X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Paula, vixen, limerkowo, czy wasze pociechy tez tak szybko jedza I oprozniaja cyce? Jeszcze niedawno moj wisial na cycu dobre 20minut a teraz chwila I jest najedzony a cyc pusty.
    moja teraz oproznia butle i to tez b szybko, ma dobry spust:--))

Paula55, Krysti, tyger lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, dobrze ze kryzys z jedzeniem zazegnany.

Krysti, ciesze sie ze juz czujesz swojego maluszka. Do mnie doszlo, ze naprawde jest we mnie maly czlowiek jak zaczelam czuc swojego synka i to uczucie naprawde daje duzo radosci, u ciebie tez sie pewnie bedzie ono nasilac :)

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola55 wrote:
    Paula, dobrze ze kryzys z jedzeniem zazegnany.

Krysti, ciesze sie ze juz czujesz swojego maluszka. Do mnie doszlo, ze naprawde jest we mnie maly czlowiek jak zaczelam czuc swojego synka i to uczucie naprawde daje duzo radosci, u ciebie tez sie pewnie bedzie ono nasilac :)
    Teraz na wieczór bąbelkowanie takie glosne mialam czuje ze się tam coś dzieje :) juz czuc częsciej fajnie :)

Carola55, tyger lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajną stronke znalazłam :) http://www.szkolakarmienia.pl/

loszcz lubi tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula i jak reszta dnia? Jak tam Tiaguś się czuje na większej ilości mleczka? :)

Mi się chyba wlasnie zaczyna okres oO kurcze zapomnialam o nim :/ łeee

A Charlie chyba ma oral thrush. Pisałam z koleżanka położna i wspomniałam ze mały jest niespokojny na cycku i kazała sprawdzić. Ma takie białe na języku którego nie da się palcem zetrzeć. Jutro bede dzwonić na nhs24 zeby nam dali coś na to. I moze bedzie znowu normalnie jadł.

• Vixen Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętajcie przestawić zegarki :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 02:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vix no dzien super :) maly mal 2 drzemki plus jedna na rekach przed kapiela.
    "Ogladal" z tata mecz i pieknie sie bawil.

Vix chodzi ci o plesniawku??? Bo nie chce mi sie. Po necie szukac co to takiego.

Wogole to synus kochany przespal 5 h dzis :) mamy dopiero 1 karmionko :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dobrze ze mleczko jest i wszystko ok. Ja tez tak mam czasami a potem nagle rzeka mleka.
    Moj synus tez przespal 5h a teraz drugie karmienie po 3h. Wogole to jest juz lepieej wieczorami bo po kapieli I cycu sam zasypia dosc szybko.
    Vixen Stanley tez ma bialy jezyk. Musze rano to sprawdzic.

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez teraz drugie karmionko i zmiana pieluszki :) widze ze nasi chlopcy wstaja o podobnych godz :)
    Jest ok bo odciagnelam sobie po pierwszym karmieniu 100 :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak po polsku to pleśniawka, wlasnie sprawdziłam.
    Ma taki delikatny nalot ale nie schodzi pod palcem :/

My tez super nocka :D Dwa karmienia i pierwsze spanie 4h. Czyżby nam się chłopaki ogarnęły ze spaniem?
    Teraz moj kurczaczek juz się obudził i sobie gadamy w łożku. Uwielbiam jego śmiech <3 najpiękniejszy odglos.

Ja to chyba mleka robię tyle ile mały zjada bo praktycznie nigdy nie mam nabrzmiałych piersi. Tylko czasem wlasnie w nocy jak jest dłuższa przerwa to się przelewa.

Tyger dalej myślisz ze bedziesz na 12? :) nie moge się was doczekać!

tyger lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vix plesniawki bola wiesz o tym?? Koniecznie Karolek powinien dostac leki.
    No i ty tez sie powinnas pokazac lekarzowi bo wiekszosc plesniawek u niemowlakow pochodzi z sutkow mamy a wyedy dla niej leczenie tez jest konieczne :) ale pewnie o tym wiesz :)
    Niektorzy przecieraja tez buzie sterylnym gazikiem zeby sie ich pozbyc.
    No i przedewszystkim dzieci nie powinny brac rak do buzi tylko jak to zrobic??

