje, ze jak juz bede miala swojego syneczzka to spotkamy sie w podobnym ale i wiekszym gronie.
Vixen, dobrze ze tak szybko macie spotkanie na te plesniawki, oby wszystko dalo sie szybko wyleczyc.