Jak u was postepy w smoczkowaniu??

Ja tez juz nie mam nabrzmialych. No moze troszke w nocy ale wtedy wlasnie szybko sciagam mleczko i mam na potem :) a maly doi cyca :)

Dziewczeta udanego wspolnego dńia i liczymy na jakies foty :) oczywiscie zazdroszcze ze sie spotykacie :P

My dzis mamy gosci ;)

Limerikowo lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie mam ale boje się wlasnie ze mały mi to przekaże :<
    No wlasnie jak napisałam tej koleżance położnej o tym ze tak szaleje na cycku to ona pierwsze co zapytała czy nie ma plesniawki wiec mi się wydaje ze go boli, tak jak mówisz Paula :/
    Dzwoniłam na nhs24 i mamy pojechac do apteki zeby farmaceuta potwierdził ze to to i nas wyślą wtedy do szpitala po lekarstwo.
    Wiec mam nadzieje ze szybko mu pomoże.

My wlasnie czekamy na Tyger i Stanley'a :) pisali ze zaraz beda.

Carola55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby kochana mu pomoglo!!! Biedny, jak nie reflux to plesniawki :( ehh takich amluchow wszystko sie tak latwo chwyta:/

Czekamy na fotorelacje ze spotkania haha :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj brzuch tez się deformuje :D spie na lewym to taki z lewej wybrzuszony haha bardziej poruszalam brzuszkiem juz równy :)ale jeszcze nie az tak równy :) dzidzia siedzi z lewej stronki :)

tyger lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foty koniecznie mamcie muszą byc :)

tyger lubi tę wiadomość

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, no ja tez czekam na fotki, super ze sie spotykacie!

Moj A dzisiaj pracuje wiec weekend spokojny i sama siedze, oczywiscie wykorzystuje czas aby sie pouczyc ...
    Milego dnia zycze, szczegolnie jesli macie gosci!

tyger lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wlasnie wracamy do domku po wizytach. Musze wam powiedziec, ze Vixen w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejsza niz na zdjeciach a Karolek jest przeslodki, wydaje swietne dzwieki, gada, super radzi sobie z wkladaniem raczek do buzki. A ja nawet dostalam od niego piekny usmiech na dzien dobry. Vixen jest cudowna mamusia I tak dzielnie walczy z ulewaniem. Tatus tez jest bardzo zaangazowany w opieke nad skarbem.
    Kev tez jest pod wrazeniem. Bardzo was polubil I mowi ze jestescie bardzo inteligentna para I bardzo dojrzala.
    Ogolnie cudowny dzien.
    Fotki mam w aparacie wiec postaram sie je wrzucic najszybciej jak sie da.
    Dzieki Vixen. Nie mogesie doczekac kolejnego spotkania :)

Carola55, Malwina89 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29q0bqs.jpg

fvgtok.jpg

2pplvkp.jpg

Dziewczyny nie moge się doczekać aż wszystkie się spotkamy bo tak swietnie było poznać Tyger i jej chłopakow słodkich :D szkoda tylko że tak krótko :(
    Czulam się jakbyśmy się znali kupę lat i Kev jest świetny. Powiedz mu ze jeśli nie żartował z tą lampka to ja bym bardzo chciała czerwoną ;) nie moge się doczekać kolejnego razu!

My mamy spotkanie w szpitalu na 7.20pm z ta pleśniawka. I mały dzisiaj dużo ulewa i od popołudnia widzę ze zle się czuje wiec syrop wrócił :/ ehh

Carola55, tyger, Krysti, Limerikowo, Malwina89 lubią tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger a powiedz mi skąd masz ten sweterek w którym wychodziłaś? Bo bardzo mi się spodobał :)

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger, Vixen, no super widziec was razem na zdjeciach i z dzieciaczkami i mezami - tak fajnie wygladacie, dzieki za fotki, na pewno mialyscie fajne spotkanie. A maluszki jak, spaly czy sie zapoznaly :)?
    Mam nadzieje, ze jak juz bede miala swojego syneczzka to spotkamy sie w podobnym ale i wiekszym gronie.

Vixen, dobrze ze tak szybko macie spotkanie na te plesniawki, oby wszystko dalo sie szybko wyleczyc.

na9fxa5.png
‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